Zmrzlinar Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Ahoj @emef, moc pěkný video. Tvůj pohled - nosit, nebát se o ťukance, žádný fólie, žádný do krabice a vytáhnout 1x do roka... - je mi hrozně sympatický. Těším se na další videa. A klidně nějaký souhrnný video o tom, co tě nezaujalo a proč, udělej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 7. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 V 7. 12. 2024 v 6:47, Zmrzlinar napsal: Ahoj @emef, moc pěkný video. Tvůj pohled - nosit, nebát se o ťukance, žádný fólie, žádný do krabice a vytáhnout 1x do roka... - je mi hrozně sympatický. Těším se na další videa. A klidně nějaký souhrnný video o tom, co tě nezaujalo a proč, udělej Rozšířit Pocitvě si zapisuju hodinky, který mě bavěj, a je to dost práce. Kdybych si měl ale ještě zapisovat i ty, co mě nebavěj, tak už nedělám nic jinýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 28. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Tak co jste letos nosili na ruce nejčastěji? 4 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 (upraveno) Díky Matouši za milé video. Přeji šťastný nový rok Tobě a samo i všem ostatním zde na foru. Upraveno 28. prosince 2024 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabik Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Přidávám se, díky za fajn video a taktéž přeju všem šťastny nový rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 28. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Ale že byste řekli, co jste nosili nejčastějc, to ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 28. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Jáj, super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 (upraveno) Já měl celkem digitální rok a většinou jsem nosil tyto nenápadné Armitrony, které se díky flexi tahu navlékají na ruku podobně jako ponožka, což shledávám mimořádně pohodlné. … ale koncem roku přišel návrat k mechanice Citizen Tsuyosa, láska na první pohled. Upraveno 28. prosince 2024 uživatelem Jerryl 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Pěkné video! Čekal jsem samé kultovní kousky jako Moony, Bondovky, GS, Suby, Explorery... Velmi mile mě překvapilo, jak typově různorodé modely si nejčastěji volí lidé profesně spjatí s hodinkami. Já hodinky točím skutečně s železnou pravidelností 2-3 dní, takže neumím napsat, které to statisticky vyhrály. Pokud bych to ale pojal tak, které by mi případně určitě zůstaly a staly by se každodenními, pak to by byly moje srdcovky Seiko želvy SRP779. Štastný nový rok všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 29. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Jojo, já měl z toho taky radost, že se sešly vlastně dost neokoukaný modely. Jinak ale: – Armitron mě moc nebere, i když ten náramek může bejt fakt dobrej. – Tsuyosy mě dost lákaj ty s tou malou sekundovkou. – Želvy jsou klasika, na mě ale velký, trošku jsem měl cukání s tou předloňskou Origin edicí, ty mi přijdou fakt supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Dobré ráno Ty Armitrony se popravdě nelíbí skoro nikomu kolem mě a koukají na mě jako na podivína, ale pro mě je to závan nostalgie a návrat do 80. let, kdy jsem na ruce do školy nosil digi na pružném tahu, který jsem ukořistil z babičciných hodinek . Pořídil jsem si je, když jsem hledal naprostý Low-end mého hodinkového spektra, co jsem schopný dlouhodobě nosit. Náramek je dokoupený z Ali za 3 vdolky. Takže to jen na vysvětlenou, že jsem se nezbláznil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 (upraveno) V 28. 12. 2024 v 19:37, emef napsal: Ale že byste řekli, co jste nosili nejčastějc, to ne Rozšířit Matouši, díky za Tvá výborná videa. U mě to letos vyhrály BIATEC limitka od Helveti. Upraveno 30. prosince 2024 uživatelem Vit 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabik Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 No jóóó, já úplně přehlídnul otázku samým nadšením z videa :). U mě jednoznačně moje nový Hujery Akváče GMT. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarolLopkar Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 U mňa tento rok vyhrala Yema, druhé miesto športové Garminy a potom Seiko 5 GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Pro mě jasný vitěz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Pěkné, inspirativní, video. Hned si zas člověk říká, že by něco nového koupil. Chjo, že já sem lezu. U mě vedou, už pár let, Samuraje. Na volnočas je nosím furt. Aby se jen tak neokoukaly, tak měním tahy, řemeny, strapy. (Pomáhá to občas odolat nákupu nových. Pssst. ) Ale letos je zdárně dotahují Conquesty. Avšak, koupil jsem je až na podzim, takže na počet nosících hodinkohodin za 2024 vedou Seika. Ale zase na počet hodinkohodin/počet dnů vlastnictví hodinek asi vedou ty Longinesy. Moc otazníků, málo dat. Fotím a postuji oboje. Aby se třeba některé z nich neurazily. Ať vám to tiká jak nejlépe to jde. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Bezva video, Matouši, zase trochu něco jiného... U mě to bylo letos dost jednoznačné, na jaře jsem "konečně objevil" Alpinisty a určitě půl roku v kuse nešly z ruky. V závěsu za nimi mé oblíbené Wardy 12 titanovky a ostatní jen paběrkovalo nebo se na ruku nedostalo vůbec... Tak uvidím, jak letos Každopádně ať se daří nadále, vždycky se na Tvoje videa těším 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 2. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Jsem tu pár dní nebyl a tady se to takhle pěkně rozjelo, paráda Každopádně vám všem děkuju za odpovědi, za komentáře a celkově za podporu a přeju krásnej rok 2025! 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna At se ti dari Matousi a tesim se na Ruce a Rucicky s CWCeckama Ty jsem mimochodem letos temer nesundal z ruky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se