Přejít na obsah

Tudor novinky

petr_cha

Doporučené příspěvky

včera jsem taky vyzkoušel na jubilee, ale za mě bych je nosil na oysteru ... nicméně kdybych je bral, tak na jubilee, oyster určitě zase udělá i US, jubilee uložil na případný prodej (vypadá to že mnoho lidí po téhle kombinaci touží) ... každopádně tooly patří na oyster že jo 🙂

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 4. 4. 2023 v 22:08, PetrSefl napsal:

Nevíte někdo, jestli bude sedět kaučuk s tím kovovým zakončením na starší (doteď aktuální) černé Heritage BB41 79230N? Mam je na kůži a tah nemám a ani bych ho nechtěl. Vypadá dobře, ale koupit zvlášť asi zatím nebude možné, navíc bez čekačky u novinky, co?  

01D9E2F3-3920-4DC2-8B24-77291565E578.thumb.jpeg.61af3001ffa2e2a2ad1e96e15328235b.jpeg

Dostalo se k Tobě nějaký info?

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, botswan napsal:

Kde zkoušeno? Jaký nazor na oba modely? Jubilee nebo oyster u monochrome? @raduzn1

Bechyně Praha.

U BB rozhodně "jubilee". Hodinky sedí úžasně a hlavně, proč si kupovat "oyster", který je na ostatní produkci Tudoru. To by byla škoda, přeci.

Jedinou věc, kterou řeším...je vteřinovka. Jednak nemá sněhovou vločku a okraj toho kolečka, nesahá až k okraji kulatých indexů (u vločky ano).

BB 58 GMT jsou už na mojí ruku malé (39) nebo to tak zatím cítím. Obecně nevyhledávám datumovky, popř. jejich pozici na třetí hodině a v jiném barevném podkladu, nežli je číselník. V noci, nejen u této varianty, nesvítí (chybějící) index. Když už datumovku, tak na šesté hodině, ve stejné barvě číselníku a při zachování alespoň části indexu.

No a to hlavní - nový strojek. Metas je posun, který za to vše, rozhodně stojí.

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

On 6/19/2024 at 9:52 AM, miguel said:

Chlapi, hovorte si co chcete. Za mna je oyster bracelet na Tudoroch alebo Rolexoch to najlepsie co mozete dat na ruku... 

U Tudoru ale vizuálně nesnesu ty falešné nýty, vypadá to příšerně.

Odkaz ke komentáři

před 34 minutami, exell napsal:

U Tudoru ale vizuálně nesnesu ty falešné nýty, vypadá to příšerně.

hele a máš doma ten tah? Připadá mi, že se to strašně řeší, když máš ty hodinky na ruce, tak ty "nejty" nejsou vůbec vidět ... tak sme se se spoustou majitelů shodli, že se to hlavně řeší jaksi po tý virtuální cestě než v reálným provozu ... no a pak tu máme alternativy, i s využitím origo spony atd atd ... takže spíš o tom jestli vlastně ty hodinky vlastně vůbec chce ...

Co maj dělat chudáci Omegáci s smpc a buznatahem 🙂

Upraveno uživatelem Lukyn77
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Lukyn77 napsal:

Lukáši, na nové Bondovky si výhledově (možná) také myslím a za mě to řešení má a i se mi líbí... 😉

https://unclestraps.com/collections/seamaster/products/us1479-bracelet-omega-seamaster-300m

nebo

https://forstnerbands.com/products/bullet-bracelet-for-omega-seamaster-professional-300m-diver?variant=43699354763498

...ale zároveň uznávám, že ten originální Omega tah k nim tak nějak prostě patří. Já s ním zásadní "problém" nemám...

Stejně tak alternativní tahy k Tudor BB jsou dnes dostupné a určitě nebudou vůbec špatný...

Odkaz ke komentáři

1 hour ago, Lukyn77 said:

hele a máš doma ten tah? Připadá mi, že se to strašně řeší, když máš ty hodinky na ruce, tak ty "nejty" nejsou vůbec vidět ... tak sme se se spoustou majitelů shodli, že se to hlavně řeší jaksi po tý virtuální cestě než v reálným provozu ... no a pak tu máme alternativy, i s využitím origo spony atd atd ... takže spíš o tom jestli vlastně ty hodinky vlastně vůbec chce ...

Měl jsem Tudor BB36, které nýty neměly. A tah byl zpracováním skvělý, o tom žádná. Každopádně ne, nikdy jsem tah s nýty nevlastnil a nikdy nebudu, k tomu, abych věděl, že mně to bude každodenně vadit, si jej na ruku nasadit nemusím. :)

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Lukyn77 napsal:

Jo na živo na ruce je to relativně v pohodě. To ovšem neřeší, proč cpou na ten tah něco falešného co působí jako na nějakých napodobeninách z Číny. Já uvažuju takhle - Chápu historické důvody, ale to by tam rovnou mohli nacpat falešnou a nefunkční extenzi pro potápěče. Kdysi tam prostě měly nýty opodstatnění, ale dnes ne. Stejně tak u BB54 nemuseli tím pádem přidávat mikroregulaci. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...