Dr.Quartz Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Tak Mako jsou doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 ta tyrkysová je fakt povedená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Quartz Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 ...souhlasím. A já jsem tím pádem v pasti, protože barevně jsou dost jinde, než tmavě modré whirpooly. A těžko se budu rozhodovat, které a jestli vůbec pustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechito Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 V 2. 7. 2021 v 12:36, Snekofon napsal: Musím říct, že takto si představuji moderní pilotky a čím víc se na ně dívám, tím jsou mně sympatičtější, ať už číselník, korunka, a hlavně to že jsou to mechaniky a ne automat, kterých jsem už přesycený...jen co si obnovím fondík na hodinky, tak je zařadím na seznam .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Skyridery vyzerajú perfektne. Škoda, že sú všetky Sold Out. Ja uvažujem o Hammerhead V3. Z potápiek sa mi najviac páčia. Trochu sa však obávam veľkosti. Ale lug to lug 48mm naznačuje, že by mohli byť nositeľné aj na ruke 17,5 cm. Niekto tu písal o cene 350$, ale ja vidím 449$. Bola to uvádzacia cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yxcvbn Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 První kousek od Zelos je doma. Great White 43mm v provedení Bumblebee. Na první pohled mi přišli moc zlaté, ale na druhý a na denním světle se mi začínají líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 @dandyVelikosti bych se na 17,5 zápěstí nebál... na ruce jsem je neměl, ale L-L 48mm mám vyzkoušené jako plně vyhovující - tak akorát. 350 USD byla zaváděcí cena, ale dá se sledovat uhrforum.de, tam se umí objevit zajímavý - v podstatě nenošený kus za rozumný peníz. Teď se tam prodávají bronzové HH1 s meteoritem za 399EUR, ale já si zkusím počkat na avizované bronzové HH3. BTW Skyraider Spitfire považují stále za nejlepší moderní pilotky - pěkný strojek, titan, moderní interpretace klasického designu a číselník z plátu křídla této kultovní stíhačky - lepší materiál najít nelze - kam se hrabe MIG15 Jo není to IWC, ale nějak mně přijde, že tyto hodinky mají takovou auru, že to přebije hodně... akorát 1600USD od překupníků + vedlejší poplatky - holt mám i nehodinkové koníčky... @yxcvbn- zajímavá volba - hledím že zrovna tato varianta se vyprodala první. Nešetři pak fotkami, ať vidíme jak to sedne na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Snekofon Díky za objasnenie a mrknem na Uhrforum. S tým Skyraiderom sa plne stotožňujem s tvojím názorom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yxcvbn Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 První wristshot. Začínají se mi líbit čím dál víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Vybral sis tu nejlepsi barevnou variantu. Chvalim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Tak se také přidávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Quartz Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 ...jsem se ani nezmínil: Mako V3 z příspěvku shora stránky jsou na prodej, včetně origo gumy (pěkně proclený a zdaněný ) https://zeloswatches.com/collections/all/products/tropic-rubber-strap-22mm?variant=31255229988953 hodinky jsem měl na ruce jen na zkoušku, jinak "zrály" na vrtiči, nikdy ani nebyly pod rukávem, natož na ulici inzerát hýr: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechito Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Mako V2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 1. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2022 "Explorer type" od Zelosu: https://zeloswatches.com/collections/aurora-ti-field Trochu z nich citim inspiraciu 1959 Alpinist re-interpretacie, v Zelos typickom podani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2022 Tak všechny zajímavé varianty vyprodány během vteřiny. Než jsem to stihl dokončit, tak už byly fuč :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2022 Prave som to pozeral... chvalabohu, to co ostalo ma nelaka Inac, ak som to spravne pochopil, tak dane a poplatky dhl plati kupujuci? Odkial to vlastne posielaju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2022 Jj, ale není s tím zase moc papírování, pokud vyplní správně průvodní dokumenty. Vyplňíš a zacáluješ to online. DHL to zvládne většinou hodně rychle, posledně to zvládli z JPN domu za 3 dny :-) Jinak Zelos by měl sídlit v Singapuru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Nakonec se mi podařilo chytnout jeden kus na seriouswatches. Sice ne moc, ale taky docela zajímavý teal cifr. Akorát dorazily, tak aspoň zatím jedna rychlovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 @_lip_ Hergot !!!! Nějaký čas jsem na jejich stránkách nebyl a toto jsem vůbec nezachytil. Předpokládám 42mm verze. Mělo by se v Brně uspořádat nějaké setkání, protože na toto bych byl zvědavý a jinde to asi nikdy nepotkám. Na první dobrou to vypadá parádně, těším se až vyplodíš nějaké další fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Jj, je to 42, ale měl jsem asi vzít tu 38, má to docela dlouhé nožky (L2L je 49), takže jsou o chlup větší, než by se mi líbilo. Ten cifr je hodně zajímavý. Jinak je u tohoto modelu zajímavá konstrukce z tvrzeného titanu s vnitřním anti-magnetickým pouzdrem a nový spůsob mikroregulace ve sponě. Až bude chvilka, tak to zkusím nějak pofotit a popíšu zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se