bandicoot Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Já teda nevím, ale to je tak složitý vyndat řemen a sponu bergeonem, že se dělaj inovace tohoto typu? Obzvlášť u tý spony bych to s vidličkou měl 10x rychleji. Spíš se mi to jeví jako alibi na cenu než skutečně user friendly věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 před 37 minutami, bandicoot napsal: Já teda nevím, ale to je tak složitý vyndat řemen a sponu bergeonem, že se dělaj inovace tohoto typu? Obzvlášť u tý spony bych to s vidličkou měl 10x rychleji. Spíš se mi to jeví jako alibi na cenu než skutečně user friendly věc. Mě to přišlo otázka pár vteřin a nemusím se bát že ojebu nožičky, nevím jak ty ale kolikrát jsem si ráno řekl že bych třeba přehodil řemen ale po ránu se s tím srát se mi fakt nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 konečně něco nového Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Takže Big Pilot 43. Koncem června. Těším se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Ahoj, kdo Ti potvrdil tento termín?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 V 15. 4. 2021 v 16:06, Exiztence napsal: Tady je pěkné video kde je vidět nové rychlopřepínání, za mě super protože funguje na klasické stěžejky takže nepotřebuješ kupovat pásky od výrobce pokud nechces... jj super ficura se remenem, kterou oplyvaji i garmin 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 před 34 minutami, Rybiz napsal: jj super ficura se remenem, kterou oplyvaji i garmin 6 A celej swiss stále jede stěžejky a trubičky/šrouby v tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Mně se vůbec nelíbí. Přijdou mi takové vykostěné. Mám BP spojené s tou rezervou chodu, tady prostě chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Mně se vůbec nelíbí. Přijdou mi takové vykostěné. Mám BP spojené s tou rezervou chodu, tady prostě chybí.Nemůže se každému líbit všechno, jak by to pak vypadalo. Já jsem nadšený, protože nové BP jsou věrné původním BP ze čtyřicátých let minulého století a přesně takhle chci, aby tyhle pilotky vypadaly. Velké, přehledné, čistý design bez komplikací (datum, PR), velká korunka.Fotka původních IWC BP z WWII :Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 tyhle se mi moc libi https://monochrome-watches.com/introducing-iwc-big-pilot-constant-force-tourbillon-edition-iwc-racing-iw590501-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Půjdu asi proti proudu, ale mne se ani trochu nelíbí. Naprosto nečitelný pilotky... tahle kombinace vysoké hodinariny a rádoby tool designu mi nesedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Po mnoha vydarenych novinkach od IWC v posledni dobe je tohle dost spatny. Karbon na pilotkach, pilotky spojeny s F1, no nevim, cely je to nejaky divny. Mel jsem ale na ruce novy 41mm Pilot Chrono s modrym cifrem a je to fakt pecka. Dokonala barva cifru, kdyz neni pod primym svetlem, hadal bych se, ze je cernej, pritom na svetle krasne modrej sunburst. Barva remenu taktez. Velikost prudce nositelna, celkove je to moc dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bayard Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Me se IWC líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Ja jsem je mel na ruce dneska jako vubec prvni IWC, vzdycky jsem poslouchal, jak u IWC poznas, ze mas v ruce kvalitne udelane hodinky, ktere si tu svoji cenu zaslouzi. No, musim souhlasit, ze cifr krasny a na kuzi jim to fakt sekne. Ale datumka nevycentrovana, se dnem to neni uplne v rovine (myslel jsem, ze je to specialita petek od Seika), celkove ten font pusobi, jako by to nekdo vytiskl doma na tiskarne. Pouzdro vlastne bez jakehokoliv finishingu a tah, ktery k tomu patri a ktery ma bomba mikroregulaci, vypada, jako by byl z uplne jinych hodinek. No, asi to IWC neni pro me. Skoda, jako celek jinak vypadaji fakt paradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Po mnoha vydarenych novinkach od IWC v posledni dobe je tohle dost spatny. Karbon na pilotkach, pilotky spojeny s F1, no nevim, cely je to nejaky divny. Mel jsem ale na ruce novy 41mm Pilot Chrono s modrym cifrem a je to fakt pecka. Dokonala barva cifru, kdyz neni pod primym svetlem, hadal bych se, ze je cernej, pritom na svetle krasne modrej sunburst. Barva remenu taktez. Velikost prudce nositelna, celkove je to moc dobry. Ahoj, jaká je prosím cena u AD na ty nová fliegerchrona? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 (upraveno) před 46 minutami, Chosef76 napsal: Ahoj, jaká je prosím cena u AD na ty nová fliegerchrona? Sent from my iPhone using Tapatalk Hanák je má za 187.600,-Kč. (IW388101) A modré Big Pilot 43 za 241.600,- Kč (IW329303) Upraveno 28. května 2021 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 před 9 hodinami, Tichus napsal: Ja jsem je mel na ruce dneska jako vubec prvni IWC, vzdycky jsem poslouchal, jak u IWC poznas, ze mas v ruce kvalitne udelane hodinky, ktere si tu svoji cenu zaslouzi. No, musim souhlasit, ze cifr krasny a na kuzi jim to fakt sekne. Ale datumka nevycentrovana, se dnem to neni uplne v rovine (myslel jsem, ze je to specialita petek od Seika), celkove ten font pusobi, jako by to nekdo vytiskl doma na tiskarne. Pouzdro vlastne bez jakehokoliv finishingu a tah, ktery k tomu patri a ktery ma bomba mikroregulaci, vypada, jako by byl z uplne jinych hodinek. No, asi to IWC neni pro me. Skoda, jako celek jinak vypadaji fakt paradne. To píšeš o těch nových Pilot Chrono 41? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 To píšeš o těch nových Pilot Chrono 41?Jo, ta nová modrá 41 chrona. Btw jen k otázce na cenu, na tahu je cena 207 a nějaké drobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se