MBender1 Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Též se musím pochlubit prvním sběratelským kouskem. Jedná se hodniky Hamilton Khaki Field H705xx.Menší promo měli Kapitánem Amerikou. Sice to není můj nejoblíbenější Avenger ale vkus na hodinky za rozumnou cenu rozhodně má. Calibr H-10 (3hz) s 80 hodinovou rezervou chodu. Naštěstí stále ještě kovové ústrojí, žádný plast. Nemůžu se na ně vynadívat i když by někdo řekl, že jsou poměrně usedlé - ten červený hrot vteřinovky mě prostě hypnotizuje. Nemluvě o nádherném průhledném dýnku, kde se rotor pyšní výřezem loga Hamilton. Koupil jsem si je k narození dcerky, takže jsem naštěstí nemusel doma podstupovat výslech "co, proč, za kolik?, za tolik?!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBender1 Odesláno 6. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 (upraveno) Ještě ten rotor o kterém básním výše. Upraveno 6. října 2020 uživatelem MBender1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Gratulace, vyzerajú veľmi pekne a harmonicky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Pro Hamiltony mám slabost. Byly to moje první pořádné hodinky a započaly tady tu mou cestu... Ať ti dělají radost ! Jsou moc pěkné. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Tak přesně kvůli takovému kousku bych překonal svojí dosavadní nechuť k černému ciferníku. Gratuluji. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBender1 Odesláno 7. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Moc díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miris Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Gratuluji ti ke vstupu do světa mechanických hodinek a k dobré volbě materiálu . Ať ti dobře a dlouho slouží 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 super univerzály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portugieser325 Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Hezká památka, ať ti dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabrielmilan Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Gratuluji! Mohu se vás zeptat, kde jste si tyto hodinky koupili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabrielmilan Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 A jakou velikost mají hodinky? Děkuji moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Co zkusit treba vzit referenci z nadpisu vlakna: H70555533 a vyjede vse potrebne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabrielmilan Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Děkuji mnohokrát. Je to tak, že jsem v České republice ne tak dávno, nevím, které obchody jsou lepší. A kde si můžete objednat online se 100% zárukou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Taky gratuluji.Jsou moc pěkné.Ještě jsem Hamiltony nikdy neměl a rád bych je někdy zkusil.A zrovna tento model není vůbec špatný.Tož si jich pořádně užíj a ať Ti vydrží co nejdéle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Zkus třeba Koscom, tam mají celkem slušný výběr a se zárukou asi taky nešlápneš vedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 No paráda gratuluji. Už tak dobrý měsíc na ně čučím a furt se nemůžu rozhoupat. Kdyby si mohl tak klidně přidej víc fotek třeba i jak vypadají na ruce. A jak je to vůbec s přesností kolik to dělají +/- . Užívej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBender1 Odesláno 19. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 @gabrielmilan Ahoj, jasný - Tovys, Hodinky-365, Helveti, Koscom - nikde tady neuděláš chybu. @Kalisport Zdarec, něco málo mám. Snad pomůžu k rozhodnutí : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBender1 Odesláno 19. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBender1 Odesláno 19. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 tak další uploadnu později, nějak mi nejdou nahrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Gratuluji, jsou opravdu paradni, snad se k nim taky casem rozhoupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se