Michallcz Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Perfektní SWC Hyper-G. Bohužel mi jsou pocitově na ruce už velké, tak je skoro nenosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Tygří oko.Akorát mám vždycky smůlu a dostanu kousek s vadami :-( 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února ja som mal Spinnaker a boli nebola presne nasadena luneta, indexy absolutne nelicovali .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Jako ten šutr je krásný a materiálově je to super (kámen, bronz, titan), ale zase mám trochu pech na kus. Luneta úplně přesně nelícuje, ale to je u nich klasika a zrovna tady to asi nevadí. Ale co mi trochu vadí je ta hrana u toho datumového okna. Chápu, že je to přírodní materiál, takže to prostě kus od kusu někdy nevyjde dobře, ale když vyjde zrovna prasklina na hranu tak, že to jde hrozně vidět, tak to měli vyřadit během kontroly kvality (pokud tedy vůbec nějakou provedli). Je to trochu škoda, protože jinak jsou nádherné, víceméně to k sobě sedí a docela jsem se na ně těšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami ani nevím, jak jsem na to přišel, že by tady..? každopádně mě tahle mladá značka z Hamburgu zaujala páč to co dělá mi přijde fajn a úplně jsem se zakoukal do toho jejich pojetí bauhausu. pro mě, jako nosiče potápek a digi je to celkem úlet, ale zase..vždycky jsem měl chuť něco v podobném duchu si dopřát. a koneckonců nejsem zase tak daleko od fochu.. nomos nebo stowa to halt není, ale ostudu neudělají. volil jsem kvarc - jednak poloviční (!!) tl. pouzdra proti verzi v mechanice - pouhých 6mm, zadruhé abcence vteřinovky - skvělé, čisté řešení. (ta tlustá pouzdra u leštěnek - u všech těch seiko spiritů nebo orientstar klasiků - to mi nikdy nepřišlo moc vyvážený, takže v těchto cenových relacích mi tenký kvarc dává smysl, zvlášť když tam necuká vteřinovka). tedy - 38mm, klenutý safír, ronda, bezchybné zpracování, slušná cena a německý původ - za mě spokojenost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se