Axel Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Odesláno 7. září 2020 K tomu se musi kazdy pacient prokousat asi sam.. taky jsem mel par kusu 44mm a mel jsem za to, jak to je akorat nejlepsi je zrcadlo a vzdalenost 0,5m-1,5m a ne mobilovky z 10 cm.. Tam se pravda ukaze. Je uz pak na zvazeni kazdeho, jestli pouzdro pres cele zapesti je to pravy orechovy..;)
shewcza Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Odesláno 7. září 2020 Ward má jedinou chybu, možná s tím bojuji jen já, ale vždy mne to po čase doběhne. Je to ten deb*lní název, bože jak já bych mohl být šťastný, kdyby se přejmenovali třeba jenom na Ward.
watchboy Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Odesláno 7. září 2020 V tomhle naprosto souhlasím s Axelem, já osobně mám ruku 19-20cm a obecně mám celkem pořádný ruce a 44 už bych asi nevzal (úplný strop mám 43mm) a větší už na mě vypadají až komicky bych řekl, ale proti gustu. @shewcza tak ty mi naprosto mluvíš z duše, a já se obával že jsem jediný
Diablo1st Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Odesláno 7. září 2020 Před hodinou, shewcza napsal: Ward má jedinou chybu, možná s tím bojuji jen já, ale vždy mne to po čase doběhne. Je to ten deb*lní název, bože jak já bych mohl být šťastný, kdyby se přejmenovali třeba jenom na Ward. Celkom som sa pobavil, lebo ja mám niečo podobné s Mido, Rado a Laco. Proste tieto tri značky mi sú proti srsti len kvôli názvu
shewcza Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Odesláno 7. září 2020 Tohle vnímání má každý individuální. Osobně mám rád krátké a úderné názvy, proto mi výše zmiňované názvy až tolik nevadí, ačkoliv přiznávám, že jistá podobnost s Arankou a Dežem tu je
martar Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Odesláno 7. září 2020 Kdybych chtěl svébytnej design, divers auru a ždibec machrindexu, vzal bych Oris. Kdybych chtěl spíš dobrej pocit z pokročilý technologie a dlouhý rezervy chodu, vybral bych spiš.... ...solárni potápky od Citizenu nebo Seika
watchboy Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Odesláno 7. září 2020 Rado i Mido mi přijdou v pohodě názvy, ale s Lacem mám taky trošku problém
Cess Odesláno 7. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2020 Velikost hodinek je asi o zvyku a u každého trochu jinak. Protože se potápím a používám hodinky, které mají v sobě potápěčský počítač, tak jsem si zvykl na větší rozměr. Proto mi následně připadaly Seika pětky malé, ale na druhou stranu na nošení jsou pohodlné, alespoň ve srovnání se závažím v podobě Doxa Shark.
belo696 Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Odesláno 7. září 2020 Před hodinou, watchboy napsal: Rado i Mido mi přijdou v pohodě názvy, ale s Lacem mám taky trošku problém Laco,Tutima a Geckota je top....Ale inak Tutima veľmi pekné modely,hlavne chronography
Slaco Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Odesláno 7. září 2020 K Mido jsem se dopracoval přes fortis B42 na tahu (teď je mám na gumě) přes Omega PO 2500 i 8500 ( oboje fuč) a Suma ( taky fuč). Za mě zatím nejpohodlnější hodinky na tahu, opakuji na tahu Pokud ti nevadi ta značka tak za ty prachy super hodinky včetně zpracování a mikroregulace. Žádné ostré hrany nevnímám . Dobře koukatelný je i integrovaný ventil s nápisem na pouzdře. Jsou to jediné hodinky u kterých nepřemýšlím , že bych je házel na gumu nebo něco jiného . Od toho mám jiné. Pro doplnění zápěstí 20.5. Oris jsem měl také v ruce ale moc mě neoslovili .
Cess Odesláno 7. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2020 Díky za informace k Midu. Značku tolik neřeším, jinak bych vybíral úplně jinde. Původně jsem také myslel na Omegy, ale nevím jestli se mám k ním postupně prokousat a udělat si malé radosti, nebo jít rovnou cestou a možná v závěru i ušetřit.
Cess Odesláno 7. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2020 před 4 hodinami, Diablo1st napsal: Mal by som ešte jedného kandidáta a to Christopher Ward C60 Trident Pro 600 Mk3. Na tyto hodinky jsem také koukal, přesně na model C60 Elite 1000 v modro-oranžové barvě, ale problém vidím v nemožnosti osobního pohledu v prodejně v ČR. Sice bych mohl v případě nespokojenosti odstoupit od smlouvy, ale jsou to další starosti.
Slaco Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Odesláno 7. září 2020 před 43 minutami, Cess napsal: Díky za informace k Midu. Značku tolik neřeším, jinak bych vybíral úplně jinde. Původně jsem také myslel na Omegy, ale nevím jestli se mám k ním postupně prokousat a udělat si malé radosti, nebo jít rovnou cestou a možná v závěru i ušetřit. Pro mě nové Omegy moc vysoké a nemožnost regulace tahu taky mínus , doporučuji vyzkoušet abys nebyl z malé radosti zklamanej. Ale každy to máme nastavený jinak . Z vyššího levelu u mě pohodlné Tudory.
Daemonultimate Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Odesláno 7. září 2020 Jen pro upřesnění Mido nemaj 44. Maj 43,5. Bavite se tu o nesmyslných půlmilimetrech. Ten rozdíl není v průměru, ale v nozickách. A kdo tu vyprávěl něco o indexech a td, viděl Mido tak někde z rychlíku. Měl jsem i hodinky řádově ve statisících a tohle byly moje nejoblíbenější a rád na ně vzpomínám. Ale proti gustu...Nejlepší jsou stejně géčka
Diablo1st Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Odesláno 7. září 2020 před 2 hodinami, Cess napsal: Na tyto hodinky jsem také koukal, přesně na model C60 Elite 1000 v modro-oranžové barvě, ale problém vidím v nemožnosti osobního pohledu v prodejně v ČR. Sice bych mohl v případě nespokojenosti odstoupit od smlouvy, ale jsou to další starosti. Tohto sa vôbec neboj, pokiaľ vieš aspoň troška po anglicky vybavíš všetko úplne bez problémov. Na veľkú ruku C60 Elite sú super (skúšal som si ich v showroome)
Kluk jako buk Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Odesláno 7. září 2020 před 17 hodinami, prischera napsal: Nic proti Mido dělají pěkný hodinky za dobrý peníze. Ale je to Swatch group, trochu neosobní manufaktura, která chrlí hodinky ve velkém. Oproti tomu stojí Oris jako malá švýcarská rodinná firma. Má vlastní zřetelný design a rukopis. A ta SW200 má možná slabší rezervu, ale zase ti na ní udělá servis každý hodinář za pár korun, je to vyzkoušený a spolehlivý stroj. Podle mě vůbec v tomto páru není možné dělat srovnání. Pohybujeme se ve dvou váhových kategoriích :). Tohle, 100%. Ward je taky dobrej typ, ale Aquisy mi přijdou takový osobitější a naopak bych ten integrovanej tah bral jako výhodu.
Kluk jako buk Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Odesláno 7. září 2020 (upraveno) Sorry, doublepost. Upraveno 7. září 2020 uživatelem Kluk jako buk
shewcza Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Odesláno 7. září 2020 To víš že to je výhoda. Zde na ruce 18.5-19cm. 43.5mm a nosí se jako 40mm Navíc maj prostě koule jako bejk! Mido je super všechno na papíru vypadá skvěle, ale v realu mi přišly strašně sterilní. Prostě tam nebyla ta jiskra. Můžeš to mít ale přesně naopak.
watchboy Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Odesláno 7. září 2020 Tyjo ten integrovanej tah dělá vážně divy. Tady bych se teda rozhodně nebál sáhnout po téhle největší verzi. Jaký mají L2L?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se