Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 hodinami, tm80 napsal:

A taky super T fit spona. Celkově 58 za mě asi nejlepší posun vpřed. 

Taky royal in house 👍. A pouze indexy supr, římské číslice mě moc nebraly.

Royal má aj indexy aj čísla. Čierna 40 má indexy, 36 číslice, naopak modrá 40 číslice a 36 indexy...

• Odpovědi 938
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 12 hodinami, paya01 napsal:

Ale video ke 100 letům moc pěkné. Jinak očekávaný bomba release se nekonal...(alespoň za mě). 

Jj, video fajn, ale jak říkáš, asi jsem čekal něco víc...i když monarchy mě celkem zaujaly. Uvidíme, jaké budou naživo. 

Odesláno
před 9 hodinami, Jurysat napsal:

Tak co říkáte na Monarcha? Za mě nejzajímavější z novinek. Champagne ciferník s California layoutem vypadá skvěle a strojek je pecka👍

Mně se to líbí. Ten cifr mi přijde takový neovintage, co není neovintage. Ještě ať Tudor udělá 36mm verzi a můžeme se bavit.

Odesláno
před 3 hodinami, Zmrzlinar napsal:

Mně se to líbí. Ten cifr mi přijde takový neovintage, co není neovintage. Ještě ať Tudor udělá 36mm verzi a můžeme se bavit.

Jsem zvědavý, jak budou vypadat na ruce. Mně těch 39 mm přijde jako ideální kompromis. Třeba u OP je 41 moc a 36 zas málo😄

Odesláno

Monarch vypadají opravdu zajímavě, jen pořád nemůžu přijít na kloub těm číslům.. nahoře římské dole arabské, je to takové jak kdyby se nemohli rozhodnout, tak tam dali oba typy.

Odesláno (upraveno)

Myslím, že originálně je to "Error proof dial". V Californii se ale tiskly "přetisky" číselníků a tak zlidověl název "California dial". Hodinkový detektiv Jose Perez o tom psal v jednom ze svých článků.

Odkaz na článek je zde

Upraveno uživatelem Monkey
  • Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

Monarchy jsou pěkný, jen ten cifr a ručky mi nesedí, hodilo by se něco směrem sportovní elegance (lumi 😎). Budeme si muset počkat, jestli má Tudor s touhle platformou další plány. Zbytek je nuda (za mě i Rolex je total nuda letos).

• Dát hlas 1
Odesláno

Tak kdybys tam švihl jiný ručky a jiný cifr...něco mi říká, že už by to byl úplně jiný model :D 

Jinak ze mě jsou ty Monarchy zajímavý. A ty ručky mi přijdou nejzajímavější. Chtělo by to vidět live. Pro každého ale určitě nebudou.

• Like 1
  • Haha 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

Cifr se mi líbí barvou a strukturou, ta "11" je ovšem hrozná.. standardně nechápu průhled na strojek kde vůbec nic neni. Jinak oceňuju prima vyfouklý sklo.

Sakumprdum, na Tudor dobrý!:)

Odesláno

Jak jsem během představení čekal víc, tak naživo musím říct, že je to super

BB58 GMT na 5link pohodlné, krásně sedí

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

klasické 58 díky T-fit a Metas ještě lepší než byly… o něco tenčí pouzdro, jiný poměr lunety, větší indexy. Asi u mě stále vedou na 3-link ale i na pětiřádku super

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 2
  • Dát hlas 2
Odesláno

Potěšily i přepracované Royaly s inhousem

36 mm

40 mm

30 mm

• Like 2
Odesláno

BB54 Blue

Monarch 

Nové keramiky

• Like 7
  • Dát hlas 1
Odesláno

Za mňa Monarchy sa mi páčia najviac. Čím viac sa dívam na ten ciferník, tým viac sa mi pozdáva. Tie ručky sú pecka.

Odesláno

Sice historie, ale pro mě novinka. Tudor má na svých stránkách skvěle zpracovanou historii svých modelů. Tak třeba to bude nové ještě pro někoho - odkaz

• Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...