Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 26. 3. 2025 v 14:57, shewcza napsal:

Však v pohodě, já jen vím, že v Helveti ani H365 to neumí, protože jsem se jich, poměrně nedávno, přesně na tohle dotazoval. To je zase moje zkušenost. 

Rozšířit  

A mně to v pohodě změřili - ˇjen jsem čekal.... Takže, se domníváš, že mne ošidili? 🫢

Odesláno

@Quido Morava můžu Ti ten email vyfotit, pokud jsem ho nesmazal, zítra ho sem dám. Pokud jsi na to čekal nějak dýl, je klidně možný, že je poslali někam kde to umí. Na počkání to neumí a u nich to nedělají.  

Odesláno

Psal jsem to vys. Mozna to umi, ale dela to nerad. Kdyz ti pod tim tlakem rupne safir, tak mas na hodinkach spousty prace…
Navic pokud hodinky tesni pri 50M, tak budou i tesnit pri 100, protoze ten tlak se ti zvetsuje a vic to tlaci na tesneni atd.

Odesláno

Tomuhle samozřejmě rozumím, já jen, že mi cca pět let zpátky dělal WR na kilometr, takže 200m umí určitě. O tom, co se může stát při tlakovce, si tu samozřejmě nemusíme vyprávět😀.

• Like 1
Odesláno
  V 27. 3. 2025 v 15:01, shewcza napsal:

@Quido Morava můžu Ti ten email vyfotit, pokud jsem ho nesmazal, zítra ho sem dám. Pokud jsi na to čekal nějak dýl, je klidně možný, že je poslali někam kde to umí. Na počkání to neumí a u nich to nedělají.  

Rozšířit  

Ale ne, čekal jsem 1 den - prinesl jsem to k serizeni a overeni WR, druhy den mi to vratili s tim, ze serizovat neni co a ze tesni; dostal jsem k tomu jaksi doklad s overenim, ale neschoval jsem si ho. Vic k tomu nemam, nepatral jsem, veril jsem. Takze "jak jsem koupil, tak prodavam"

Vubec se nehadam, ze ti neco takovaho napsali, jenom mne nic takoveho nesdelili...

Odesláno
  V 28. 3. 2025 v 8:22, AndyAaron napsal:

Psal jsem to vys. Mozna to umi, ale dela to nerad. Kdyz ti pod tim tlakem rupne safir, tak mas na hodinkach spousty prace…
Navic pokud hodinky tesni pri 50M, tak budou i tesnit pri 100, protoze ten tlak se ti zvetsuje a vic to tlaci na tesneni atd.

Rozšířit  

To si zase nemyslim - dela se test podtlakem, anebo pretlakem, meri se pritom zmeny tlaku a zmeny mikrodeformaci na hodinkach, nejsou-li zmeny = hodinky netesni, jestli se nepletu...

Odesláno

Watchdives, samozřejmě homage – neoriginální a známý design, safír, ocel, velmi pěkně vyrobené pouzdro, pevná a přesná luneta s hliníkovou vložkou, luminiscence minimálně na úrovni Seiko. 38 mm průměr lunety. Hodinky celkem tenké. Korunka šroubovací, voda do toho neteče. Tah je dobrý ale už ne tak jako ten zbytek. Kalibr Quartz Seiko vh31 s plynulou vteřinovou ručičkou (4 poskočení za sekundu - laici nepoznají že nejde o mechaniku). Jednou nevýhodou je dýnko ve stylu Rolexek - bude se hůře otevírat až budu za 2 roky měnit baterii.
Mám to hodně na ruce, je to hlavně strašně přesné (asi 3-4 sec / měsíc do plusu co jsem vypozoroval), skvěle to svítí a v neposlední řadě jsem si zvykl na tuto "decentní" velikost, když si teď dám na ruku hodinky cca 41 či 42 mm, přijdou mi nepatřičně velké.

IMG_5004.jpg

Odesláno

Tak jsem se pridal do klubu. Zatim jsem z nich nadsen. Za tyden udelaly do kupy +5s. Chtel jsem si zkusit nejaky divery, jelikoz jsem nikdy zadne nemel. Musim rict ze me prekvapilo jak pusobi "male" I kdyz maji skoro 41mm. A na ten "cyclop" na datumovce si nezvyknu. Ten pujde dolu. Jinak zpracovani super i kdyz par chybek by se naslo. Za tu cenu ale bezkonkurencni tooly. Nosim je porad i na praci na baraku/zahrade, tak uvidim co zvladnou.

IMG_20250409_143903.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...