Postal80 Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 před 16 hodinami, Dez123 napsal: Nuda a šeď, čekal jsem trochu větší propracovanost. Odkaz na expedici je fajn nápad, ale ty hodinky mají společný jen název, což je za mě dost málo. Za tebe možná jo.. Jsou super. Já chci ten tank! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 V 8. 7. 2022 v 15:35, dwg napsal: az na tu odsazenou korunku a lumi celkem s prehledem to nejlepsi,co udelali za poslednich 20 let Vzhledem k proporcim pouzdra a tomu ze jsou nositelne i na remenu mi prijde i velikost idealni. Brouseni a fakt, ze jsou relativne placate taky super.. Vzhledem k tomu, ze kazdou chvili cekam telefon na expy mam o cem premyslet Chvíli nejsem v Tudor vlákně a tady je to samý Tudor Expert koukám . Jsi zapomněl na Pelagosy a BB58.. asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Celý problém novodobých Rangerů je, že vypadají více retro než zbytek Tudor sportovní kolekce. I BB s fake rivet tahem vypadají moderněji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Explorery tak nějak vypadají lépe díky 3D číselníku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Ranger s celobrousenym pouzdrem, hezcim sklem, jednoduchym smirglpapirovym cifrem, zlutozelenymi indexy, hezcima ruckama, poradnou korunkou, fazetama na nozkach, lestenou hranou lunety...se mi proste libi mnohem vic. Vyborne hodinky a spolu FXD pro me to nej od Tudoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Také se mi moc líbí, až na tu barvu indexů... tou si vůbec jistý nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 asi sem už starej děděk, ale taky bych bral raději Rangery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 To je vtipný, jak to vidí každej úplně jinak. Pro mě zrovna tady ta fotka vyznívá pro Rangery mimořádně nelichotivě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 V 8. 7. 2022 v 20:03, Emiliano napsal: Já v tom vidím Davosa North Pole. Já zas Glycine incursore, které se mi líbí, ale asi ne natolik, abych je koupil...musel bych je vidět v reálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 hmm, ja v nich nevidim ani Davosu ani Glycine, ale spis puvodni Ranger z 60let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 před 10 minutami, warann napsal: To je vtipný, jak to vidí každej úplně jinak. Pro mě zrovna tady ta fotka vyznívá pro Rangery mimořádně nelichotivě. no jo, blby umely svetlo, zivy video, to je jina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 A neinspirovali se spis u Glycine a Davosy starymi Rangery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesnoaar Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Mě tahle retro vlna nějak míjí. Nedokážu si představit, že si tohle koupím a pak budu někomu vysvětloval, že tohle je novinka roku 2022 a ne něco, co jsem vytáhl dědovi z rakve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 před 18 minutami, ensi napsal: A neinspirovali se spis u Glycine a Davosy starymi Rangery? Nebo jako levnejsi varianta exploreru ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 před 12 minutami, pesnoaar napsal: Mě tahle retro vlna nějak míjí. Nedokážu si představit, že si tohle koupím a pak budu někomu vysvětloval, že tohle je novinka roku 2022 a ne něco, co jsem vytáhl dědovi z rakve... No me jako retro neprijdou, spis jako moderni pojeti starych Rangeru. Jak pouzdrem a jeho velikosti a zpracovanim, tak ciselnikem s novou luminiscenci, ktera si nehraje na starou a take strojkem. No a nakonec, proc bych mel nekomu neco vysvetlovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 před 8 minutami, ATOM napsal: Nebo jako levnejsi varianta exploreru ? Taky moznost, ale Expy mely imo vsechny trojuhelnik na 12, nikdy cislovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Před hodinou, warann napsal: To je vtipný, jak to vidí každej úplně jinak. Pro mě zrovna tady ta fotka vyznívá pro Rangery mimořádně nelichotivě. přesně, jak asi musej vypadat super v reálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 před 46 minutami, ATOM napsal: No me jako retro neprijdou, spis jako moderni pojeti starych Rangeru. Jak pouzdrem a jeho velikosti a zpracovanim, tak ciselnikem s novou luminiscenci, ktera si nehraje na starou a take strojkem. No a nakonec, proc bych mel nekomu neco vysvetlovat Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se