tr0t3l Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna před 3 hodinami, tm80 napsal: A taky super T fit spona. Celkově 58 za mě asi nejlepší posun vpřed. Taky royal in house . A pouze indexy supr, římské číslice mě moc nebraly. Royal má aj indexy aj čísla. Čierna 40 má indexy, 36 číslice, naopak modrá 40 číslice a 36 indexy...
Ynlive Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna před 12 hodinami, paya01 napsal: Ale video ke 100 letům moc pěkné. Jinak očekávaný bomba release se nekonal...(alespoň za mě). Jj, video fajn, ale jak říkáš, asi jsem čekal něco víc...i když monarchy mě celkem zaujaly. Uvidíme, jaké budou naživo.
Jurysat Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Tak co říkáte na Monarcha? Za mě nejzajímavější z novinek. Champagne ciferník s California layoutem vypadá skvěle a strojek je pecka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Zmrzlinar Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna před 9 hodinami, Jurysat napsal: Tak co říkáte na Monarcha? Za mě nejzajímavější z novinek. Champagne ciferník s California layoutem vypadá skvěle a strojek je pecka Mně se to líbí. Ten cifr mi přijde takový neovintage, co není neovintage. Ještě ať Tudor udělá 36mm verzi a můžeme se bavit.
Jurysat Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna před 3 hodinami, Zmrzlinar napsal: Mně se to líbí. Ten cifr mi přijde takový neovintage, co není neovintage. Ještě ať Tudor udělá 36mm verzi a můžeme se bavit. Jsem zvědavý, jak budou vypadat na ruce. Mně těch 39 mm přijde jako ideální kompromis. Třeba u OP je 41 moc a 36 zas málo
david_svec Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Monarch vypadají opravdu zajímavě, jen pořád nemůžu přijít na kloub těm číslům.. nahoře římské dole arabské, je to takové jak kdyby se nemohli rozhodnout, tak tam dali oba typy.
Monkey Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna (upraveno) Myslím, že originálně je to "Error proof dial". V Californii se ale tiskly "přetisky" číselníků a tak zlidověl název "California dial". Hodinkový detektiv Jose Perez o tom psal v jednom ze svých článků. Odkaz na článek je zde Upraveno 15. dubna uživatelem Monkey 1 2
skalis Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Monarchy jsou pěkný, jen ten cifr a ručky mi nesedí, hodilo by se něco směrem sportovní elegance (lumi ). Budeme si muset počkat, jestli má Tudor s touhle platformou další plány. Zbytek je nuda (za mě i Rolex je total nuda letos). 1
nickolas Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Tak kdybys tam švihl jiný ručky a jiný cifr...něco mi říká, že už by to byl úplně jiný model Jinak ze mě jsou ty Monarchy zajímavý. A ty ručky mi přijdou nejzajímavější. Chtělo by to vidět live. Pro každého ale určitě nebudou. 1 1 2
Micey Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Cifr se mi líbí barvou a strukturou, ta "11" je ovšem hrozná.. standardně nechápu průhled na strojek kde vůbec nic neni. Jinak oceňuju prima vyfouklý sklo. Sakumprdum, na Tudor dobrý!:)
Povidláček Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Jak jsem během představení čekal víc, tak naživo musím říct, že je to super BB58 GMT na 5link pohodlné, krásně sedí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. klasické 58 díky T-fit a Metas ještě lepší než byly… o něco tenčí pouzdro, jiný poměr lunety, větší indexy. Asi u mě stále vedou na 3-link ale i na pětiřádku super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Povidláček Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Potěšily i přepracované Royaly s inhousem 36 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 40 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 30 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Povidláček Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna BB54 Blue Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Monarch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nové keramiky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
botswan Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Co ty keramiky? Ze všech novinek mě jediné baví
Mcmartini Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Za mňa Monarchy sa mi páčia najviac. Čím viac sa dívam na ten ciferník, tým viac sa mi pozdáva. Tie ručky sú pecka.
Povidláček Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Monkey Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Sice historie, ale pro mě novinka. Tudor má na svých stránkách skvěle zpracovanou historii svých modelů. Tak třeba to bude nové ještě pro někoho - odkaz 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se