Jeronimo Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března V 12. 3. 2025 v 15:01, orol napsal: Hodinky s olejovou náplní : Rozšířit Cítím olej na šicí stroje po babičce Ber to pozitivně, zase to není rezavé.
orol Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Co na mne vykouklo: Pravda, podobá se to válcovému vlásku, ale má být plochý. Což se celkem podařilo: K dokonalosti tomu ještě trochu chybí, ale hraje to 1 2
Jeronimo Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna V 9. 4. 2025 v 16:39, orol napsal: Co na mne vykouklo: Rozšířit Pěkný kornout to byl. --------------------------------------- Když se s odlučovačem loučí čep. 2
orol Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Na fotce je přetržený šroub. Jako měřítko slouží můj nemenší šroubovák 0.6 mm. Šroub je ze šroubové setrvačky, kam byl narván a natržen, takže hlavička upadla, jen co jsem o ní lehce zavadil. Dolování zbytku šroubku ze závitu byl adrenalin, ale závit ve věnci setrvačky přežil. Jiná kapitola je pořízení náhrady.
marian666 Odesláno včera v 14:04 Nahlásit Odesláno včera v 14:04 že aj toto sa stáva keď to zhrdzavie.
Jiří9 Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Odesláno před 23 hodinami Ulomený čep centrálního stopovacího kola u kapesních hodinek a jeho výroba 3 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se