sashator Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Na obou gumách vypadaj fajn. Já mám jen problém s tim, jak je ISO hrubej, takovej dřevorubáckej. Je to zkrátka top guma na potápění, ale běžný nošení už trochu pokulhává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Mě dorazil alespoň tropic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Dokusane, co to zakončení tropicu u stěžejek? Jak to na tebe působí naživo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 4 hodinami, martar napsal: Dokusane, co to zakončení tropicu u stěžejek? Jak to na tebe působí naživo? Působí to na mě tak,že by to mělo být v pohodě. Jinak je úplně mekouckej. Nafotit mi to moc nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Ja som chcel ocel viac ako hocico, ale absolutne mi to uslo. Ak by sa niekto chcel zbavit hlasim sa. Dakujem hosi a uzite si tuto bombu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 @Dokusan Díky! Vypadá dobře, má pěkně klenutý profil a dutinky pro stěžejky jsou hezky dole. Tropic diky tomu nebude utopený mezi nožkami. Fakt paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Tak dle vyjadreni Synchronu na wus zbyva poslednich 20ks cerne verze. To to vyprodali celkem rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Osobně bych očekával,že bude spíše dříve vyprodaná černá verze která je původní. No ví někdo , nebo je někde psáno jaký je vlastně ten potah? Je to PVD nebo DLC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Je to PVD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 PVD,aby jsi to měl dole stejně rychle jako u originálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 před 8 hodinami, AndyAaron napsal: Tak dle vyjadreni Synchronu na wus zbyva poslednich 20ks cerne verze. To to vyprodali celkem rychle Vyprodáno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 No a je to, muzem nastrelit ceny v prodeji Ja vzal cernou verzi, protoze cerna mi prijde vic military (s cernym pvd byly delany i military verze doxy). Toho PVD se nebojim. Mel jsem kdysi cerne Vostok Europe s PVD a tam to drzelo jak helvetska vira. Nemel jsem problem so oterem nebo ze by nekde prosvital kov i po nekolika letech noseni. No a i kdyby se na Synchronech ta cerna ojebavala, tak aspon ty hodinky budou pekne patinovat (podvedome si asi preju, aby k tomu oteru trosku dochazelo ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Tak tomu můžeš trošku pomoct a bude to, na wus už to taky někdo nahodil Zrovna těmto hodinkám by to parádně sedělo. Líbil by se mi vzhled těch Autavií, jen jemně chycený hrany. Ale asi to necháme přirozenýmu působení času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Jo, presne tak jsem si to predstavoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Konecne se objevuji i fotky cerne verze. Rozhodne vyberu nelituju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Na oranžový gumě vypadaj mooooc dobře a vůbec mě to nepřekvapuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Černé na oranž gumě je přesně můj cíl. Guma už je ready. Pánové, co ty nerez? Už máte něco info, že jsou na cestě? Jak mám rozumět tomuto? Budou pouštet do výroby další várku? https://synchronusa.com/product/synchron-70s-military/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Spousta jich uz je predana. Posledni info bylo, ze posilaji tusim 10 ks denne. Ja bohuzel zatim nic, ale objednal jsem relativne pozde. Nekolikrat bylo receno ze udelaji pouze 250 + 250 kusu. Podle me par ldii zrusilo objednavku nebo neco, tak jich dali par k dispozici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 To asi na 15.5 zápěstí nebude, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Uplne v pohode. To pouzdro ma malou L2L a je super nositelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se