Harwey Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna pravda, ono to vsetko vzdy hoci aj obklukou konci (zacina) u Citizen, Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Večer jsem na to koukal a taky nemohl najít zmínku o strojku, ale co si pamatuji tak Citizen vlastní Bulovu, takže ty strojky Citizen dávají smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 3 hodinami, Salamaster napsal: Večer jsem na to koukal a taky nemohl najít zmínku o strojku, ale co si pamatuji tak Citizen vlastní Bulovu, takže ty strojky Citizen dávají smysl Dyť je to napsaný v tom článku cos postoval Bulova has equipped the Snorkel models with the quartz Caliber 2115 from Miyota, its sister company within Japan's Citizen Group. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 13 minutami, YPO napsal: Dyť je to napsaný v tom článku cos postoval Bulova has equipped the Snorkel models with the quartz Caliber 2115 from Miyota, its sister company within Japan's Citizen Group. Myslím si, že to tam nebylo když jsem to postoval večer , že to doplnili. Jestli ne tak jsem byl slepej asi noo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Nebylo to tam, taky jsem se na to specificky zameril a hledal zminku o strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Cifry, lunety, řemeny ... fajn. Ta barevná pouzdra ... cirkus. V oceli by to bylo hezčí. Asi jsem už vážně starej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se