Návštěvník Alda Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 Kamarád by si rád pořídil jeden z těchto pánských šperků, leč neví který. Já osobně bych koupil Blancpain, co vy na to ? Je v ČR nějaký of. prodejce ? I když jemu je to celkem jedno, často jezdí do CH, takže o servis se bát nemusí. Má Blancpain v tomto modelu svůj vlastní strojek ? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 Za mna tiež jednoznačne 50 siah, hodinky, ktore maju naozaj historiu, su legendou a nema ich každy. A o in-house kalibre nemôže byť v tejto kategorii žiadna pochybnosti, toto nie je Audi (Omega), ale Lamborghini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 xlaque napsal: Za mna tiež jednoznačne 50 siah, hodinky, ktore maju naozaj historiu, su legendou a nema ich každy. A o in-house kalibre nemôže byť v tejto kategorii žiadna pochybnosti, toto nie je Audi (Omega), ale Lamborghini Za mě jednoznačně Deep Sea. Akorát bude honička je sehnat. I když překupníci už je nabízejí. Bratru za 9.500?, což je 2,5 tisíc eur nad ceníkovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 Lenže nepadlo jednoznačne, že ide o Deep sea, teda môže tym byť mysleny aj sučasny Sea Dweller, ktory o chvilu skonči, no da sa zohnať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 ROLEX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 (upraveno) za mna Blancpain, rolex tiez nie je ziaden suvix ale po roznych forach sa roznych rolexov preda tak desat mesacne ....50 som videl predavat iba raz a ten stroj vo vnutri je pokial viem dost velka chutovka. Upraveno 23. září 2008 uživatelem cali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 Alda napsal: Cybere mohl bys ty Rolexky nějak zdůvodnit ? Proč zrovna Rolex ? Je to spíš design, nebo jsou prostě lepší mechanicky ? Podle mě budou nové Rolexy Sea-Dwellery etalonem designu sportovních modelů Rolexu na mnoho let dopředu. Neztrácejí tak na ceně, jsou dobře prodejné, a taky jsou podle mě designově univerzálnější. Mechanicky si to netroufám posoudit, ale myslím, že stroj bude v obou slušný, v Blancplainech asi i exkluzivnější. Co se týká těsnosti pouzdra, tam je to zřejmé. Prostě kdybych měl volbu tak se rozhodnu pro Rolex. Stejně to mám kdyby jsi se mě zeptal zda IWC, nebo UN. Prostě budu volit vždy IWC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 Za mě Rolex. Mně se ty Blancpainy FF zdají "přešlechtěný" jsou tak krásný, že se už úplně vzdálily původnímu účelu hodinek na potápění. Taky vím, že většina Submarinerů/Seadwellerů se do vody často nedostane, ale pořád působí jako hodinky do nepohody. FF jsou tak do klubu a škrábanec na nich bude vypadat nepatřičně. A to mám jinak Blancpain rád, ale spíš jejich společenský modely a pilot chrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 Fotky by nebyly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 (upraveno) Konečně zase zajímavé subtilní téma. Srovnatelnější klasiku abys pohledal, ne? Souhlasím s argumenty cybera i viktora, a proto bych volil blancpain, protože mi prostě, jak píše cali, přijdou exkluzivnější (i když prej bohužel patřej do swatchgroup). Asi ten samej rozdíl, jako poršák vs. aston martin. Jsou vizuálně aristokratičtější, zatímco rolex chlapáckej - ten rozdíl je v reálu výraznější, než na fotkách. Skutečně chlapský ale bohužel nejsou ani jedny. Rolex je bohužel tak profláklej, že už nevědí, co vymyslet. Ty nový deep sea se mi ale moc líbí, až na tu světlou obroučku se zbytečnými nicneříkajícími nápisy, ale že to bude etalon rolexu nepochybuju. Upraveno 25. září 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 Blancpain, bez diskuse. 50f má takový koule, o jakejch se rolexkám ještě ani nezačalo zdát... P.S.: Prodává je Dušák. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 farářskej napsal: Blancpain, bez diskuse. 50f má takový koule, o jakejch se rolexkám ještě ani nezačalo zdát... souhlasím - vzhledově mi přijde Rolex stejně nudný jako Bondovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 cigi napsal: Ty nový deep sea se mi ale moc líbí, až na tu světlou obroučku se zbytečnými nicneříkajícími nápisy, ale že to bude etalon rolexu nepochybuju. A nebude to tím, že sice zvětšili pouzdro, ale číselník nechali stejně velký a dohánějí to tou obroučkou? Nemáte někdo možnost přeměření? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 xlaque napsal: Za mna tiež jednoznačne 50 siah, hodinky, ktore maju naozaj historiu, su legendou a nema ich každy. A o in-house kalibre nemôže byť v tejto kategorii žiadna pochybnosti, toto nie je Audi (Omega), ale Lamborghini No to Lambo zrovna nepoužívá inhouse, ale právě koncernové díly, to ses moc netrefil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 rulex, Viktor to trefil přesně... no a nějaké rolexky to chce přece každopádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 podobné téma... http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=182712 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 K tej obrucke s napismi.... myslim ze to s nou rolexaci vyslovene prehnali.... tie napisy su rovnako poutove ako napis "first watch used on the moon" na moonoch .... Ja si myslim ze na dobrych hodinkach nemusi byt vyryte ake su huste, pretoze znalec to vie aj bez napisu a ostatni to aj tak neocenia. Taketo napisy by som prekusol na G-shokoch ale od rolexu by som cakal viac gracie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 Když se tak dívám na 50F, ještě dáleko větší koule mají už jenom Igeny z naší limitky! Jako by ve swoč opisovali :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 Vybírat já, tak na 150% Blancpain. Nákup hodinek je i srdeční záležitost, ne jen kalkukace výhodnosti. Ty hodinky maj koule jako Rocco. Rolex obecně nemám rád, je nudný, tenhle má nápisů víc než Mladá fronta dnes na titulní straně. Jestli je to etalon Rolexu do dalších let, tak to "potěš pánbůh". Každopádně by si tvůj kamarád měl oboje hodinky vyzkoušet na ruce a pak sám uvidí nejlépe. Tahle diskuze ho maximálně zblbne. Blancpain, už jen ten název.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se