Moty Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Nevím no, rodič je většinou bohatší než díte, ale tady myslím, že to není určitě chudý příbuzný
Campino Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 2. 4. 2025 v 11:07, Moty napsal: Asi myslíš BB, protože Pelagosy jí maj - Ceramic matt blue disc @ATOMProč chudor? Rozšířit Tak tak, myslím BB, neupresnil som to
Bende Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 1. 4. 2025 v 15:33, Dez123 napsal: Kde už jsem to jenom viděl... Rozšířit Že by tady...?
Tommy_PP Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna V 3. 4. 2025 v 5:58, Harwey napsal: @Tommy_PP prosim ta nove biele bb pro tam nemas? Rozšířit Pro zatial nie
Tommy_PP Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna V 3. 4. 2025 v 11:28, Johanes napsal: @Tommy_PP dík za fotky. Jak máš velký zápěstí? Rozšířit 17-17.5cm
horskjan Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna V 3. 4. 2025 v 5:58, Harwey napsal: @Tommy_PP prosim ta nove biele bb pro tam nemas? Rozšířit Dnes jsem je, mimo jiné, měl možnost zkusit a líbí se mi moc. Mít nižší pouzdro... Ten číselník je super, líbí se mi kontrast s indexy a bílá luminiscence. 1 1
horskjan Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Nové BB58 jsou krásný, ale už dost výrazný a lesklý... 1
horskjan Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna BB68 už na mě velký, ale ten non rivet tah je super. Kdyby ho tak Tudor chtěl nabízet i pro ostatní hodinky... 1
lukassob Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna (upraveno) V 4. 4. 2025 v 21:50, horskjan napsal: Nové BB58 jsou krásný, ale už dost výrazný a lesklý... Rozšířit Dík za fotky, škoda, že je neudělali s černým číselníkem. Ten červený už je opravdu moc výrazný. Je to takový celý krvavý... Upraveno 5. dubna uživatelem lukassob
steel Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna (upraveno) na me to pusobi tak, ze tu paseku na tech 58 dela ten sunburst cifernik - moc se mi to jako celek nelibi, mel byt cerny Upraveno 5. dubna uživatelem steel 1
horskjan Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna V 5. 4. 2025 v 3:16, lukassob napsal: Dík za fotky, škoda, že je neudělali s černým číselníkem. Ten červený už je opravdu moc výrazný. Je to takový celý krvavý... Rozšířit V 5. 4. 2025 v 7:19, steel napsal: na me to pusobi tak, ze tu paseku na tech 58 dela ten sunburst cifernik - moc se mi to jako celek nelibi, mel byt cerny Rozšířit Jo, jsou to už hodně výrazné hodinky, ale naživo jsou fakt pěkné, na poměry Tudoru dost "leštěnky"... I ta luneta je taková lesklejší, podobně jako na loňských BB58 GMT.
horskjan Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Ono je to vlastně moderní "předělávka" jednoho konkrétního prototypu z devadesátých let a takhle vedle sebe ve vitríně byly vlastně úplně "stejné"... Každopádně, ty původní se mi líbily ještě víc, ty byly pecka 2
horskjan Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Hands-On s pěknými live fotkami... https://www.hodinkee.com/articles/hands-on-tudor-black-bay-58-burgundy
TML55 Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna V 4. 4. 2025 v 21:52, horskjan napsal: BB68 už na mě velký, ale ten non rivet tah je super. Kdyby ho tak Tudor chtěl nabízet i pro ostatní hodinky... Rozšířit ta modrá nevypadá naživo "nudně"?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se