Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Cyber napsal:
No Tissot jsou uuuuuuplne jinde, ale uuuuuuuuplně jinde ( nejen cenou, ale i zpracováním, strojky, historií, designem, atd, atd.) , o tom není žádná. Výškoměr je krám k ničemu, protože by jsi ho musel kalibrovat každou chvíli podle QNH, ( tedy by jsi musel mít stacionární barometrickou stanici, a znát výšku místa měření, a aktuální tlak). Samozřejmě můžeš kalibrovat podle výšky, ale jen za situace stabilního tlaku ( což je hodně hypotetická situace ). Hlasitost jsi měřil s B1, že si myslíš že je hlasitější? Osobně mám za to, že Tissoty spíš kňourají podobně jako Emergency ( osobní zkušenost ). Osobně s hodinkama do vody nelezu, a když lezu tak ne se 100WR, ale minimálně 300WR.

Tissoty kňourájí stejně tak jako ostatní značky s budíkem a vodotěsností až do 300m, jako např. Tag heuer Formula 1 Alarm, Citizen ProMaster atd. atd. a věř tomu, že tě svým kňouráním v poho vzbudí, takže dlé mého názoru pouzdro hodinek vyřešit lze" Výškoměr je výborná věc, pokud ho využiješ a jak říkáš, nejsi líný ho před výstupem kalibrovat. Do této doby mého testování, při ranních kalibracích, byla po celý den přesnost +-2m, takže já osobně jsem doposud spokojený.

Každopádně Breitling je taktéž má srdcovka a rád do budoucna jedny budu vlastnit, ale jak říkám, buď společenské - WR 50m, anebo jak správně reklamují - Instruments for Professionals s WR 200 min. Já spíš to druhé :-)

Odesláno
  Vlastimil7664 napsal:
Tissoty kňourájí stejně tak jako ostatní značky s budíkem a vodotěsností až do 300m, jako např. Tag heuer Formula 1 Alarm, Citizen ProMaster atd. atd. a věř tomu, že tě svým kňouráním v poho vzbudí, takže dlé mého názoru pouzdro hodinek vyřešit lze" Výškoměr je výborná věc, pokud ho využiješ a jak říkáš, nejsi líný ho před výstupem kalibrovat. Do této doby mého testování, při ranních kalibracích, byla po celý den přesnost +-2m, takže já osobně jsem doposud spokojený.

Každopádně Breitling je taktéž má srdcovka a rád do budoucna jedny budu vlastnit, ale jak říkám, buď společenské - WR 50m, anebo jak správně reklamují - Instruments for Professionals s WR 200 min. Já spíš to druhé :-)

Mě vzbudí jedině B1, Citizenky, ani Heuery mě nevzbudí ani omylem, dokonce mnohem kvalitnější Emergency taky ne.Co se týče výškoměru, když už ho musím používat, tak raději přesnější v GPS, než barometrický v hodinkách, po čtvrt hodině kalibrovaný. I když tu přesnost plusminus dva metry Ti vážně nevěřím. Zkus si každý den doma na stole změřit aktuální výšku. Každý den bude jiná. Tomu věř. Nic proti hračkám, ale v hodinkách výškoměr, je něco jako v hodinkách telefon, nebo televize. Všechno jsou to užitečné věci - někdy - ale proč proboha v hodinkách??? Jinak Instrument 4 PRO neznamená, že všichni profesionálové jsou zrovna potápěči. Myslí se tím, že jsou to hodinky vyráběné pro určité použití, přesněji řečeno pro použití profesionály ( odborníky ) ve svém oboru. Takže není důvod, aby měly třeba Montbrillanty WR 300. Jinak optimální je mít několikero hodinek Breitling podle použití :thumbsup_anim: , s Montbrillanty nepolezeš na pláž, se SuperOceany do letadla, a s B1 do divadla.

• po měsíci...
Odesláno
  New Milis napsal:
Hehe, vy jste debilové. To není moje auto, já si do toho jen sed na pumpě, když šel majitel zaplatit.

Doufám, že jsi mu s tím ujel. :)

• po měsících...
  • Po letech...
Odesláno

Jsem tak z nostalgie četl starší recenze některých členů, které se mi více líbí a tak mě napadlo, kolik těhle super hodinek vlastně ještě máme? Pokud se někdo stydí veřejně napsat, klidně může poslat SZ, docela by mě to zajímalo a jinak Milisovi díkes ještě jednou za fakt vtipnou recenzi.

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • Po letech...
  • po měsících...
Odesláno
  V 2. 9. 2013 v 14:14, Peta-Biker napsal:

Jsem tak z nostalgie četl starší recenze některých členů, které se mi více líbí a tak mě napadlo, kolik těhle super hodinek vlastně ještě máme? Pokud se někdo stydí veřejně napsat, klidně může poslat SZ, docela by mě to zajímalo a jinak Milisovi díkes ještě jednou za fakt vtipnou recenzi.

B-1 v očekávání :tomcat:

no, quartzky přichází po hodně dlouhé době :)

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...