Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, Tomak napsal:

Tohle mi přijde jako chlap, i když v dnešní době už si člověk v tomto směru nemůže být jistý ničím 😉  

tudor-black-bay-54-lagoon-blue-edition-M79000-7.jpg

Tohle je žena, nenech se splést oblečením 

• Dát hlas 1
Odesláno
2 hours ago, ssss said:

All the photos on the babe... we're waiting for the photos on the guy's hand:)

zda se mi, jako by Tudor vyrobili tento model zaměřené na své ženské klientky, mají pěknou modrou barvu s lesklou lunetou a menší velikost 37 mm.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Švýcarská cyklistická organizace Tudor poprvé za pár dní pojede Tour de France v čele s Julianem Alaphilippem a tak Tudor vydává Pelagos FXD Chrono Yellow Limited Edition. Limitka o 300 ks. 

https://monochrome-watches.com/tudor-pelagos-fxd-chrono-limited-edition-cancellara-tour-de-france-introducing-price/

Tudor-Pelagos-FXD-Chrono-Limited-Edition-Cancellara-Tour-de-France-5.jpg

Tudor-Pelagos-FXD-Chrono-Limited-Edition-Cancellara-Tour-de-France-4.jpg

• Like 1
Odesláno
V 12. 6. 2025 v 17:34, TML55 napsal:

zda se mi, jako by Tudor vyrobili tento model zaměřené na své ženské klientky, mají pěknou modrou barvu s lesklou lunetou a menší velikost 37 mm.

tak som skusil nejakých predajcov, ale odpoved je podla očakávania: At this time, we have decided not to maintain a waiting list. Due to the overwhelming interest, we are unable to guarantee availability.

• po měsících...
Odesláno

U Tudoru první model s komplikací měsíční fáze. Strojek upravená Sellita a na značku vcelku nižší cena 64 900 Kč. Vstupní model do vod Tudoru. Tak nějak mi nejvíc sedí ta modrá varianta. 

Odesláno

Na prvních dvou modelech mi ta fáze přijde nečitelná (splývá s tou spodní částí). Ta poslední verze je krásně čitelná, ale ta velká černá plocha mi na číselníku nesedí.
Na druhou stranu u obou černo-zlatých provedení oceňuju sladění datumového věnce.

Líbilo by se mi asi něco takového:

TUDOR_mesic_fantazie.jpg

• Like 1
  • Dát hlas 1
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Nová varianta Tudor Ranger - 36 mm. 39 mm zůstává, k černé variantě přibyla písková (dune), dostupná u obou velikostí.
Rozteč 20 mm u 39 mm, resp. 19 mm u 36 mm. Uvnitř MT5400 (36 mm) nebo MT5402 (39 mm), s certifikací COSC.

Obrázek 19.11.2025 v 8.55.png

Upraveno uživatelem STRKKT
  • Like 9
  • Dát hlas 1
Odesláno

Vyzeraju pekne ale pockam az ich uvidim v skutocnosti. Cierne sa mi na fotkach velmi pacili a na zivo to bolo sklamanie. Uz sa tesim ako teraz cely internet zacne spekulovat ci to znamena za na jar budu biele Expy 😂

Odesláno (upraveno)

Na živých fotkách vyzerá ten svetlý ciferník svetlejší ako na stránke Tudoru, to hodnotím pozitívne. 36 mm so svetlým ciferníkom si viem predstaviť ku mojim blížiacim sa okrúhlinám/kulatinám.  :D 

https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/tudor-ranger-review

Tudor-Ranger-36-featured-3.jpg

Upraveno uživatelem tr0t3l
  • Like 1
Odesláno

Nevim no, velikost uz doladili, nejsou spatne, ciselnik, rucky fajn. Ale nejak me proste u tech Rangeru nesedi to pouzdro. Vysoke boky, plytke dynko, divne sklo...tak nejak mi splyvaji v tom mori field hodinek na trhu. Ten uzasny look starych rangeru nemaji. Furt to neni ono. Tak treba priste 😀

Odesláno

Kouzlo starých Rangerů je, alespoň pro mě, v kombinaci klasického ikonického Rolex Oyster pouzdra (tvarově prakticky 1:1 s Rolex modely odpovídající velikosti) s neokoukaným utilitárním "field" číselníkem a ručkami.

Současné černé Rangery (39 mm) jsou nedoceněné hodinky. Ve svý cenový kategorii je mám na žebříčku hodně vysoko, a můj názor je, že jak jsou nudné, tak člověka nepřestanou bavit, nemá se na nich co omrzet. Velikost 39 mm jim sedne, uvidíme, jak bude vypadat 36 mm - např. u Exp 1 se mi 40 mm nelíbí, to samé se může stát naopak u 36 mm Rangerů. Jsem zvědavej na světlou variantu, na promo renderech je to taková divná krémová, ale reálné fotky vypadají líp.

Neodpustím si komentář k Rolexu: Když už máme Rangery i Exp 1 ve dvou velikostech, mohli by vrátit Expy 2 v menším rozměru.

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

Mě se ta "divná" krémová líbí víc, než ta světlejší na reálných fotkách, tak jsem zvědavý naživo. Úplně bílé by se mi asi nelíbily. Menší průměr ciferníku by mohl vypadat lépe, než hodně prázdný ciferník na stávajícím modelu.
1926 s měsíční fází jsou pro mě naživo velké zklamání (ještě horší, než na fotkách), tak třeba tady budu překvapený.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...