Přejít na obsah

RUCE & ručičky.

emef

Doporučené příspěvky

Před hodinou, shewcza napsal:

Těším se až děti usnou, manželka se vykoupe a budeme spolu koukat na našeho nejoblíbenějšího jůtubera! Díky

Manželka se vykoupe :D

před 27 minutami, lukassob napsal:

Nejvíc nejlepší recenze hodinek roku 2023. 👍

Mě v roce 2023 ještě zaujaly:

- Tudor Black Bay 54

- Rolex Daytona "Le Mans" 126529LN

- Seiko Prospex The 1965 Diver's Re-creation SJE093

- Tag Heuer Carrera Chronosprint X Porsche

😉

BB54 mě nějak nechytly. Stejně jako Pelagosy 39 dřív. A tak je to správně, že se ne všechno líbí všem. :) Ty Carerry jsou všechny prostě dobrý, no. Tydle Porschovky jsem na poslední chvíli vyškrtnul. :)

před 13 minutami, Spongebob napsal:

Jo bylo to super ;) nevíš jestli Oris neplánuje po Kermit edici i Spongeboba? Ve žluté by byly top :D

To teda :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 5. 2. 2024 v 20:05, horskjan napsal:

Máme na chalupě na jarňákách úplně stejné plány... 😎😄

Jsem netušil, že se na mě dívá taky tolik bab :))

V 6. 2. 2024 v 5:11, lukassob napsal:

Ještě jsem si vzpomněl, že v roce 2023 mě zaujaly Omega Speedmaster Super Racing se Spirate System, který umožňuje hodinky seřídit na 0 až +2 s za den. 😉

Todle jsem nějak vůbec nezaznamenal. :(

před 15 hodinami, bacil.357 napsal:

@emef Díky za video a rozšíření obzorů. Horší je, že asi budu potřebovat nutně zase nějaký hodinky.

Tak makej dál, kun*o. Děláš to dobře🍻.

Díky, makám, makám!  :)🍻

Odkaz ke komentáři

před 53 minutami, emef napsal:

Jsem netušil, že se na mě dívá taky tolik bab :))

Todle jsem nějak vůbec nezaznamenal. :(

Díky, makám, makám!  :)🍻

Je to tak 😎 Zkoukli jsme to spolu celý, žena se ale nejvíc těšila má kategorii "Funky úchylárny" 😂

Jinak já "děkuji" za zvolení Wardů 12ek jako nej integrované, za mě jsou super, baví mě moc stále, můj kup roku 😎

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

V 15. 12. 2023 v 22:53, emef napsal:

Dneska jsem na to (asi poprvý?) nebyl sám! Co řikáte na tendle formát? :)

Za mně naprosto super, jak formát videa tak hodinky. Limitka je parádní, asi nejhezčí současný tříručky od Tutimy.

Jinak mi ale přijde že se Tutima vydala cestou Eterny a snaží se oslovit pŕedevším Čínský trh. Hodinky jsou pořád parádní, ale oproti modelům z období do roku 2005 Tutima trochu ztratila na toolovosti a strohosti. Což chápu že může být pro jiného naopak plus🤔

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, emef napsal:

Tentokrát si popovídáme o černočerným němectví se sedumdesátkovou energií. :)

Díky za video. Opět rozšíření obzoru. Tenhle konkrétní kousek vypadá moc dobře. Hned jsem googlil výrobce a jejich web, co že tam objevím za další pěkné hodinky. Ale bohužel to mě velice zklamalo. Za mě jsi vybral snad jediné hodinky s osobitým charakterem. Ostatní mi přijdou jako slátaniny tvarů a barev ve stylu každý pes jiná ves. Vůbec nerozumím tomu, proč na "Taucheuhr" dávat elegantní úzké ručky. Ciferníky v x barevných škálách mi také připadá takový marketingový tah "hlavně, ať si může každý vybrat". Něco jako nekonečné varianty 5kx. Ale jak říkám, ty tvé se mi opravdu líbí a takhle by mi jejich cesta dávala smysl.

Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, OndraPod napsal:

Za mně naprosto super, jak formát videa tak hodinky. Limitka je parádní, asi nejhezčí současný tříručky od Tutimy.

Jinak mi ale přijde že se Tutima vydala cestou Eterny a snaží se oslovit pŕedevším Čínský trh. Hodinky jsou pořád parádní, ale oproti modelům z období do roku 2005 Tutima trochu ztratila na toolovosti a strohosti. Což chápu že může být pro jiného naopak plus🤔

já bych spíš chtěl, aby začali zase dělat trošku menší pouzdra, protože jinak je mi za značka tuze sympatická. :)

před 7 hodinami, Chronopetr napsal:

Díky za video. Opět rozšíření obzoru. Tenhle konkrétní kousek vypadá moc dobře. Hned jsem googlil výrobce a jejich web, co že tam objevím za další pěkné hodinky. Ale bohužel to mě velice zklamalo. Za mě jsi vybral snad jediné hodinky s osobitým charakterem. Ostatní mi přijdou jako slátaniny tvarů a barev ve stylu každý pes jiná ves. Vůbec nerozumím tomu, proč na "Taucheuhr" dávat elegantní úzké ručky. Ciferníky v x barevných škálách mi také připadá takový marketingový tah "hlavně, ať si může každý vybrat". Něco jako nekonečné varianty 5kx. Ale jak říkám, ty tvé se mi opravdu líbí a takhle by mi jejich cesta dávala smysl.

Mně se teda líběj i ty Tauchery 1, pak už je to trošku divočina, souhlas, ale zase na druhou stranu, ty sedumdesátky a osumedesátky prostě byly takový barevnější, no. :)

Odkaz ke komentáři

V 19. 2. 2024 v 15:30, emef napsal:

já bych spíš chtěl, aby začali zase dělat trošku menší pouzdra, protože jinak je mi za značka tuze sympatická. :)

Mně teda vadí ještě jedna věc, vpodstatě neexistence klasický toolový gumy/silikonu, což mi u potápek s netradičním úchytem řemenu, vadí fakt hodně.

Chápu že ty fešácký gumotextil řemeny asi padnou líp k obleku, ale proč nenabízet oboje?

Kovové náramky bohužel nesnesu, ale být ta Koscom limitka na tmavě modrý gumě za klasickou M2 Coastline cenu, tak už si pro ně asi jedu, jsou fakt povedený 😎

Odkaz ke komentáři

Bezva díl!

Savo ghosting mod je docela oblíbený.

Sice bych na to originální vkožku lunety neobětoval, ale po shlédnutí mám cukání pořídit nějakou aftermarketovou na pokusy.

Jen tak dál a houšť 😀

Díky a ahoj, J.

P.S. Kocour to opět oživil 🐈

Odkaz ke komentáři

před 19 hodinami, Vit napsal:

Další super díl Matouši.

Díky za něj.

před 17 hodinami, Michal. napsal:

Také se mi líbil.
Děkuji, letos se to pěkně rozjelo.

Díky! :)

před 41 minutami, horskjan napsal:

Shlédl jsem hned v pondělí, za mě také bezva video, netradiční 👍

Jsem si připomněl, jak jsem už kolikrát SKX chtěl pořídit a zatím se tak ještě nestalo... 🤔

Já bych už moc nečekal, voni pomalu mizej nebo už stojej raketu :(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...