Přejít na obsah

Definitivní hodinky

Doporučené příspěvky

Drummer napsal:
Pro pochybovače. Kolik z vás nosilo jedny hodinky spoustu let než jste našli tohle fórum?

M916: Dík za názor.

Já - Fortis quartz ...občas jsou k vidění na německé Ebay. Zjistil jsem, že já více jak dvoje hodinky mít nemůžu. Takže Lucka je už několik týdnů šťastným majitelem Stowa Antea KS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 184
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jen taková poznámka k tématu: Požadavek na vodotěsnost min. 100 m (zvláště pokud by to bylo o dost více) a požadavek na absenci lunety jdou trochu proti sobě. Protože velká vodotěsnost je primárně určená pro potápění a tam se luneta dost hodí :)

Upraveno uživatelem redd
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
  kubson napsal:
já taky nosím jenom jedny...

já většinou taky :D

Drummere definitivní hodinky neexistují - maximálně se můžeš dostat do stavu kdy máš ty "jediné" a až odejdou do věčných lovišť, tak si pořídíš nové - to je asi ideální a běžný stav u normálních lidí :).

Odkaz ke komentáři

Jedny hodinky sa cely zivot(tych hodiniek) nosit daju a cudujte sa u vacsiny ludi je to celkom normalne :) Pokial ide o vyber tak peknych a praktickych hodiniek je na svete dost ale v tomto pripade by som nevahal venovat zvlastnu pozornost servisu .... cize rozhodne nieco nove so zarukou, co ma autorizovany servis a zastupenie tu v CR. Inymi slovami ak uz nie dozivotnu zaruku od Primu tak aspon nieco s hodne proflaklym strojom ktory opravi kazdy kto aspon pripomina hodiniara.

Odkaz ke komentáři

Drummer napsal:
No vidíš, já ještě nikdy. Někteří lidé také sekli po dvaceti letech s kouřením ze dne na den. :)

Prosím o příspěvky k věci.

Drummere, to nebylo mysleno spatne, ja jsem zrovna ve fazi, kdy myslim, ze mam definitivni hodinky. A jinak koureni je zlozvyk, hodinky radost ;)

... ale k veci ... Omega Omega Seamaster Aqua Terra.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Jelikož některé parametry výše zmíněných Spacematic jsou nejasné nebo chybí úplně, přidám je sem pro doplnění.

Průměr pouzdra: 40 mm

včetně korunky: 45 mm

včetně nožiček: 47 mm

tloušťka: 12 mm

průměr skla: 35 mm

Váha samotných hodinek 100g

Šířka tahu 20mm po celé délce

Tímto děkuji Aldovi za osobní měření a za ochotu.

Odkaz ke komentáři

Drummer napsal:
Alda: To s tou korunkou, psali teď nově na Watchuseeku. Bohužel momentálně nejede.

Fortis je rozhodně dobrá volba. :thumbsup_anim:

Problémy se šroubovací korunkou měly B-42. Ostatních šroubovacích korunek u modelů s průměrem pouzdra 40mm se to netýkalo. V tomto roce už jsou všechny nahrazeny "pull/push" korunkou při zachování WR200.

Zdá se mi, že s opatrností při vyšroubovávání a našroubovávání korunky (vyrovnávání tlaku pružiny) se ten problém vůbec nemusí objevit. Já mám tuto šroubovací korunku (i s hodinkami <_< ) od začátku února. Brzy jsem se o tom potenciálním problému dozvěděl z WUS a od té doby jsem opatrný. Zdá se mi, že se od té doby závit vůbec nezkrátil. Plně dotažená korunka skončí vždy se znáčkem ve stejné poloze. Jestli jsem jej trochu nestrhl před tím, než jsem se to dozvěděl, nevím. Snad ne. V každém případě Fortis může u B-42 modelů nahradit šroubovací korunku korunkou "pull/push".

V každém případě u Spacematiců tento problém není.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...