tombas Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 (upraveno) Dovolte mi, podělit se s vámi o mou novou radost z hodinek, které dnes po dlouhé cestě dorazily a neskutečně mě potěšily. BULOVA Lunar Pilot 96A255. Hodinky jsou velmi precizně provedené a připadají mi jako mnohem dražší hodinky. Velikost 45mm je na mou ruku ideální. Vyhnu se srovnání s legendární Omegou, o tom již bylo napsáno nespočet článků. Jak už to tak před Vánoci chodí, skončí jako "překvapení" pod stromečkem , ale první dojmy jsou výborné. Dám sem pár fotek z unboxingu a pak šup zpátky do krabičky. Upraveno 19. prosince 2020 uživatelem tombas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Su krasne uzivaj. Aj ja si ich planujem kupit a potesit sa nimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 19. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Díky moc, v blízké budoucnosti ještě určitě dostanou nějaké NATO strapy a kožený řemínek, tak uvidíme, co jim bude slušet nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 (upraveno) Gratuluji, jaký je rozdíl mezi verzi A a special? Upraveno 19. prosince 2020 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 19. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 96B251 Special má pískované pouzdro, ciferník s novým BULOVA logem v patkovém fontu a má datumovku na pozici mezi 4-5h 96A225 je v celolesklém provedení s ciferníkem bez datumovky a s původním provedením loga jako u předlohy z r. 1971, kterou měl David Scott při výstupu na povrch měsíce v misi Apollo 15. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Parádní hodinky, sám mám jedny (pravda, já jsem je chtěl "v písku" a s datumem), ale celkově je tenhle model extra povedený. Na kolik to přišlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Ten pocit rozbalovania, cvakania a nasadenia na zapastie. Vzdy je jedinecny. Pekne hodky, uzivaj!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Moc gratuluju, jsou super. Osobně nevím který bych zvolil..datum mám rád.. máš teda pořádnou ruku já bych je měl asi velký, ale přežil bych to Jednou do nich asi taky půjdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Díky, kluci, všem za gratulace. Dlouho jsem přemýšlel, jestli pískovanou verzi s datumem nebo tuhle leštěnku bez něj. Nakonec asi rozhodlo to logo, které je na leštěnkách stejné jako bylo to původní a je menší, než to nové. Datum by nevadilo, ale to si dokážu zjistit jinými způsoby, když je potřeba. Navíc originál taky neměl datumovku. Cena byla vč. všech poplatků a DPH pěkných 8700,-. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Tak ta cena je super, oproti naší ceně v ČR tedy dost slušná úspora. No tak ať slouží ke spokojenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Přesně tak, když se podíváš, co se u nás dá koupit kolem 8-9tis., tak tyhle Lunar Pilot byly pro mě jasná volba. Pravda, mohlo se to vyhnout celnici a pak by ta radost byla ještě větší, ale i tak je to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Tohle je jednoznačně super volba i do nebo kolem těch 15K. Když člověku nevadí skákající vteřinovka, tak je to bez debat. Za mě by byly dokonalé, kdyby měly WR 100M, ale i takhle jsou to peckovní hodinky, kdy už by normální člověk nepotřeboval žádné další, jako my tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Skvělá volba co se quartzu týče! Já je mám od jednoho zdejšího váženého člena (díky D.!) a poslední tři týdny nosím jen ty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Na těžší práci bych si je nevzal, ale jinak jsou to každodenní univerzály každým coulem. Quartz mi nevadí, spíše naopak, přesnost a odolnost jsou jasnou výhodou. Samozřejmě mám i mechaniky, které nosím moc rád a nezanevřu na ně, ale momentálně mám období baterkové bezstarostnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Jsem bačkora, nevydržel jsem a nasadil nový řemen z buvola. Hlavně ať to nikdo nevidí , jinak to nebude překvapení pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 1. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Nový rok na novém strapu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Povedená kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 To jsou moc fajn hodinky, užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 1. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Díky, opravdu si je užívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Super voľba , vďaka Longovi este raz za to , že som sa k nim dostal. Super man nelieta len vzduchom kade tade, ale aj pomáha chronopacientom v núdzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se