raduzn1 Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května před 1 minutou, junior300 napsal: Nemozem si pomoct, posobi to na mna ako plastove moonswatche. Nie ze by som mal nieco proti nim. Za 260€ fajne. Ale to tieto BB asi stat nebudu 7460€
junior300 Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května @raduzn1 a to prekvapili, chrono v karbone a limitka, cakal som vacsiu palbu.
MaaBe Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května (upraveno) před 1 hodinou, hodnypan napsal: Jo, tak to je slusny.. ale limitovane na 2025ks Verím tomu že vela ludom sa to páčiť bude. Naštastie ma toto že vôbec neoslovilo carbon na hodinkach je niečo s čím sa neviem stotožniť aj napriek tomu že má lepšie vlastnosti ako keramika. Bez ohladu na material sa mi to fakt nepáči ani ako celok. Cenovka velmi odvážna. Upraveno 3. května uživatelem MaaBe
Johanes Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května před 6 hodinami, junior300 napsal: Nemozem si pomoct, posobi to na mna ako plastove moonswatche. Nie ze by som mal nieco proti nim. Za 260€ fajne. Ale to tieto BB asi stat nebudu Přesně to jsem si říkal.Kdo je ochotný dát za plastový hodinky takovouhle raketu. Naštěstí, je to jako všechny jejich karbony, pouze zpestření standardních modelů a né nový směr výroby.Ufff…
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Tady už jsou první dojmy, ten kontrast ciferníku, indexu a pouzdra, se mi zamlouvá. https://www.ablogtowatch.com/new-release-limited-edition-tudor-black-bay-chrono-carbon-25-watch/?fbclid=PAQ0xDSwKD9s5leHRuA2FlbQIxMQABp_o-3L4KptGhEkgl_keSM2nbrbod2nciCGdC4qxkdlBo1hvgl1-hlrvbtWCv_aem_q5SXbKmPJz8HjvCbuwr0WA
Harwey Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Tudor Pelagos FXD Chrono “Pink” For Giro d'Italia 2025 https://www.hodinkee.com/articles/the-tudor-pelagos-fxd-chrono-pink-2?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-050725&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW
YPO Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května před 1 minutou, Monolith napsal: Konecne nazivo a je to pecka Tohle jsou prostě hezký hodinky na kterých mě vůbec nic nesere kromě velikosti na mojí ruku. Závidím lidem co maj malej pařát
stosi Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Sorry za OT, ale hodím to tady. Nevíte, jestli v dohledné době nechystají zase něco jako North Flagy??
Moty Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května V 8. 5. 2025 v 20:33, YPO napsal: Tohle jsou prostě hezký hodinky na kterých mě vůbec nic nesere kromě velikosti na mojí ruku. Závidím lidem co maj malej pařát Zdání klame, tyhle maj 43mm, zeptej se @Murphy97 když se bál že moje modrý 42mm Pelagosy na něj budou malý a jak se mílil;-) 1
YPO Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 21 hodinami, Moty napsal: Zdání klame, tyhle maj 43mm, zeptej se @Murphy97 když se bál že moje modrý 42mm Pelagosy na něj budou malý a jak se mílil;-) Aha 43mm, to sem netušil, přijde mi to stejný. Takže to vypadá na ochcávku ve smyslu stejné pouzdro, lunetu uděláme o milimetr větší a máme nový model. Změřte to někdo !!!
horskjan Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června https://monochrome-watches.com/tudor-black-bay-54-lagoon-blue-edition-m79000-introducing-specs-price/ Za mě pecka hodinky
ssss Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Vsetky fotky na babe... fotky na chlapskej ruke cakame
Tomak Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 6 minutami, ssss napsal: Vsetky fotky na babe... fotky na chlapskej ruke cakame Tohle mi přijde jako chlap, i když v dnešní době už si člověk v tomto směru nemůže být jistý ničím
AndyAaron Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Clovek by cekal, ze tahle barva se uz prezila...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se