miguel Odesláno 19. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2024 Chalani, kuknite na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 19. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2024 Cakal som nejake specialne odhalenie....a nic. Len vseobecne a kazdemu zname veci a vlastnosti plexi vs zafir. Kazdy nech berie, co sa mu paci. Ja som si mohol vybrat, resp. usetrit a kupil som zafir. Sme spolu dva roky, sice hodinky su v sialenej rotacii ale nemam najmensi dovod k nespokojnosti. Resp. ak niekto takto prijebe kladivom na hodinky, nie len na sklicko, tak podla mna je vysoka pravdepodobnost, ze porucat sa budu oboje (do Onyx-u). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 19. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2024 Epstein, na temu hesalit vs zafir by sme mohli pisat romany... Ale myslim, ze na to pozeras pohladom "obycajneho" pouzivatela. Tu hovorime o Nasa. Kazdy kusok hardwaru, ktory isiel hore, musel testovany, testovany a este raz testovany. Proces FMEA (Failure Mode & Effect Analysis) je system, ktory sa rozvinul prave v tych casoch. Mozno tie hodinky nerozbijali kladivom, ale urcite museli vziat do uvahy moznost ich poskodenia pri nulovej gravitacii. A prave preto ostali pri plexi a nepresli na zafir... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 19. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2024 před 26 minutami, miguel napsal: Ale myslim, ze na to pozeras pohladom "obycajneho" pouzivatela. Jasne, sväta pravda. Pohlad kozmonauta to nie je Aby sme si rozumeli, ja tu nie som ako obhajca zafiru, pretoze sam mam zafir. Co si... Dokonca som sa pristihol pri myslienke, ze vlastnit obe verzie. Ale nastastie, ucinky rumu vyprchali, resp. som opicu neprizivoval natolko, aby som urobil nejaku blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 19. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2024 Mně by při nulové gravitaci ohledně safíru ani nešlo o hodinky jako takové, ale aby případné střepy nelítaly v kabině a třeba neskončily u někoho v oku apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 19. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2024 Já to kašlu, šetřím na safírovky, ať mám doma obojí. Takže za mě vyřešeno. Ačkoliv je to trochu schizofrenní.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 19. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2024 11 hours ago, Lukyn77 said: díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 19. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2024 (upraveno) @Leviathann a Safír má měsíční kruh Upraveno 19. srpna 2024 uživatelem chief Spell check Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 V 18. 8. 2024 v 11:42, teg napsal: Muzes to vyzkouset i s origo gumou a preklapeckou. Ta na tenke zapesti sedi nemene dobre a ja ted jinak moony ani nenosim. Ta lehkost a pohodlnost je famozni. Rozmyslal som nad takou moznostou, ale predpokladam, ze cena za origo corduru so sponou bude kozmicka... Kolko Ta stala tato lahodka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 Největší posun u nové reference z mého pohledu na prodejně je v logu, které je plastické, je aplikované, vs tištěné u klasických hesalitovych. Navíc ten lesk toho loga krásně hraje dohromady s kraji leštěnými u středového dílku tahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 Pánové, začínám mít pocit, že ty předchozí Moony jsou strašný hodinky. Tah hroznej, navíc strašně odstává u nožiček, spona strašná, teď už i logo oproti tomu na nových taky nic moc, korunka hrozně utopená(abych nekřivdil, to se možná jako nedostatek psalo u všech), někde v minulosti někdo psal, že i ten velký box je na prd, protože je velký a není ho v baráku pomalu kam dát. Je něco na těch předchozích podle vás vůbec dobře? Já jsem s nima spokojený, což je asi podstatný, ale příjde mi, že tý kritiky na ně je až moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 To je těžko. To musíš zkusit. Prostě ten posun tam je veliký. Pohodlnost, zmenšení pouzdra, zvětšení korunky, kvalita náramku, přesnost, hacking, komplikovanější ciferník atd. Jako, ale co si budem. Moony jsou Moony a jsou fajn ať už jsou jakékoliv. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 Stare moony si urcite taku kritiku nezasluzia. Ja si na starej verzii najviac cenim kaliber 1861. Toto je poctiva stara dobra skola, ktora pri spravnej udrzbe pobezi sto rokov... Ale box, tah a logo je na novom modeli ovela lepsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 Mě se náhodou Big Box moc líbil. No jsem trochu hračička, takže za mě je nový box krokem zpět. Bral bych kombinaci 3861 + BB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2024 Mi by bohatě stačilo, kdyby k tomu dávali ten nato strap jako předtím Vše ostatní jen leželo ve skříni. Teď tam je zase navíc to vnitřní cestovní pouzdro, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2024 V 22. 8. 2024 v 16:37, Fade napsal: To je těžko. To musíš zkusit. Prostě ten posun tam je veliký. Pohodlnost, zmenšení pouzdra, zvětšení korunky, kvalita náramku, přesnost, hacking, komplikovanější ciferník atd. Jako, ale co si budem. Moony jsou Moony a jsou fajn ať už jsou jakékoliv. Mozem s rukou na srdci po par tyzdnoch nosenia potvrdit, ze v porovnani s predchadzajucou generaciou sa novy model nosi podstatne lepsie. Skratka ten milimeter menej na hrubke a dlzke je hodne citit. A to som starsiu generaciu moonov nosil na kozi. Co sa tyka noveho tahu - musim priznat, ze dizajnovo mi viac sedel stary, ale tento novy je z hladiska pohodlnosti nosenia na mile od "oyster" verzie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 V 22. 8. 2024 v 12:45, miguel napsal: Rozmyslal som nad takou moznostou, ale predpokladam, ze cena za origo corduru so sponou bude kozmicka... Kolko Ta stala tato lahodka? Ja ji koupil tady za desitku z druhe ruky i s moonama. Je to tedy guma ne cordura. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se