Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

ja myslim ze ten obusok co sa volne predava je do istej miery osuleny prave pre to aby sa s tym ludia nezabijali ... napriklad ten posledny vyskakovaci dielec s gulickou na konci by kludne zniesol plnu vypln ale je to len duta trubicka a aj ta gulicka na konci by mohla byt vacsia ak by sme chceli byt vacsie sfine

pamatam si obusky (oni to ani neboli obusky len rukovet a v nej schovana tvrda pruzina s tvrdou gumovou gulou na konci) ktore sa po odsrobovani tej gule a jej nahradeni za nieco poriadne zmenili na naozaj nebezpecny palcat ... sam som videl pokusy frajera ktory si tam vysustruzil ocelovy disk priemeru paste s vyskou tak 4cm dokazal s tym potom vyseknut dieru do 1mm plechu ... pokial sa pamatam nikdy to na nikoho nepouzil (nie ze by na to nebol dlst blby, ale proste asi nebola prilezitost) ale myslim ze ak by s tym niekomu vytak tak by to preslo skrz palicu a ani by s nemusel moc snazit

kazdopadne tie obusky uz som na kramoch nejaku dobu nevidel

Upraveno uživatelem cali
  • Odpovědi 101
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Myslím, že tele-obuch je pro někoho, kdo není a netouží být trénovaný, nejlepší volba. Mlátit klackem je nám tak nějak geneticky dáno od pravěku a netřeba na to školu. (příklad: jak vezme laik do ruky tonfu?... jak je mu vrozeno, tedy jako klacek).

Návštěvník YPO
Odesláno
  cali napsal:
... sam som videl pokusy frajera ktory si tam vysustruzil ocelovy disk priemeru paste s vyskou tak 4cm dokazal s tym potom vyseknut dieru do 1mm plechu ...

... to bych potřeboval na krtka, trochu ho zatlouct do země - už mě pěkně s**e ......

Odesláno
  YPO napsal:
... to bych potřeboval na krtka, trochu ho zatlouct do země - už mě pěkně s**e ......

tak nie ze by to nebola zabava cihat v zahrade na krtka s ozembuchom v ruke... ale existuju aj pohodlnejsie metody.

karbid

dymovnice

rozne elektro udelatka ci mechanicke plasice

vhodny typ psa

a predovsetkym junior so vzduchovkou (extremne vyhodna metoda nakolko okrem pripadnej smrti krtka dokaze zabavit juniora na hodiny)

Návštěvník YPO
Odesláno
  kibi napsal:
nechci te navadet, ale mas uzasnou vzduchovku... co si zahrat na snipera...? ;)

ta už odpočívá u Oniona - já teď šetřím na tohle, přijde mi to zajímavější :)

..... zamíříš na krtka a máš rovnou i posekáno :D

Odesláno
  YPO napsal:

Použij dýmovnice, nic jiného (jedy, vibrátory) nezabírá.

Odesláno
  Filini napsal:
U nas pomohol sused s brokovnicou a nasledne vystrazne zavesenie na strom

Koho jste tam na ten strom pověsili? Souseda, brokovnici , rozšmelcovanýho krtka nebo všechny tři dohromady? :oneeyed02:

Odesláno

No nevim jak krtek ja jednou strilel pavouky u strechy z revorveru, no celkem dobra zabava akorat pak opravovat omitku nic moc :cigar:

Odesláno
  Milil napsal:
Koho jste tam na ten strom pověsili? Souseda, brokovnici , rozšmelcovanýho krtka nebo všechny tři dohromady? :oneeyed02:

Len krta... a na pocudovanie, vyzeral ok, len male dierky v ciernom kozisku. Nebolo ich ani vidiet :)

Mame ho ale bolo luto, tak sme ho potom zvesili.

Odesláno
  kawon napsal:
Hmm, tak to je hodně hnus.

Dnes by to k tomu bylo ještě 100(výjezd), 30 (ošetření) a 14x90 za pobyt,

ale v rámci zkvalitnění služeb by zase nikdo (třeba) neloupil.

Muj bratranec se vyboural na motorce. Tatra mu nedala prednost. Jel jen 60. Mel v baglu novy notebook. Bohuzel do nemocnice uz nedojel ani notebook a bohuzel ani on. Nicmene zapnuty bagl ano. Spousta doktoru je super a zachranujou zivoty, ale porad jsou mezi nimi i hyeny. Poplatky nepoplatky

Odesláno

Koukam ze me udelali vola. ESP misto ASP, nekaleny misto kaleneho... Asi pujdu panu prodavacovi podekovat za radu.

Odesláno
  Lukas Svoboda napsal:
Muj bratranec se vyboural na motorce. Tatra mu nedala prednost. Jel jen 60. Mel v baglu novy notebook. Bohuzel do nemocnice uz nedojel ani notebook a bohuzel ani on. Nicmene zapnuty bagl ano. Spousta doktoru je super a zachranujou zivoty, ale porad jsou mezi nimi i hyeny. Poplatky nepoplatky

Jakvíš, že to byl doktor... Ono se kolem takovéhle věci motá víc lidí... řidiči, záchranka, saniťáci v nemocnici, čumilové zachránci kolem... s poplatkama a doktorama to nesouvisí :)

Odesláno
  cody napsal:
Koukam ze me udelali vola. ESP misto ASP, nekaleny misto kaleneho... Asi pujdu panu prodavacovi podekovat za radu.

No...ESP taktéž dělá kvalitní obuchy,to prodavač nelhal....ale kalené.Ale ASP je číslo 1.......

Odesláno
  Gilius napsal:
No...ESP taktéž dělá kvalitní obuchy,to prodavač nelhal....ale kalené.Ale ASP je číslo 1.......

Pokud si kupovat teleskop tak jedině odlehčený ASP ... Jeho váha je směšná, vyvážení způsobuje, že jde do rány lépe než standardní obušky a rukojeť má takovou, že za a) při delším cvičení nevznikne poškození ruky jako může vzniknout u ESP, za B) lépe se drří než ESP a c) pokud budete mít spocenou nebo mokrou ruku tak se také lépe drží než ESP... a to přesto, že ESP má rukojeť jako řídítka od BMXka :D

Odesláno
  Onion napsal:
Pokud si kupovat teleskop tak jedině odlehčený ASP ... Jeho váha je směšná, vyvážení způsobuje, že jde do rány lépe než standardní obušky a rukojeť má takovou, že za a) při delším cvičení nevznikne poškození ruky jako může vzniknout u ESP, za B) lépe se drří než ESP a c) pokud budete mít spocenou nebo mokrou ruku tak se také lépe drží než ESP... a to přesto, že ESP má rukojeť jako řídítka od BMXka :D

jsem čekal,kdy se ozveš,to je Tvoje polívečka......já jsem přes delší čepele....... :death: :lol:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...