MichalUL Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června před 4 hodinami, dakerious napsal: Áno Krása, ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června včera jsem taky vyzkoušel na jubilee, ale za mě bych je nosil na oysteru ... nicméně kdybych je bral, tak na jubilee, oyster určitě zase udělá i US, jubilee uložil na případný prodej (vypadá to že mnoho lidí po téhle kombinaci touží) ... každopádně tooly patří na oyster že jo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června V 4. 4. 2023 v 22:08, PetrSefl napsal: Nevíte někdo, jestli bude sedět kaučuk s tím kovovým zakončením na starší (doteď aktuální) černé Heritage BB41 79230N? Mam je na kůži a tah nemám a ani bych ho nechtěl. Vypadá dobře, ale koupit zvlášť asi zatím nebude možné, navíc bez čekačky u novinky, co? Dostalo se k Tobě nějaký info? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června před 1 hodinou, hightower napsal: Dostalo se k Tobě nějaký info? Nebude to sediet... najnovsi model ma roztec medzi nozickami 21 mm a ten starsi 22 mm.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června V 6. 6. 2024 v 17:49, dakerious napsal: Áno Krásné, ať dělají radost. Taky jsem byl vyzkoušet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Ať to máme komplet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června (upraveno) před 9 hodinami, raduzn1 napsal: Ať to máme komplet... Kde zkoušeno? Jaký nazor na oba modely? Jubilee nebo oyster u monochrome? @raduzn1 Upraveno 18. června uživatelem botswan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června před 4 hodinami, botswan napsal: Kde zkoušeno? Jaký nazor na oba modely? Jubilee nebo oyster u monochrome? @raduzn1 Bechyně Praha. U BB rozhodně "jubilee". Hodinky sedí úžasně a hlavně, proč si kupovat "oyster", který je na ostatní produkci Tudoru. To by byla škoda, přeci. Jedinou věc, kterou řeším...je vteřinovka. Jednak nemá sněhovou vločku a okraj toho kolečka, nesahá až k okraji kulatých indexů (u vločky ano). BB 58 GMT jsou už na mojí ruku malé (39) nebo to tak zatím cítím. Obecně nevyhledávám datumovky, popř. jejich pozici na třetí hodině a v jiném barevném podkladu, nežli je číselník. V noci, nejen u této varianty, nesvítí (chybějící) index. Když už datumovku, tak na šesté hodině, ve stejné barvě číselníku a při zachování alespoň části indexu. No a to hlavní - nový strojek. Metas je posun, který za to vše, rozhodně stojí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června Chlapi, hovorte si co chcete. Za mna je oyster bracelet na Tudoroch alebo Rolexoch to najlepsie co mozete dat na ruku... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června On 6/19/2024 at 9:52 AM, miguel said: Chlapi, hovorte si co chcete. Za mna je oyster bracelet na Tudoroch alebo Rolexoch to najlepsie co mozete dat na ruku... U Tudoru ale vizuálně nesnesu ty falešné nýty, vypadá to příšerně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června (upraveno) před 34 minutami, exell napsal: U Tudoru ale vizuálně nesnesu ty falešné nýty, vypadá to příšerně. hele a máš doma ten tah? Připadá mi, že se to strašně řeší, když máš ty hodinky na ruce, tak ty "nejty" nejsou vůbec vidět ... tak sme se se spoustou majitelů shodli, že se to hlavně řeší jaksi po tý virtuální cestě než v reálným provozu ... no a pak tu máme alternativy, i s využitím origo spony atd atd ... takže spíš o tom jestli vlastně ty hodinky vlastně vůbec chce ... Co maj dělat chudáci Omegáci s smpc a buznatahem Upraveno 20. června uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Napriklad novy Ranger 39 - poor man's Rolex - ma klasicky oyster tah bez nitov. Za mna super kvalitka - dovolim si tvrdit, ze porovnatelna s Rolexom.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Před hodinou, Lukyn77 napsal: Co maj dělat chudáci Omegáci s smpc a buznatahem Lukáši, na nové Bondovky si výhledově (možná) také myslím a za mě to řešení má a i se mi líbí... https://unclestraps.com/collections/seamaster/products/us1479-bracelet-omega-seamaster-300m nebo https://forstnerbands.com/products/bullet-bracelet-for-omega-seamaster-professional-300m-diver?variant=43699354763498 ...ale zároveň uznávám, že ten originální Omega tah k nim tak nějak prostě patří. Já s ním zásadní "problém" nemám... Stejně tak alternativní tahy k Tudor BB jsou dnes dostupné a určitě nebudou vůbec špatný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 1 hour ago, Lukyn77 said: hele a máš doma ten tah? Připadá mi, že se to strašně řeší, když máš ty hodinky na ruce, tak ty "nejty" nejsou vůbec vidět ... tak sme se se spoustou majitelů shodli, že se to hlavně řeší jaksi po tý virtuální cestě než v reálným provozu ... no a pak tu máme alternativy, i s využitím origo spony atd atd ... takže spíš o tom jestli vlastně ty hodinky vlastně vůbec chce ... Co maj dělat chudáci Omegáci s smpc a buznatahem Měl jsem Tudor BB36, které nýty neměly. A tah byl zpracováním skvělý, o tom žádná. Každopádně ne, nikdy jsem tah s nýty nevlastnil a nikdy nebudu, k tomu, abych věděl, že mně to bude každodenně vadit, si jej na ruku nasadit nemusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Já zase raději falešný nýty, než náramek který se k těm hodinkám absolutně nehodí, ale je to samozřejmě jen můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Komu nevadí "falešná patina", tomu by neměly vadit "falešné nýtky" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června ...no, je dobře, že žijeme v době, kdy si dle svých preferencí vybere snad každý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června já si jen myslím, že je škoda odsoudit celý hodinky kvůli "nýtkům" na tahu ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června před 4 hodinami, Lukyn77 napsal: hele a máš doma ten tah? Připadá mi, že se to strašně řeší, když máš ty hodinky na ruce, tak ty "nejty" nejsou vůbec vidět ... tak sme se se spoustou majitelů shodli, že se to hlavně řeší jaksi po tý virtuální cestě než v reálným provozu ... no a pak tu máme alternativy, i s využitím origo spony atd atd ... takže spíš o tom jestli vlastně ty hodinky vlastně vůbec chce ... Co maj dělat chudáci Omegáci s smpc a buznatahem Jo na živo na ruce je to relativně v pohodě. To ovšem neřeší, proč cpou na ten tah něco falešného co působí jako na nějakých napodobeninách z Číny. Já uvažuju takhle - Chápu historické důvody, ale to by tam rovnou mohli nacpat falešnou a nefunkční extenzi pro potápěče. Kdysi tam prostě měly nýty opodstatnění, ale dnes ne. Stejně tak u BB54 nemuseli tím pádem přidávat mikroregulaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Jeden nazor proti prudu. Pre mna rivet tah patri k BB natolko, ze v pripade ak by Tudor ponukal napriklad k mojim GMT rivet aj oyster, beriem rivet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se