bandicoot Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Odesláno 12. října 2020 Dneska už asi nejde udělat nový hodinky, který by nevypadaly, jako jiný hodinky. Jako jsou hezký, ne že ne, ale přijdou mi tak trochu jak ten vtípek Swiss Icons od Moser&Cie.
Exiztence Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Odesláno 12. října 2020 Octo Finissimo mi přijde jako lepší variace v této šperkařsko-hodinářské kategorii, ty Alpine Eagle jsou prostě na mě moc derivativní.
Funthom95 Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Odesláno 12. října 2020 V 12. 10. 2020 v 10:32, bandicoot napsal: Dneska už asi nejde udělat nový hodinky, který by nevypadaly, jako jiný hodinky. Jako jsou hezký, ne že ne, ale přijdou mi tak trochu jak ten vtípek Swiss Icons od Moser&Cie. Rozšířit No třeba právě Moser ukazuje, že pořád ještě jdou (viz třeba Streamliner Flyback ) Ale abych jen hloupě nerýpal - oceňuju na těchhle Chopardech vyvážení velikosti ciferníku a subciferníků - něco, o čem se například současným ElPrimerům může jen zdát
martar Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Odesláno 12. října 2020 Ale ta vrtulózní struktura cifru je fakt parádní - alespoň v tomhle to Chopard někam posunul.
Radek Cigi Odesláno 12. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2020 Ten tah mi úplně nesedí - asi bych jej u spony více zúžil a celkově mi přijde taký moc "o ploše". Pouzdro a cifr gut.
Daemonultimate Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Odesláno 12. října 2020 Jsou parádní, jen ten náramek bych malinko zúžil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se