Beladona Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Odesláno 11. září 2008 P.S. I když dneska by to už také možná byly zajímavé kousky pro fandy tekutých krystalů.......
skalis Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Odesláno 11. září 2008 Moje prvni hodinky byly Ruhly. Na ciferniku byl namalovany lev, ktery misto vterinovky mrkal ocima. Dostal jsem je minimalne rok pred prvni tridou. Strasne jsem si pral hodinky a nasi mi rekli, ze to nema smysl, kdyz stejne neumim hodiny. Tak jsem se je pry behem kratke doby naucil....a hodinky byly na svete. Kdyz jsem chodil do skoly, mel jsem Primky, male cerne s bilymi cisly, myslim kal. 68. Byly na hnedem kozenkovem reminku. Casem prisly prvni digi, ktere poslali jako darek teta a strejda z Australie, kam emigrovali. Tyhle troje hodinky se mi vryly do pameti, i kdyz jsem jich celkove vystridal vicero.
stando Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 ...ake boli vase prve hodinky?Pamatate si na ne este? MOJE: Pisal sa rok 1982 a ja som mal nastupit do prvej triedy na zakladke.V nase rodine bolo zvykom,ze babicka s dedom,kazde prazdniny chodili do Karlovych Varov na liecenie,no a kazdemu vnucikovy,ktory mal nastupit do skoly priniesli hodinky. Podmienkou prevzatia,bolo to, ze buduci skolacik musel ovladat odcitanie casu.Cele prazdniny som sa z tatkom ucil odcitavat cas.Vysledok bol PRIM cal.66. Poznamka autora: Hodinky ktore su na fotkach nie su povodne.Dakujem za ne clenovy fora "TOLJA".Dal som si ich poslat aj ked postovne skoro prevysovalo cenu hodiek.Jednoducho som ich musel mat,pretoze povodne mi brat rozbil. ..tak ukazte s cim ste zacinali VY
bandicoot Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Já měl dětský primky. Malý, kulatý, bílý černými čísly, s datumkou. Protože jsem je na gymplu nosil v kapse jen tak bez řemenu, tak mi jednou takhle na konci zimy na autobusáku v Janských lázních vypadly a spadly do superhluboký louže. Byť jsem je mohl vyndat, před spolužačkama to prostě nešlo... ta potupa... hrabat se v louži. Dnešní optikou jsem tehdy byl debil. Protože těch spolužaček pak ještě bylo dost... kdežto první primky jsou v řiti. Rád bych je měl zase... Ty Primky...
spiderer Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Podobne vlakno uz tady nekde je, jen nevim jak se jmenuje Na prvni hodinky si nevzpominam - vubec netusim, ale vim, ze kdyz jsem mel prvni digitalky, tak jsem z nich byl desne odvarenej - asi jako Gilius dnes
stando Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Skusal som niejake podobne vlakno najst ,ale nepodarilo sa mi to. Ak existuje tak sorac.
sibirnaya Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 (upraveno) nejaka pata sesta trida zakladni skoly... tenkrat se jela tusim Camel trophy Mundo Maya 1995 Upraveno 19. února 2010 uživatelem sibirnaya
Skalamander Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Já jsem si v sedmé třídě základní školy pravidelně štřil kapesné a pořídil jsem si tyto, jenom v trochu jiné barvě: 200M a světlo? byl jsem ve třídě král!
stando Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Chalani, to ste boli do siestej triedy bez hodin???...je to mozne
Dřevák Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 co si vzpomínám, tak jsem ve třetí třídě měl primky, červený ciferník, čísla v bílých kolečkách 17 kamenů. Stály 300 Kčs a předemnou je nosil brácha. A já je někdy v sedmý třídě ztratil.
tombed Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 vůbec si nepamatuju... pak asi od páté třídy jsem měl primky s modrým ciferníkem, bílé čísla, ručky, červená vteřinovka, někde u rodičů snad ještě jsou...
vraby Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 spiderer napsal: Podobne vlakno uz tady nekde je, jen nevim jak se jmenuje Na prvni hodinky si nevzpominam - vubec netusim, ale vim, ze kdyz jsem mel prvni digitalky, tak jsem z nich byl desne odvarenej - asi jako Gilius dnes Není to tohle? http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...l=prvni+hodinky
saboter Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Quartzky značky Luch. Vyzerali veľmi dospelo čo ma tešilo a nosil som ich veľmi dlho. Prakticky som ich zodral, viackrát menený remienok a raz myslím aj sklíčko. Cez hodiny slovenčiny a pod som ich doslova hypnotizovával pohľadom ... sekundovka šla vtedy zvlášť pomaly.
stando Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Dřevák napsal: co si vzpomínám, tak jsem ve třetí třídě měl primky, červený ciferník, čísla v bílých kolečkách 17 kamenů. Stály 300 Kčs a předemnou je nosil brácha. A já je někdy v sedmý třídě ztratil. ...neboli to tieto???... valaju sa mi doma v supliku a nejdu boli to moje c.2
Oris skeleton Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Měl jsem něco podobného....nevím, kde najít fotky starých Casií z roku zhruba 1984, kdy jsem byl v první třídě. Od té doby jsem hodinky nesundal...
Gilius Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 dovolil jsem si sem přesunout příspěvky z totožného threadu
Arthur N. Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 1) ruhla - mrkací kočky: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...76&hl=ruhla 2) digitálky KESSEL (7 krásných melodií) - táta koupil od Vietnamců pracujících ve ŠKODOVCE:) - fungují dodneška
Benne Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 ja som mal prve hodinky nejake casio rucickove s displejom na sklicku dobre to vyzeralo,unosil by som ich aj teraz,lenze ako spravne male decko som ich niekde stratil alebo znicil,uz si nepamatam
Pavel K. Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Někdy v roce 1973. První třída. Dostal jsem od dědy ruské hodinky, tuším, že to byly "Slava". Stříbrné s bílým nebo stříbrným ciferníkem na kovovém natahovacím náramku. Ruční nátah. Jo a byly dámské, ale na mojí útlou ruku byly tenkrát akorát. Byly hodně podobné těmto Kde skončily si už nepamatuji, pak jsem měl nějaké Primky a pak Ruhla chronography - ty byly skvělý až na ten strojek. Pak jsem podědil po tátovy nějaké švýcarské digitálky. Byly to snad první co se tenkrát u nás prodávaly a vyšly po přepočítání kurzu asi na 4000,- pak následovaly nějaké vitnamské digi, casia, seika .....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se