horskjan Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna V 8. 4. 2025 v 10:43, TML55 napsal: ta modrá nevypadá naživo "nudně"? Rozšířit Nepřišlo mi. Je to odstín, který se mi líbil, taková švestková modrá. Tak nějak se mi zdá, že produktové fotky zase tak moc nelžou, v tomhle případě... Určitě ale nepůsobily tak "výrazným" dojmem jako ty nové červené BB58...
horskjan Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Ještě jsem našel jednu fotku z vitríny na výstavě... 1
Tomak Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Zaujal mne velký průměr calibru téměř 34 mm, ale z fotky je jasné, že je to jen velikostí základní desky.
horskjan Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Další BB58 Burgundy hands-on... https://monochrome-watches.com/tudor-black-bay-58-burgundy-master-chronometer-review-specs-price/ 1
Lukyn77 Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 10. 4. 2025 v 23:35, horskjan napsal: Další BB58 Burgundy hands-on... https://monochrome-watches.com/tudor-black-bay-58-burgundy-master-chronometer-review-specs-price/ Rozšířit díky ... takže oproti "starým" bb58 je pouzdro tenčí, dýnko už není zarovnané a vyčnívá ... takže celkový dojem (i přes pouze 0,2mm ztenčení) bude optické snížení hodinky na ruce ... to je fajn. Plus ta korunka ... kurnik, to se mi líbí. A teď ať mi nědko vysvětlí, proč ty strojky Master mají "jen" 65 hodin ... je to protože to je ta zaručená stabilita chodu pro certifikaci a těch původních pět hodin jdou už mimo ...?
bandicoot Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 11. 4. 2025 v 4:52, Lukyn77 napsal: proč ty strojky Master mají "jen" 65 hodin ... je to protože to je ta zaručená stabilita chodu pro certifikaci a těch původních pět hodin jdou už mimo ...? Rozšířit Hele to je klidně možný. 7D strojky od IWC jsou taky omezený kvůli přesnosti a běžely by dýl (říká se 8-9).
horskjan Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 11. 4. 2025 v 4:52, Lukyn77 napsal: díky ... takže oproti "starým" bb58 je pouzdro tenčí, dýnko už není zarovnané a vyčnívá ... takže celkový dojem (i přes pouze 0,2mm ztenčení) bude optické snížení hodinky na ruce ... to je fajn. Plus ta korunka ... kurnik, to se mi líbí. A teď ať mi nědko vysvětlí, proč ty strojky Master mají "jen" 65 hodin ... je to protože to je ta zaručená stabilita chodu pro certifikaci a těch původních pět hodin jdou už mimo ...? Rozšířit Jj, pouzdro je lehce upravené v duchu větších Burgundy/Monochrome - vlastní pouzdro je nižší a více zahnuté nožky k ruce. Dále ta korunka alá Rolex a hrubší hrana lunety... Před týdnem jsem je měl možnost vyzkoušet, viz výše a na ruce sedí bezvadně. Co si vybavuji, trochu lépe než "staré", řekl bych. Opticky také působí nižší. I ta korunka a luneta za mě krok správným směrem. Jen jsem zvědavý na (pravděpodobně) budoucí černou variantu Strojek těžko říct, ale co píšeš, zní logicky...
raduzn1 Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna (upraveno) Někteří předpovídají bílou keramiku. Já zkusím být ještě odvážnější a předpovědět modrou keramiku . A odhalení proběhne na VC Miami. V 17. 4. 2025 v 7:49, Harwey napsal: Tudor Teases New Watch Launch for 3 May Rozšířit Upraveno 18. dubna uživatelem raduzn1
MaaBe Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna V 18. 4. 2025 v 15:03, raduzn1 napsal: Někteří předpovídají bílou keramiku. Já zkusím být ještě odvážnější a předpovědět modrou keramiku . A odhalení proběhne na VC Miami. Rozšířit Zaujimavá myšlienka ta biela keramika by bola ale pecka , nemám žial nijaké skúsenosti čo sa týka tohoto materialu na hodinkách no páči sa mi viac biela ako čierna, taktiež ako pri IWC žiaľ ma cenovka odstavila
steel Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna ja bych rekl, ze ty prikryty hodinky maj korunku a dve tlacitka…
horskjan Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna V 18. 4. 2025 v 15:41, steel napsal: ja bych rekl, ze ty prikryty hodinky maj korunku a dve tlacitka… Rozšířit Jj, budou to chrona...
Salamaster Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna V 4. 4. 2025 v 19:57, horskjan napsal: Dnes jsem je, mimo jiné, měl možnost zkusit a líbí se mi moc. Mít nižší pouzdro... Ten číselník je super, líbí se mi kontrast s indexy a bílá luminiscence. Rozšířit Moc pěkná novinka, jasně je tu inspirace Rolex Explorer 2, ale ty se mi vždy moc líbilo a teď nevím, které více .
horskjan Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Tohle video z Tudor/Kenissi mě zaujalo, pěkný to tam mají...
safi Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Tudor Prince Chrono z Only Watch ... retailová verze pro masy.
raduzn1 Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna V 23. 4. 2025 v 17:10, horskjan napsal: Tohle video z Tudor/Kenissi mě zaujalo, pěkný to tam mají... Rozšířit Pěkné a děkujeme .
hodnypan Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Jo, tak to je slusny.. ale limitovane na 2025ks
junior300 Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Nemozem si pomoct, posobi to na mna ako plastove moonswatche. Nie ze by som mal nieco proti nim. Za 260€ fajne. Ale to tieto BB asi stat nebudu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se