Dzos Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Co tim myslis? Nesleduju jina fora, tak nevim o co jde. Prodali vic kusu, nez meli k dispozici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Byl to jen hloupy joke. Puvodne Synchron zminoval, ze byla skupina tusim 33 lidi, kteri dostanou hodinky az koncem cervna. Ted uz nekomu zacali posilat a jinym ne, tak jsem jen pouzil analogii na nazev filmu Dvanact rozhnevanych muzu. Nic vic v tom nehledej, nemam zadne zakulisni info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 https://synchronusa.com/product/synchron-70s-military/ Ocelove jsou back in stock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Poslušně hlásím, že FEDEX bude zítra doručovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 (upraveno) Tak jsem na ně zvědavý, jak to do 12 stihnou doručit, když byl balík dneska ráno na letišti v Paříži (cestou z Vídně). Upraveno 29. června 2021 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 před 17 minutami, xbraj19 napsal: Tak jsem na ně zvědavý, jak to do 12 stihnou doručit, když byl balík dneska ráno na letišti v Paříži (cestou z Vídně). Prisel ti email ze to odeslali nebo az od Fedexu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 před 28 minutami, xbraj19 napsal: Tak jsem na ně zvědavý, jak to do 12 stihnou doručit, když byl balík dneska ráno na letišti v Paříži (cestou z Vídně). Taky mi to takhle cestovalo. Vídeň, Köln, Paříž a až z ni do Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 @Exiztence přišla mi včera smska od FEDEXu. Ještě mají 5 minut :), mají to hned za rohem, tak to třeba stihnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Tak co, stihli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Nestihli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Tak alespoň ti to doručujou. Já nemám zatím vůbec žádnou zprávu. Podle jejich starších vyjádření mají být všechny hodinky expedovány do konce června. Mají na to necelý den a půl. Vsadím flašku, že to nedaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Ocelová verze dorazila, ještě čekám, kdy pošlou černou. Zatím sem si z toho teda na zadek nesedl. Uvidíme co PVD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 Pánové, hoďte sem prosím někdo fotku ocelových. Ať vidím, jestli se mám pořád těšit. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 (upraveno) Mimochodem by mě zajímalo, kolik těch kusů nakonec vyrobili. Vypadá to, že 500 od každé verze. Moje ocelovky mají číslo 447/500. Pár rychlocvaků Upraveno 30. června 2021 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 Budou to mít číslované dohoromady bez ohledu na povrchovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 před 28 minutami, xbraj19 napsal: Budou to mít číslované dohoromady bez ohledu na povrchovku. To si myslíš nebo to víš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 Myslím, na stránkách měli napsáno 250ks, tak nevidím důvod proč by najednou dělali 500. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 Ja mam pocit, ze to na WUS taky nekdo zminoval. Je mozne, ze ani cisla nejdou postupne prvnich 250 cerne a druhych 250 ocel, ale ruzne na preskacku podle toho, jak to expedovali. Btw mam cislo 233/500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borža Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Mne prišiel dnes email od synchronu ze do 10dni vyexpeduju moj kus. Takze ziadny koniec cervna. Najviac ma zarazilo ze nedostanem kus s ETA ale so Sellitou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 @Borža a to ti napsali, že tam bude Sellita? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se