DadB Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Je to úplně úchylný, stojí to 1800,- a vůbec nevím, k čemu by mi to bylo. Ale z nějakého neznámého zvráceného důvodu se mi to hrozně líbí. Tak nevím... Potřebuju to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Jestli te nemrzí prachy a udělá ti to radost, tak si to kup. Teď je taková zkurvená doba, je třeba se něčím potěšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Jako ženatý člověk bych podobou otázku mohl položit manželce. Odpověď znám, tak se raději neptám ;o) ale jestli je to míněno 1800 v CZK, tak bych do toho šel bez váhání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 treba si spravit radost, niet na co cakat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 su strasne, nekupuj to, radsej si kup stangle Picku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 nepotrebujes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 jojo, dual time jsem taky hrozně potřeboval, dokud jsem si hodinky nekoupil až pak jsem zjistil, že mi to je k ničemu a ani to vlastně nechci, daroval jsem je po rodině (asi jen podvědomá záminka proč si něco dalšího pořídit. Stejně jsem to měl s oranžádama, které šly pryč hned, nutně jsem musel mít i nápis SWISS MADE a taky se mi to neuchytilo. Ten neklid chronoduše je někdy k nesnesení...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 bizarrrrrrní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 To musela byt vcera party... Predpokladam, ze @DadB uz vystrizlivel a uz to nepotrebuje/nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 před 22 hodinami, Datel napsal: jojo, dual time jsem taky hrozně potřeboval, dokud jsem si hodinky nekoupil až pak jsem zjistil, že mi to je k ničemu a ani to vlastně nechci, daroval jsem je po rodině (asi jen podvědomá záminka proč si něco dalšího pořídit. Stejně jsem to měl s oranžádama, které šly pryč hned, nutně jsem musel mít i nápis SWISS MADE a taky se mi to neuchytilo. Ten neklid chronoduše je někdy k nesnesení...) ked to tak vezmes dookola, tak ti stacia jedny univerzaly v baterke, ani tie nemusis mat, stacia ti hodinky na mobile a kruh sa uzavrel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Prej se našla někde u řeky pohozená mrtvola týpka s válečkem na nudle zaraženým v hlavě a fakt divnejma hodinkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 před 47 minutami, Roman-ZA napsal: ked to tak vezmes dookola, tak ti stacia jedny univerzaly v baterke, ani tie nemusis mat, stacia ti hodinky na mobile a kruh sa uzavrel kdvbys tak měl pravdu. Bohužel, mám podezření, že tento názor přesně sdílí má nejdražší (=manželka) Bohužel, je to jako s každým sběratelem hromaditelem. kus říct filatelistovi, vždyť už jednu známku máš, tak na co další. I kdyby to byl MM (modrý Mauricius) tak nebude mít jeho dušička dost ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 mne to nehovor, ja budem na fore 12 rokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerven87 Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Potřebuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 (upraveno) Co radši něco jako SevenFriday, když už? edit: Omlouvám se za archeologii, nedošlo mi, že už je to starší vlákno. Upraveno 16. listopadu 2020 uživatelem Kluk jako buk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Hezkej bizár. Ale co, šel bych do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Dnes bizár, za 30 let vyhledávanmý sběratelský kousek. Tak to prostě je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabrielmilan Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Samozřejmě, pokud vám udělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Heleď,když se Ti líbí,tak bych se tomu nebránil.Každý chlap si má udělat radost nějakou hračkou.A až tě omrzí,tak je střelíš a koupíš si jinou hračku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se