odjinud Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Koscom umi do 100m, pak posila do FASTu. Nedavno jsem se tam ptal kvuli g-shoxkum.
Quido Morava Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března V 26. 3. 2025 v 14:57, shewcza napsal: Však v pohodě, já jen vím, že v Helveti ani H365 to neumí, protože jsem se jich, poměrně nedávno, přesně na tohle dotazoval. To je zase moje zkušenost. Rozšířit A mně to v pohodě změřili - ˇjen jsem čekal.... Takže, se domníváš, že mne ošidili?
shewcza Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března @Quido Morava můžu Ti ten email vyfotit, pokud jsem ho nesmazal, zítra ho sem dám. Pokud jsi na to čekal nějak dýl, je klidně možný, že je poslali někam kde to umí. Na počkání to neumí a u nich to nedělají.
villain83 Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března V 24. 3. 2025 v 6:27, shewcza napsal: Já myslím, že ani Ruda to neumí, ale tuším, že v Koscomu to umí. S Rudou jsem se na tohle téma bavil, ale už je to dlouho, tak snad si taky nevymýšlím. Rozšířit Jako že Ruda neumí test WR na 200m? To zcela jistě umí.
AndyAaron Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Psal jsem to vys. Mozna to umi, ale dela to nerad. Kdyz ti pod tim tlakem rupne safir, tak mas na hodinkach spousty prace…Navic pokud hodinky tesni pri 50M, tak budou i tesnit pri 100, protoze ten tlak se ti zvetsuje a vic to tlaci na tesneni atd.
villain83 Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Tomuhle samozřejmě rozumím, já jen, že mi cca pět let zpátky dělal WR na kilometr, takže 200m umí určitě. O tom, co se může stát při tlakovce, si tu samozřejmě nemusíme vyprávět. 1
Quido Morava Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 27. 3. 2025 v 15:01, shewcza napsal: @Quido Morava můžu Ti ten email vyfotit, pokud jsem ho nesmazal, zítra ho sem dám. Pokud jsi na to čekal nějak dýl, je klidně možný, že je poslali někam kde to umí. Na počkání to neumí a u nich to nedělají. Rozšířit Ale ne, čekal jsem 1 den - prinesl jsem to k serizeni a overeni WR, druhy den mi to vratili s tim, ze serizovat neni co a ze tesni; dostal jsem k tomu jaksi doklad s overenim, ale neschoval jsem si ho. Vic k tomu nemam, nepatral jsem, veril jsem. Takze "jak jsem koupil, tak prodavam" Vubec se nehadam, ze ti neco takovaho napsali, jenom mne nic takoveho nesdelili...
Quido Morava Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 28. 3. 2025 v 8:22, AndyAaron napsal: Psal jsem to vys. Mozna to umi, ale dela to nerad. Kdyz ti pod tim tlakem rupne safir, tak mas na hodinkach spousty prace… Navic pokud hodinky tesni pri 50M, tak budou i tesnit pri 100, protoze ten tlak se ti zvetsuje a vic to tlaci na tesneni atd. Rozšířit To si zase nemyslim - dela se test podtlakem, anebo pretlakem, meri se pritom zmeny tlaku a zmeny mikrodeformaci na hodinkach, nejsou-li zmeny = hodinky netesni, jestli se nepletu...
kamil_m2 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Watchdives, samozřejmě homage – neoriginální a známý design, safír, ocel, velmi pěkně vyrobené pouzdro, pevná a přesná luneta s hliníkovou vložkou, luminiscence minimálně na úrovni Seiko. 38 mm průměr lunety. Hodinky celkem tenké. Korunka šroubovací, voda do toho neteče. Tah je dobrý ale už ne tak jako ten zbytek. Kalibr Quartz Seiko vh31 s plynulou vteřinovou ručičkou (4 poskočení za sekundu - laici nepoznají že nejde o mechaniku). Jednou nevýhodou je dýnko ve stylu Rolexek - bude se hůře otevírat až budu za 2 roky měnit baterii. Mám to hodně na ruce, je to hlavně strašně přesné (asi 3-4 sec / měsíc do plusu co jsem vypozoroval), skvěle to svítí a v neposlední řadě jsem si zvykl na tuto "decentní" velikost, když si teď dám na ruku hodinky cca 41 či 42 mm, přijdou mi nepatřičně velké.
kamil_m2 Odesláno pátek v 08:21 Nahlásit Odesláno pátek v 08:21 A ještě jeden obrázek "v jiném světle"
Welbern Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami Tak jsem se pridal do klubu. Zatim jsem z nich nadsen. Za tyden udelaly do kupy +5s. Chtel jsem si zkusit nejaky divery, jelikoz jsem nikdy zadne nemel. Musim rict ze me prekvapilo jak pusobi "male" I kdyz maji skoro 41mm. A na ten "cyclop" na datumovce si nezvyknu. Ten pujde dolu. Jinak zpracovani super i kdyz par chybek by se naslo. Za tu cenu ale bezkonkurencni tooly. Nosim je porad i na praci na baraku/zahrade, tak uvidim co zvladnou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se