michalval Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 před 54 minutami, hinkle napsal: https://www.brickeconomy.com/set/10252-1/lego-volkswagen-beetle To je odpověď na otázku, zda rozbalit nebo nerozbalit? Tohle jsem neznal, dobrý přehled, díky.
sam.svi Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 před 6 hodinami, michalval napsal: Jdu si takhle po mém rodném moravském městě a najednou obchod, který jsem neznal a v něm tenhle poklad. Nemohl jsem to tam nechat. Teď jen nevím, jestli to mám otevřít a postavit nebo jestli se s tím raději kochat v krabici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Za mě určitě postavit, pořádně si to užít a pak si to třeba někde vystavit Je parádní... 1
johny357 Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna To zase bude nervu, nadavani....dnes mne dosel opozdenej vanocni darek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
michalval Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna (upraveno) Další kousek už je v poličce Chevrolet Camaro Z28 Jsou na výběr 3 barvy kapoty, kabrio nebo střecha a dva druhy světlometů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. ledna uživatelem michalval 3
Skarohlid Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
prischera Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Tak tenhle kousek me fakt potesil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
semi001 Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Dárek od rodiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3
Skarohlid Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Nový přírůstek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
sam.svi Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května To je skoro zadarmo. Kupoval jsi nové nebo použité? Kouknul bych na to taky,díky Před hodinou, Skarohlid napsal: Vyšlo mne to na 200 Kč.
Moty Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června (upraveno) Od června u vašich prodejců LEGO® Icons 11380 Silniční kolo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. června uživatelem Moty 2
sonny.c Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/lego-sagrada-familia.A260605_123304_eko-zahranicni_ven 1
Gustaf Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Postaveno... Paráda. Ještě asi dokoupim pohár MS. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se