Harwey Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna pravda, ono to vsetko vzdy hoci aj obklukou konci (zacina) u Citizen, Seiko
Salamaster Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna Večer jsem na to koukal a taky nemohl najít zmínku o strojku, ale co si pamatuji tak Citizen vlastní Bulovu, takže ty strojky Citizen dávají smysl
YPO Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna V 9. 1. 2025 v 14:44, Salamaster napsal: Večer jsem na to koukal a taky nemohl najít zmínku o strojku, ale co si pamatuji tak Citizen vlastní Bulovu, takže ty strojky Citizen dávají smysl Rozšířit Dyť je to napsaný v tom článku cos postoval Bulova has equipped the Snorkel models with the quartz Caliber 2115 from Miyota, its sister company within Japan's Citizen Group.
Salamaster Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna V 9. 1. 2025 v 18:06, YPO napsal: Dyť je to napsaný v tom článku cos postoval Bulova has equipped the Snorkel models with the quartz Caliber 2115 from Miyota, its sister company within Japan's Citizen Group. Rozšířit Myslím si, že to tam nebylo když jsem to postoval večer , že to doplnili. Jestli ne tak jsem byl slepej asi noo
AndyAaron Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna Nebylo to tam, taky jsem se na to specificky zameril a hledal zminku o strojku.
JDenver Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna Cifry, lunety, řemeny ... fajn. Ta barevná pouzdra ... cirkus. V oceli by to bylo hezčí. Asi jsem už vážně starej.
Salamaster Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Nové 2 modely Bulova MIL-SHIPS, tentokrát v bronzu. Bulova prostřednictvím modelů slaví 150 let své existence. https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/bulova-mil-ships-dive-watches 1
Lucky Lucaso Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Ty dva fleky/indexy nad sestkou jsou tam uplne zbytecny a kazej celkovej vzhled. Co to ma bejt?
Campino Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února V 7. 2. 2025 v 5:37, Lucky Lucaso napsal: Ty dva fleky/indexy nad sestkou jsou tam uplne zbytecny a kazej celkovej vzhled. Co to ma bejt? Rozšířit Myslím že indikátor vlhkosti v puzdre 1
Harwey Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Lucky Lucaso, tak urcite "On the dial itself you’ll find the original moisture indicator at 6 o’clock, which appears to be more than just set dressing." 1
Lucky Lucaso Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Super. Vidim takovou vec prvne, tak pardon. Navic jsem na prvni dobrou myslel, ze to jsou pilotky a ne potapky.
bosco Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června (upraveno) Bulova Snorkel s barevnými pouzdry z hybridní keramiky, o kterých tu v lednu informoval @Salamaster, už míří i do českých prodejen. Naskladnění se očekává koncem června. Jsme zvědaví, jaké budou naživo, ale video recenze jsou vesměs pozitivní a osobně vnímám jako výhodu kompaktní rozměry pouzdra 41 x 44,5 mm. Jen výška by mohla být o něco menší - díky vypouklému sklíčku budou mít cca 15 mm. Cena je zatím stanovena na 9600 Kč, ale může se ještě měnit. Upraveno 10. června uživatelem bosco
bosco Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Pár novinek ke 150. výročí značky Bulova právě dorazilo na naši prodejnu - Bulova Mil-Ships Bronze 150th Anniversary a Bulova Marine Star 98B451 150th Anniversary Pokud by někoho zaujaly, neváhejte se zastavit. U bronzovek oceňuji, že se tentokrát v Bulově rozhodli nedržet se originální předlohy u rozteče mezi nožkami - ta se nyní zvětšila z původních 16 mm (tak úzký řemínek na mne působí vzhledem k velikosti hodinek trochu disproporčně) na nových 18 mm, což působí mnohem lépe. A Bulova Marine Star 98B451 s vysokofrekvenčním strojkem naživo mile překvapily. Design hodinek vychází z mechanického chronografu Bulova Marine Star ze 70. let, nekopíruje jej 1:1 (osobně by mi nevadilo, kdyby to tak bylo) a výsledkem jsou oravdu pěkně udělané hodinky. Na hodinky se vrací staré logo kolekce Marine Star s 10 červenými hvězdami a má i spešl dýnko. 1
Radek124 Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Nedalo mi to a do hospody k pivku si pořídil tyhle "dědkovské" UHF Super Seville, tak trochu jako odpustek za Snowflake které jsem vloni pustil kamarádovi... 3
anachron Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna Accutron Spaceview se vrací v plné parádě, jen ta cena je trochu překvapení.. https://www.hodinkee.com/articles/introducing-accutron-314
Jiří Štencek Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna A budeme je mít i v ČR Za což jsem já osobně trošku bojoval, protože to nebyla samozřejmost. 1 1
Ondrej75 Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami V 14. 4. 2022 v 21:13, KralJan napsal: A na ruce Rozšířit Tohle je nádhera, spojení elegance a Elektro pohonu
Chronopetr Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami Bulova Super Seville Mural - to mi připadá velká bomba! Není to pro každého, ale kdo je bude umět nosit, bude king.
Radek124 Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami (upraveno) SuperSeville jsou prostě hybrid, něco jako “pozemník” od Rolexu. Barvama ten “mural” trošku připomíná Mido s monoskopem, akorát při pokusu o odečtení času mi naskočila spíš tahle Ventura Upraveno před 11 hodinami uživatelem Radek124
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se