Karussell Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 (upraveno) @baza Gratuluju, pekne jedete bomby s novyma pilotkama Upraveno 23. června 2021 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Paráda, tož vítej v klubu. Skvělá volba. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Díky za gratulace. Hodinky jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Ty jsou fakt hodně dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barabas Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Ach tie modre 41! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 IWC x Hot Wheels Musím uznať, že aj to balenie má niečo do seba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Tvl, geniální toto, dík za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Tak to je too sexy baleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcatt Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Inak keď je reč o balení. Všetky tohtoročné modely na ťahu majú v balení pribalený aj kaučuk a kožu? Pretože takáto trojkombinácia v origo balení je za mňa totalna pecka, neviem o inej značke, ktorá by to takto predávala. Niekto sem tam prihodí kaučuk alebo NATO, ale aby k ťahu bola aj koža a kaučuk je mega, navyše pri tom ich QuickChange systéme je to fantasticky použiteľné. Budúci týždeň idem na skusy do WDL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jagger Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Ten zelenej cifr je prostě fenomenální.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Zkoušel jsem si tuhle design divočinu těch 41mm je příjemné, dokonce se mně to líbí, jsem na ty barvičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Mně to přijde super. Nějaký pilotky mi fakt chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 před 27 minutami, ragu napsal: Mně to přijde super. Nějaký pilotky mi fakt chybí... Mám je odložené, tak uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Nebudu zakladat novej topic a budu pokracovat s 2022 novinkama zde. IWC predstavilo verze Top Gun Pilotek v keramice vcetne edice v zeleny a v bily. 44,5mm, Ceratanium, inhouse chrono. Dal pak 43mm Big Pilot v keramice. Pro me osobne je to velky zklamani, protoze jsem ocekaval znovuzrozeni Ing rady v Genta designu, protoze ted je ta nabidka zoufala, a nebo modernizaci Aquatimeru. Bohuzel nic, naivne doufam, ze jeste v prubehu neco ukazou. Top Gun chrono, 8500EUR: Edice Woodland, 11000EUR: Edice Lake Tahoe, 9950EUR: 43mm Top Gun, 11000EUR: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Slabota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Bohužel... Pilotky pořád dokola, už mě to nebaví. Ostatní řady trapně neaktuální, ale jedeme další kolo na stejné téma. Měl jsem tuhle značku vážně rád, ale aktuálně u nich neutratim ani korunu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mwb Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 (upraveno) Inak od W&W uz IWC stihlo uviest dalsie dve verzie 41mm chrono: AMG Petronas a bronzove s modrym cifernikom. Mne sa ich pilotky pacia, takze s tym nemam problem. Ktovie, ci to neskonci ako AP s ich verziami Royal Oak. Upraveno 6. června 2022 uživatelem mwb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Další letošní novinky https://monochrome-watches.com/introducing-green-dial-iwc-portugieser-automatic-40-iw358310-and-portugieser-perpetual-calendar-42-iw344207-specs-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mwb Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 A na Time&tide zas ukazali zelene mini Big Pilot: https://timeandtidewatches.com/introducing-the-new-iwc-big-pilots-watch-43-racing-green/ Tie zelene Portugieser 40 vyssie z foto vyzeraju pekne, ale takto specificky model by som asi nemal dost prilezitosti nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Všechno dost dobrý. Jen guma na pilotky mi přijde taková nepatřičná, jsem klasik. Po nějakých zelenáčích koukám už dlouho, ale kluci z kapely říkali, že už jedny Portugalky mám… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se