Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Večer jsem na to koukal a taky nemohl najít zmínku o strojku, ale co si pamatuji tak Citizen vlastní Bulovu, takže ty strojky Citizen dávají smysl 😁

Odesláno
  V 9. 1. 2025 v 14:44, Salamaster napsal:

Večer jsem na to koukal a taky nemohl najít zmínku o strojku, ale co si pamatuji tak Citizen vlastní Bulovu, takže ty strojky Citizen dávají smysl 😁

Rozšířit  

Dyť je to napsaný v tom článku cos postoval 😬

Bulova has equipped the Snorkel models with the quartz Caliber 2115 from Miyota, its sister company within Japan's Citizen Group.

Odesláno
  V 9. 1. 2025 v 18:06, YPO napsal:

Dyť je to napsaný v tom článku cos postoval 😬

Bulova has equipped the Snorkel models with the quartz Caliber 2115 from Miyota, its sister company within Japan's Citizen Group.

Rozšířit  

Myslím si, že to tam nebylo když jsem to postoval večer 🙂 , že to doplnili. Jestli ne tak jsem byl slepej asi noo😅

Odesláno

Cifry, lunety, řemeny ... fajn. Ta barevná pouzdra ... cirkus. V oceli by to bylo hezčí. Asi jsem už vážně starej. 😐

• po 4 týdnech...
Odesláno

Lucky Lucaso, tak urcite

"On the dial itself you’ll find the original moisture indicator at 6 o’clock, which appears to be more than just set dressing."

• Dát hlas 1
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Bulova Snorkel s barevnými pouzdry z hybridní keramiky, o kterých tu v lednu informoval @Salamaster, už míří i do českých prodejen. Naskladnění se očekává koncem června. Jsme zvědaví, jaké budou naživo, ale video recenze jsou vesměs pozitivní a osobně vnímám jako výhodu kompaktní rozměry pouzdra 41 x 44,5 mm. Jen výška by mohla být o něco menší - díky vypouklému sklíčku budou mít cca 15 mm.
Cena je zatím stanovena na 9600 Kč, ale může se ještě měnit. 
maxresdefault.thumb.jpg.ab4a493fd6113aa21739900290cabe67.jpg

Upraveno uživatelem bosco
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Pár novinek ke 150. výročí značky Bulova právě dorazilo na naši prodejnu - Bulova Mil-Ships Bronze 150th Anniversary a Bulova Marine Star 98B451 150th Anniversary
Pokud by někoho zaujaly, neváhejte se zastavit. :)

U bronzovek oceňuji, že se tentokrát v Bulově rozhodli nedržet se originální předlohy u rozteče mezi nožkami - ta se nyní zvětšila z původních 16 mm (tak úzký řemínek na mne působí vzhledem k velikosti hodinek trochu disproporčně) na nových 18 mm, což působí mnohem lépe.

Beznzvu.png.79edb80f73b28cf75d5dd261104e1bdb.png      307413.jpg.600ecabb6f1502ee8267160ab4513691.jpg

A Bulova Marine Star 98B451 s vysokofrekvenčním strojkem naživo mile překvapily. Design hodinek vychází z mechanického chronografu Bulova Marine Star ze 70. let, nekopíruje jej 1:1 (osobně by mi nevadilo, kdyby to tak bylo) a výsledkem jsou oravdu pěkně udělané hodinky. Na hodinky se vrací staré logo kolekce Marine Star s 10 červenými hvězdami a má i spešl dýnko.

307576.jpg.6f920aebb96eb158a85f2177688909ac.jpg

• Like 1
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Nedalo mi to a do hospody k pivku si pořídil tyhle "dědkovské" UHF Super Seville, tak trochu jako odpustek za Snowflake které jsem vloni pustil kamarádovi...

image.thumb.jpeg.e176561d6d0d0bbe4226b7223e5d8cd2.jpeg

• Like 3
  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...