tr0t3l Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Odesláno 8. července 2022 díky moc mne tieto čierne na gume práve prídu také nenápadnejšie, oproti zlatým určite
Marfus Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Odesláno 14. července 2022 Bulova Parking Meter Chronograph 98B390
tr0t3l Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Odesláno 18. července 2022 Bulova Wilton GMT, Miyota 9075, 43 mm, cena 599 EUR (zlaté 629 EUR) za mňa škoda toho priemeru...
Chronopetr Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2022 Ty jsou krásný. Průměr pro mě taky na hraně, možná už za ní. Musely by se vyzkoušet. Co ty Sinatrovky, má je tu někdo? Bulova + Sinatra je pro mě pocitově skvělá kombinace. Ale zaráží mě velký výskyt použitých na eBay, Chrono24, atd., jakoby se jich hodně lidí zbavovalo...
Jiří Štencek Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 Bulova Parking Meter jsou v ČR A je to opravdu atypická hodinka, jak by řekli někteří vážení místní členové. Posouzení nechám na vás. Na živo je možno je vidět u nás v Holešovicích. Doslova pár kousků nám zůstalo volných (čti 2ks).
bosco Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 Bulova představila docela zajímavou novinku Bulova Accutron Astronaut 2SW8A002. Hodinky opět připomínají významnou řadu hodinek Accutron a historicky úspěšné modely značky, zde konkrétně model Astronaut z roku 1968 ve verzi „T“ s výraznou lunetou DEN/NOC. Zajímavé je, že se původní model Astronaut dostal díky své přesnosti a odolnosti i do kokpitů takových strojů jako Lockheed A-12 a experimentálního raketového letounu X-15. Reedice vychází z původního designu, dost mne u ní zaujal netradiční náramek. Kromě času a data nabídne také funkci GMT - bude poháněna strojkem Sellita SW330 a bude splňovat podmínky pro označení Swiss Made. Novinka je vydána v limitované edici o 300 kusech a u nás se dá očekávat zřejmě v srpnu. Průměr pouzdra: 41 mm Lug-to-lug: 44,5 mm Výška pouzdra: 13,9 mm
Jarmom Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Odesláno 28. února 2023 před 5 hodinami, bosco napsal: Bulova představila docela zajímavou novinku Bulova Accutron Astronaut 2SW8A002. Hodinky opět připomínají významnou řadu hodinek Accutron a historicky úspěšné modely značky, zde konkrétně model Astronaut z roku 1968 ve verzi „T“ s výraznou lunetou DEN/NOC. Zajímavé je, že se původní model Astronaut dostal díky své přesnosti a odolnosti i do kokpitů takových strojů jako Lockheed A-12 a experimentálního raketového letounu X-15. Reedice vychází z původního designu, dost mne u ní zaujal netradiční náramek. Kromě času a data nabídne také funkci GMT - bude poháněna strojkem Sellita SW330 a bude splňovat podmínky pro označení Swiss Made. Novinka je vydána v limitované edici o 300 kusech a u nás se dá očekávat zřejmě v srpnu. Průměr pouzdra: 41 mm Lug-to-lug: 44,5 mm Výška pouzdra: 13,9 mm Moc pěkný jsou! Zajímavej cifr, ale hlavně ten poloviční průhled na strojek v dýnku, to je super.
bosco Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Odesláno 3. března 2023 V 28. 2. 2023 v 18:24, Jarmom napsal: Moc pěkný jsou! Zajímavej cifr, ale hlavně ten poloviční průhled na strojek v dýnku, to je super. Tenhle typ průhledu Bulova u limitek používá často, měly je už modely Joseph Bulova a Bulova Accutron Legacy.
Jarmom Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Odesláno 3. března 2023 před 16 minutami, bosco napsal: Tenhle typ průhledu Bulova u limitek používá často, měly je už modely Joseph Bulova a Bulova Accutron Legacy. Ah, to jsem netušil. Bohužel zas tak dobře Bulovu neznám. Díky za zajímavou informaci!
bosco Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Odesláno 3. března 2023 před 4 hodinami, Jarmom napsal: Ah, to jsem netušil. Bohužel zas tak dobře Bulovu neznám. Díky za zajímavou informaci! Není za co. Nemít možnost všechny ty kousky vidět, tak to také nebudu vědět
Maxmillian Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Odesláno 14. června 2023 Accutron Astronaut a jako obvykle, diky @Jiří Štencek a Helveti!
Kobliha Odesláno 28. září 2023 Nahlásit Odesláno 28. září 2023 Bulova Archive Series Jet Star Asi první tříručkové Precisionisty s uměřeným designem, průměr 40mm, quartzový strojek NP20-YOZ (High Precision Quartz), 262kHz, plynulý chod vteřinovky.
Roman-ZA Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2023 co hovorite na nove Oceanographer GMT? Hands-On: The Bulova Oceanographer GMT (hodinkee.com)
Chronopetr Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2023 Tak za mě palec nahoru! Cenovka už se ví?
Roman-ZA Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2023 723,00 EUR - bulova | Zaminutu.cz mate skusenost s tymto eshopom?
Oliver111 Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2023 před 46 minutami, Roman-ZA napsal: 723,00 EUR - bulova | Zaminutu.cz mate skusenost s tymto eshopom? Už som tam urobil 3x nákup a vždy v pohode.
Harwey Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2023 Zaminutu v pohode, a full lumi gmt paradne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se