Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jako fanoušek značky a jedny hodinky od Yemy jsem i ponosil (bronzový modrý supermany), tak musím za mně konstatovat, že oboje jsou celkem průšvih. Hned několik věcí mi na nich přijdou vyloženě odpudivý. Spíš by se měli zaměřit na ten hadí kovový tah, který se mi ukrutně líbí, jen kdyby se ohýbal hned u stěžejek. To by snad mělo jít časem vylepšit.

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Navygrafy Alpine jsem bral jako dárek, čekal asi půl roku na slevu, nakonec na Vánoce vzal, a teď půjdou po druhé na reklamaci... To jen tak bokem 😆

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Jo tmavě modrá mi taky chyběla! Tá světlá je taková dámská mi příjde...asi bych šel nakonec do bílé... nicméně tak dlouho jsem je youtuboval až mě to nějak přešlo. Prej nejsou zas tak pohodlný jak by se mohlo zdát a v komentech různý hlášky o reklamacích Yema strojků atd. No upustil jsem od nich.

Odesláno

Tak ta světlá alá Tiffany už je pasé no. Já když už tak losos. Ale za podobný peníze se dají pořídit v modré Maeny, F77, použité Aikony, CH Twelve, tak proč ustupovat od té barevné preference. :)

Odesláno
  V 9. 7. 2024 v 13:34, Dawdler napsal:

Tak ta světlá alá Tiffany už je pasé no. Já když už tak losos. Ale za podobný peníze se dají pořídit v modré Maeny, F77, použité Aikony, CH Twelve, tak proč ustupovat od té barevné preference. :)

Rozšířit  

Přesně tyhle různý videa jsem čekl a asi bych šel do Wardů :) na ty jsem nevyčetl ani pípnutí k negativu.

No ale spíš si dám pauzu a nepořídím nic.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...