Patrik Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 Od banky mi přišla tahle nabídka. Přiznám se, že o téhle značce slyším prvně a i podle toho, co vidím na stránkách, ve mne moc důvěru nebudí. Pouze quartz a bez označení výrobce strojku, skoro to na mne působí jako tzv. podvržený luxus.
nickolas Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 Další fešn značka. Možná lepší než Jasněnky, Primáci (ti druzí, teda vlastně první, nebo nevím kteří, však víme), těžko říct. Každopádně “our story” je jak od Moserů
villain83 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 ... znacka, ktera do posledniho detailu dusledne respektuje vsechna pravidla hodinarskeho umeni... Jako bych tohle uz nekde cetl
Tomáš Elsnic Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 Podle mě přesně jak píšeš,podvržený luxus z Číny.Super kauf
xbraj19 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 Název Primogenito mi, nevím proč, zní jako prima genitálie
Bert Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 Ta evokace je naprosto správná. Já bych ji pouze doupřesnil. Zkrátka ten, kdo si ty hodinky koupí je pěknej kokot ....
Rodkopf Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 V 4. 2. 2021 v 18:32, Bert napsal: Ta evokace je naprosto správná. Já bych ji pouze doupřesnil. Zkrátka ten, kdo si ty hodinky koupí je pěknej kokot .... Rozšířit uprimna "buyer advice"
Honza.manta Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Odesláno 5. února 2021 Když je to česká značka, která striktně dodržuje všechna pravidla hodinářského umění, kdepak je czech made. Čína jako prase!
mkshort Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Odesláno 5. února 2021 Tak snad si to sami navrhli a neni to “katalog” s cifrem na miru...https://www.royalcharles.store/cs/content/8-o-nasSent from my iPhone using Tapatalk
bandicoot Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Odesláno 5. února 2021 Baženov a Ille koupili švédskou značku aby udělali český hodinky s anglickým názvem a korunovačními klenoty na obrázkách. Uf. Ale chápu, proč "o značce" má víc textu než "o hodinkách". Takový projektík z kancl hubu s lepším webem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se