Přejít na obsah

Doxa Sub Army vs. Synchron Military Frogman

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 464
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Byl to jen hloupy joke. Puvodne Synchron zminoval, ze byla skupina tusim 33 lidi, kteri dostanou hodinky az koncem cervna. Ted uz nekomu zacali posilat a jinym ne, tak jsem jen pouzil analogii na nazev filmu Dvanact rozhnevanych muzu. Nic vic v tom nehledej, nemam zadne zakulisni info.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem na ně zvědavý, jak to do 12 stihnou doručit, když byl balík dneska ráno na letišti v Paříži (cestou z Vídně).

Upraveno uživatelem xbraj19
Odesláno
před 17 minutami, xbraj19 napsal:

Tak jsem na ně zvědavý, jak to do 12 stihnou doručit, když byl balík dneska ráno na letišti v Paříži (cestou z Vídně).

Prisel ti email ze to odeslali nebo az od Fedexu?

Odesláno
před 28 minutami, xbraj19 napsal:

Taky mi to takhle cestovalo. Vídeň, Köln, Paříž a až z ni do Prahy. 

Odesláno

Tak alespoň ti to doručujou. Já nemám zatím vůbec žádnou zprávu. Podle jejich starších vyjádření mají být všechny hodinky expedovány do konce června. Mají na to necelý den a půl. Vsadím flašku, že to nedaj.

Odesláno (upraveno)

Mimochodem by mě zajímalo, kolik těch kusů nakonec vyrobili. Vypadá to, že 500 od každé verze. Moje ocelovky mají číslo 447/500.

Pár rychlocvaků

PXL_20210629_150920024-01.jpeg

PXL_20210629_153442393-01.jpeg

PXL_20210629_153542930-01.jpeg

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno
před 28 minutami, xbraj19 napsal:

Budou to mít číslované dohoromady bez ohledu na povrchovku.

To si myslíš nebo to víš?

Odesláno

Ja mam pocit, ze to na WUS taky nekdo zminoval. Je mozne, ze ani cisla nejdou postupne prvnich 250 cerne a druhych 250 ocel, ale ruzne na preskacku podle toho, jak to expedovali. Btw mam cislo 233/500 :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...