Axel Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 1 minutou, Jerryl napsal: Ten nový tah teda vůbec nesedí pěkně na původní referenci. Jsem asi slepej, ale proc nesedi? Me to prijde OK, dokonce to sedi jeste lepe, nez u starych referenci, jestli se teda bavite o nozkach pouzdra.. Mely jeste vetsi presah tahu.. Hodím sem ty svoje.. Snad si rozumime a narazis na to.. Nozky presahuji, mam ale malou ruku (18cm), u mohutnejsiho zapesti by to nebylo asi tak vyrazne.. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 (upraveno) před 2 hodinami, brownwld napsal: Nekdo se tu tusim ptal zda pujde tah z novych Moonu pouzit na starsi reference. Ano pujde ,,New bracelet on the “old” Moonwatch. It fits! No adjustment needed, I just used the bracelet and pins from the new Speedmaster. There's a little gap between the end piece and the case, in case you are perfectly healthy (without OCD), it should be fine" Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Na této fotce je vidět, že na levé straně je u pouzdra škvíra zatímco napravo vůbec. I když je pravda, že na tvé fotce se to tak nezdá. Stejně bude drahej jak pes Upraveno 9. ledna 2021 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Jo tohle, díky, toho jsem si teda nevšimnul Ten prostor ale bude minimální, žádná tragédie, na starých Moonech běžná věc, vůle tam prostě byla.. (včetně mého tahu, teď jsem to kontroloval).. Nová reference má zkrátka jiný proporce pouzdra.. Pamatuji si, když jsem na své ST1 nahazoval tah 1171/633.. Přiložený nový koncovky byly lehce větší, za použití ale starých (původních) koncovek 633, vše ok ještě s lehkou vůlí.. Nový pouzdro bude mít očividně o chlup užší rozteč, i když jde pořád o 20mm.. Je to tak ale v pořádku PS: analogicky starý tah (ten končící) asi nepůjde tak lehce napasovat na novou referenci...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Ten novej je o dost hezčí, takže proč by to někdo dělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Chlapi, tak rozmyslam pri druhej flasi vina... Ma to zmysel? Stoji ten kaliber za tie prachy? Alebo nas chce Omega osmeknut? Preco ma cim dalej, tym viac taha do stareho modelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 A co takto - 2 flaše a obě reference. Byla by to pěkná dvojice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Musím, říct, že Omega Moonwatche decentně postavila technologicky i designově lehce vpřed, což se mi moc líbí..Je zajímavé, že nemám koule je zatím koupit, čehož budu možná časem litovat, nicméně za mě dobrý počin..., cenu v tuto v chvíli neřeším...za mě palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 28 minutami, rekib1 napsal: Musím, říct, že Omega Moonwatche decentně postavila technologicky i designově lehce vpřed, což se mi moc líbí..Je zajímavé, že nemám koule je zatím koupit, čehož budu možná časem litovat, nicméně za mě dobrý počin..., cenu v tuto v chvíli neřeším...za mě palec nahoru! Litovat nemusíš, nějakou dobu je určitě prodávat budou, takže máš čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 1 hodinou, miguel napsal: Chlapi, tak rozmyslam pri druhej flasi vina... Ma to zmysel? Stoji ten kaliber za tie prachy? Alebo nas chce Omega osmeknut? Preco ma cim dalej, tym viac taha do stareho modelu? Pokud máš starou referenci, tak bych řekl, že to za výměnu nestojí. Počkej si na nějakou pěknou limitku - určitě něco brzy zase přijde. Pak bych s tom smysl viděl. Moje snové kombo je původní reference a nový Snoopy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 1 hodinou, miguel napsal: Chlapi, tak rozmyslam pri druhej flasi vina... Ma to zmysel? Stoji ten kaliber za tie prachy? Alebo nas chce Omega osmeknut? Preco ma cim dalej, tym viac taha do stareho modelu? Má to smysl, mně se líbí teda moc.. Jsem ale do Moonu magor, takže chápu, že spousta drobností, které oceňuji, jiní přejdou bez povšimnutí jako něco nezajímavého.. Ale jak se říká, ďábel tkví v detailech a u Moonwatch to platí dvojnásob.. No bude to těžký rozhodování, kdybych neměl číselník na modifikaci končící reference, tak snad půjdu do nové.. I tu sponu bych dal, na videu nový tah vypadá prostě super.. Tady nový YT video s hesalitkama.. před 1 hodinou, Jerryl napsal: Ten novej je o dost hezčí, takže proč by to někdo dělal? Pravdu máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 (upraveno) před 13 minutami, Borra napsal: Litovat nemusíš, nějakou dobu je určitě prodávat budou, takže máš čas před 11 minutami, AdaMoss napsal: Pokud máš starou referenci, tak bych řekl, že to za výměnu nestojí. Počkej si na nějakou pěknou limitku - určitě něco brzy zase přijde. Pak bych s tom smysl viděl. Moje snové kombo je původní reference a nový Snoopy. Já už mám také flašku vína v sobě, nicméně můj názor je také, že pokud máš starou referenci, nechal bych si jí...vždy je to jen o postupu technologii, což už za ta ty roky je u Omegy přirozené a moc se mi to na ní líbí.. to Borra: máš pravdu budou asi ještě dlouho v prodeji....jak tu někdo hlasí heslo Moony do každé rodiny! Upraveno 9. ledna 2021 uživatelem rekib1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Pro ty co vladnou anglictinou zkusenosti/pocity/fotky noveho majitele safirove verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makes Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Takto nejak to vyzera v druhej polohe spony Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 No tak to je hnus. Pro srovnání (že to u omegy uměli i peknejc) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 18 minutami, Makes napsal: Takto nejak to vyzera v druhej polohe spony Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Vypadá to trochu divně že? Jak kdyby to mělo vypadnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Tyvoe já vím že Omega se snaží bejt jako Rolex ale todle je horší než spona na plechovejch subech, teda to "fake" vyražení dílků jí trochu připomíná, ale ve stavu extended bych se za to nestyděl možná kdyby to byl aftermarket tah na Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Tak třeba to dělá ta vyhlášená noční směna :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Hrůza a děs Proto kdybyste si chtěl někdo spravit chuť nákupem tahu u Uncle Seiko, tak máme vlákno pro hromadný nákup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Před hodinou, Makes napsal: Takto nejak to vyzera v druhej polohe spony Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Hnus velebnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 A ste ma tu isli ukamenovat, ked som povedal, ze niet nad stary dobry Oyster tah od Rolexu.Tie fotky sa mi vobec nepacia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se