Emiliano Odesláno 14. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Jako ten vypouklý safír vypadá na Elton Sport LE úplně super. Takže předpokládám, že tady to bude taky fungovat. Ale co se mi nelíbí je ta luneta a korunka. To tam podle mě nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 To je opravdu ošklivá hodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 14. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Ty jsi ale moc drsnej. Čím víc se ale na ně koukám a přemýšlím o nich, tak s Tebou musím asi bohužel souhlasit. I když bych asi nebyl tak radikální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Ta korunka tam fakt moc trci. A cena? Na to ze jich vyrobi jen 50, tak je to asi pochopitelne. S ohledem na cenovou politiku Eltonu mi to pripadne jeste normalni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Za mě i s denním odstupem prostě super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Mel jsem je na ruce a ano, korunka nepůsobí úplně kompaktně a celkově se mi ty hodinky moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 V 14. 10. 2020 v 19:18, Dokusan napsal: To je opravdu ošklivá hodinka To opravdu není ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Cim viac na ne pozeram, tym viac sa mi pacia. Ale nedokazem si sam pred sebou obhajit tu cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Jsou tu někde fotky mimo marketing? Od někoho z nás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefaton Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Myslíte, že s tímto novým modelem začnou vyrábět i běžný model? (Podobně jako Orlík) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Procha Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Měl jsem možnost si hodinky detailně prohlédnout a hodně se mi líbí. Leštěno/broušené pouzdro vypadá opravdu moc pěkně, rozhodně lépe než na fotce. Jen korunka je možná zbytečně veliká. Dle info PRIM o běžném modelu zatím moc neuvažují. Ale možná přehodnotí názor, protože jak se zdá, o tuto limitku je mimořádný zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eole Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Z fotografií to vypadá, že vylepšili celkovou kvalitu, přesto by bylo skvělé za tuto cenu mít: - aplikované indexy nebo logo - a vrchol by byl: ocelový náramek Mají to v pražském butiku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Ahoj, ano v Nekázance si můžeš prohlídnout a vyzkoušet maketu....což,je ale z pohledu vizuálního vjemu jako originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefaton Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Byl jsem tam a originál mají teď v butiku v Ostravě :-( Zbývá posledních 12 čísel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 V 21. 10. 2020 v 13:38, Nestler napsal: Ahoj, ano v Nekázance si můžeš prohlídnout a vyzkoušet maketu....což,je ale z pohledu vizuálního vjemu jako originál. Co prostě nikdy nepochopím je, že když si někdo chce koupit hodinky za 80k, tak Ti do ruky nedají hodinky, ale maketu. Totéž mi řekli kdysi u Orlíků, když jsem byl ještě na jejich prodejně v Kotvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefaton Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Před hodinou, knihomol napsal: Co prostě nikdy nepochopím je, že když si někdo chce koupit hodinky za 80k, tak Ti do ruky nedají hodinky, ale maketu. Totéž mi řekli kdysi u Orlíků, když jsem byl ještě na jejich prodejně v Kotvě. A jaký je rozdíl mezi maketou a realizací? Nerozumím tvému povzdechu. I maketa je plně funkční a ze stejného materiálu jako prodávaný model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Opravdu je maketa stejná jako origo hodinky?Když jsem v prodejně Prim chtěl do ruky poslední limitku Anthropoid, tak prodejce mi s mírnou omluvou řekl, že jde jen o maketu (což mne tedy překvapilo) a moc nadšený z mého požadavku nebyl (měl jsem zrovna na ruce renovované Igeny tak jsem asi vypadal jako znalec :-) ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Já měl v kdysi Pánský pasáži v Primu makety a ty nešly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Hele, ja se na to primo na miste ptal a v podstate rozdil nepoznas. hodinky jdou, jen nejsou vyladene co se tyka strojku. Tak jsem to pochopil ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Vy naděláte. V Rolexu vás kolikrát ani nepustí do prodejny a když jo, na hodinky se podíváte tak akorát na obrázku. Navíc u Primu bych se ani nedivil, kdyby rozdíly (kvalitativní a v přesnosti) mezi maketou, předprodukčním a produkčním kusem téměř nebyly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se