Přejít na obsah

Doxa Sub Army vs. Synchron Military Frogman

martar

Doporučené příspěvky

před 33 minutami, xbraj19 napsal:

@Borža a to ti napsali, že tam bude Sellita?

ano. do emailu. 

We also like to inform you that the final batch of watches (yours included) will be powered by the genuine Swiss Made Elabore grade Sellita SW200 movement. This movement was created in 2004 and has continued to develop for the past 16 years to match or exceed the quality of its grand father, the ETA 2824-2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 464
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hm, vypada to, ze ETA je fakt s tema strojkama vypekla. Jako Elabore Sellita SW200 neni spatna volba. Ten final batch je vsech 31 hodinek, nebo jeste nejaky mensi posledni, treba 10? S tou sellitou to muze byt do budoucna dost unicorn :D 

Odkaz ke komentáři

Tak konečně vstali z mrtvých. Včera přišel email a dnes (prý) doručují. A jako již tradičně po cestě Vídeň - Paříž - ČR.

Mě nic o Sellitě nepíšou, takže hádám, že to nebude otázka všech hodinek ve skupině "33". Tipuju jen jednotky kusů. Asi nedostali od ETY vše, co objednali, nebo museli strojky vracet a nové hned nejsou, tak tam vrznou Sellitu. 

Odkaz ke komentáři

Tak jsou doma, číslo 435. Netuším, co je uvnitř, na faktuře to napsaný není a žádný email jsem nedostal.  Předpokládám tedy ETA.

Jaký řemeny Vám k tomu poslali (ti ze skupiny 33)? Čekal jsem tropic + anoncovaný Isofrane co měl být zdarma jako bonus. Přišly mi s nasazeným Iso a samostatně k tomu Nato. Tropic ne. Tak nevím, jestli je to takto standard nebo ne.

synchron_1.thumb.jpg.b9b6365c545bd1e4e6bebf7a6edd9245.jpg

Odkaz ke komentáři

před 14 minutami, Dzos napsal:

Jaký řemeny Vám k tomu poslali (ti ze skupiny 33)? Čekal jsem tropic + anoncovaný Isofrane co měl být zdarma jako bonus. Přišly mi s nasazeným Iso a samostatně k tomu Nato. Tropic ne. Tak nevím, jestli je to takto standard nebo ne.

Nasazený černý ISO a k tomu úplně zbytečný nato

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, Dzos napsal:

Tak konečně vstali z mrtvých. Včera přišel email a dnes (prý) doručují. A jako již tradičně po cestě Vídeň - Paříž - ČR.

Mě nic o Sellitě nepíšou, takže hádám, že to nebude otázka všech hodinek ve skupině "33". Tipuju jen jednotky kusů. Asi nedostali od ETY vše, co objednali, nebo museli strojky vracet a nové hned nejsou, tak tam vrznou Sellitu. 

Na WUS psali, že objednávky do 1.4. jsou s ETA, mezi 1-15.4. pravděpodobně ETA, ale nemůžou to garantovat. A to co je po 15.4. Tak bude asi se SW.

Týká se to PVD, SS jsou všechny s ETA.

Upraveno uživatelem xbraj19
Odkaz ke komentáři

S xbrajem mame takovy prijemny zvyk. Kdyz objedname nejake hodinky, tak je nekdriv nechame dorucit na adresu tomu druhemu. V patek mi dosly jeho ocelovky, tak jsem je vybalil a mrkam na ne. Jsou hodne fajne. Jako jsem rad, ze mam cerny bo jsou vic military voe zejo, ale ocelovky bych bez vahani ponosil taky :)

bc68edf939df382c6e5017d2292f9643.jpg

d5927159025a6063e8d09130d80a74a5.jpg

26b72cb0d2aeea66d435b4625d843c20.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...