farářskej Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 První burza hodinek v ČROjedinělá možnost nákupu nových i starších hodinek Praha, 1. září 2008 --- Společnost Adagio s.r.o. pořádá pro příznivce hodinek dne30.11. 2008 první mezinárodní burzu hodinek na českém trhu v hotelu Corinthia Towers! Zaměření burzyPokud chcete výhodně pořídit starší či přímo archivní hodinky, nebo stávající také výhodně prodat, je mezinárodní burza Intechrono optimální cestou. Přítomnost prodejců z domova i ze zahraničí nabízí maximální výběr hodinek středního segmentu, až po luxusní modely z produkce Patek Philippe, IWC či Vacheron Constantin. Nebudou ale chybět ani známé značky jako Omega či Rolex, nebo také například Tissot, Doxa či Certina. Nabídka burzyNávštěvník Interchrono může využít zejména nákupu hodinek ?z druhé ruky? a sběratelských modelů. K dispozici budou určitě i některé novější typy. Nabídka tak bude kompletní a uspokojí každého milovníka hodinek. Největší výhodou je bezesporu přítomnost nejen našich prodejců, ale i obchodníků z okolních evropských států. Návštěvník má tak možnost získat cenné kousky bez nutnosti zdlouhavého cestování. Burzy jako je Interchrono jsou ve světě osvědčenou formou prezentace starších, raritních i současných hodinek z druhé ruky a platí všeobecně za velice efektivní obchodní nástroj.Vystavovatel a prodejce má možnost představit svojí kolekci hodinek. Kromě předpokládaného prodeje může nabízet návštěvníkům i výkup, popřípadě výměnu. Místo konáníMístem setkání milovníků hodinek budou 30.11. 2008 od 10. do 17. hodiny luxusní prostory hotelu Corinthia Towers. Vzhledem k očekávané zahraniční prezenci prodávajících bude část obchodů probíhat v Eurech. Plánujete-li nákup, mějte i toto prosím v potaz. Českou měnu lze vyměnit v několika směnárnách v blízkém centru města. Návštěvníci za vstupné 100,- korun mohou objevit nejen rarity ze světa hodinek, ale i případně i své jedinečné kousky prodat či vyměnit. Kdo má zájem, viz oficiální web Interchrona
Návštěvník Kamil Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Ona už se nějaká uskutečnila a byl jste tam někdo? Cituji: "Burza INTERCHRONO ..... nabízí dvakrát ročně" A vystavovatelem (prodejcem) může být kdokoliv po zaplacení poplatku 3.400 Kč. Kampak ho asi promítne?
frista Odesláno 9. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2008 mne to prijde nejaky "levy" a "cinknuty"
Jakubisko Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 30.11. je Nedele. Docela rad bych se tam taky mrknul. Neudelame mini chrono sraz pred Corinthii v 10h?
Patrik Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 No, jsem na to docela zvědav, konečně by to mohla být nějaká zajímavá alternativa k té bídě od Incheby. Pravda je, že to slyším prvně a že by to mělo zrovna nějakou tradici - no nevím, napsal jsem minulému zaměstnavateli, jestli se bude účastnit, tak uvidíme, po zkušenostech s těmito minivýstavami v pražských hotelích - naposledy výstava audio-video techniky v hotelu Diplomat k tomu nemám moc důvěru Dneska je o tom nějaký článek na iDnesu http://technet.idnes.cz/co-dokazou-nejdraz...ec_technika_mbo Bohužel na oficiální stránce není uveden seznam vystavovatelů, mám obavu aby nešlo o nějaké výprodeje zboží staženého z obchodů z okolních zemí
Frantik Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Zatim tam moc kousku nemaj, jestli to nebude trochu fiasko http://www.interchrono.cz/CZ/Cz_highlights.htm
3940 Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Zatim tam moc kousku nemaj, jestli to nebude trochu fiasko http://www.interchrono.cz/CZ/Cz_highlights.htm
3940 Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 To co pod highlights ted je videt moc cinknute a leve nevypada... :-)
Jakubisko Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Zatim hezkyyyyy... ale mohlo by pribyt i neco v nizsi cenove kategorii
Pavlos Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 To co pod highlights ted je videt moc cinknute a leve nevypada... :-) Cinknutě naopak vypadá překlep v názvu nebo evidentně chybný popisek patřící k hodinkám jiné značky. Ale podívat se přijdu.
911 Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 jedny tam vypadaji jako mechanovi
N4M Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2008 Také jsem si vzpoměl, že jsem o této akci někde četl. A vzpoměl jsem si, že mi to vyhodila Česká tisková kancelář někdy minulej tejden. Takže pro úplnost ještě dodávám text, tak jak o tom informovala ČTK - včetně kontaktu na pořadatele ;-) MAG.. 10:00 První mezinárodní burza hodinek na českém trhu Intechrono. Více na www.interchrono.cz. Místo: hotel Corinthia Towers, Kongresová 1, Praha 4 Pramen: za pořadatele Adam Nosek, tel.: 602 666 608, e-mail: adam.nosek@anocom.cz Dobrej nápad s tím SRAZEM před aukcí - co vy na to? Vletět tam jako grupa hodinkofilů?
Jakubisko Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 Také jsem si vzpoměl, že jsem o této akci někde četl. A vzpoměl jsem si, že mi to vyhodila Česká tisková kancelář někdy minulej tejden. Takže pro úplnost ještě dodávám text, tak jak o tom informovala ČTK - včetně kontaktu na pořadatele ;-) MAG.. 10:00 První mezinárodní burza hodinek na českém trhu Intechrono. Více na www.interchrono.cz. Místo: hotel Corinthia Towers, Kongresová 1, Praha 4 Pramen: za pořadatele Adam Nosek, tel.: 602 666 608, e-mail: adam.nosek@anocom.cz Dobrej nápad s tím SRAZEM před aukcí - co vy na to? Vletět tam jako grupa hodinkofilů? Ja tam na tu 10 budu, co Vy?
Kalifx Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 Ja tam na tu 10 budu, co Vy? Já nejspíš také.
Patrik Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 (upraveno) Já nejspíš také. No mě požádal můj bývalý zaměstnavatel, jestli bych tam nešel, nemám co dělat, tak se tam možná objevím (ještě mi nevolal, abychom se přesně domluvilid Edit: tak už je to jisté, v 9:00 jsem tam jako na koni Upraveno 29. listopadu 2008 uživatelem Patrik
Ghill Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 Tiez sa asi objavim. Ak nezaspim
OldaA Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 Kdyz nezaspim tak take prijdu.
OldaA Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 Budu stat v 10 pred vchodem do hotelu a koukat po 2x Breitling a 1x Oris
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se