Sphinxx Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Máš to dobré, pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Takhle decentně provedený bicolor je výborný. A rosegold, který je vlastně vztažený jen k černému cifru, je prostě paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 8. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Děkuji Vám oběma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 28. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 Přidám několik dnešních fotek bohužel nevalné kvality. Moje sváteční SOH rose gold alias "Šnekovky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 Krásný fotky a super chrona s Day Date, to nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 Jsou suprový! Já bych je nosil asi na černé gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 28. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 Díky moc, chlapi! Tuhle referenci SOH jsem chtěl jako jedinou a jsem fakt spokojený. Naživo jsou úžasné - to vkusně použité růžové zlato, matný černý číselník a excelentní antireflex z nich dělají šperk. A právě ten mesh k nim super pasuje. Ale samozřejmě, každý to máme jinak - takže ani guma není od věci a bude jim taky slušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Moc pěkné fotky, rád je vidím na ruce, pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabi4 Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 Nádherné hodinky.....krásný příběh...Respekt ! Ať dělají radost..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 16. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 V 12. 10. 2021 v 12:12, kabi4 napsal: Nádherné hodinky.....krásný příběh...Respekt ! Ať dělají radost..... Děkuju, Kabi. Dělají . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Musel jsem se podívat několikrát, neb "Béčka" mi vždy připadaly značně nevkusné, ba přímo kolotočářské svojí přeplácaností ciferníky, stupnicemi, nepřehledností a nabubřelou suverénností. Postupem času, jak coby novic zdejší komunity objevuji další a další hodinářská zákoutí, se nepřestávám divit, co jsem všechno ještě neviděl - a koukám s pokorou, že toho je ještě dost. Toto jsou opravdu hodinky s velkým H - stačí jeden pohled a ostatní hned ví, kdo je to král... Šnekovky - úžasné jméno, věřím, že se ujme a pokaždé, když ho kdokoli použije, vzpomene alespoň na chvíli na jejich původního nositele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 19. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 V 10. 11. 2021 v 2:43, VladimírH napsal: Musel jsem se podívat několikrát, neb "Béčka" mi vždy připadaly značně nevkusné, ba přímo kolotočářské svojí přeplácaností ciferníky, stupnicemi, nepřehledností a nabubřelou suverénností. Postupem času, jak coby novic zdejší komunity objevuji další a další hodinářská zákoutí, se nepřestávám divit, co jsem všechno ještě neviděl - a koukám s pokorou, že toho je ještě dost. Toto jsou opravdu hodinky s velkým H - stačí jeden pohled a ostatní hned ví, kdo je to král... Šnekovky - úžasné jméno, věřím, že se ujme a pokaždé, když ho kdokoli použije, vzpomene alespoň na chvíli na jejich původního nositele. Díky za pochvalu, Vladimíre! Ty hodinky jsou naživo opravdu povedené. Skvělý antireflex, vkusné použití růžového zlata, keramická luneta, přehledné rozmístění subčíselníků, mnoho lesku a ten mesh . Úžasné retro, které se prosadí i v současnosti. Prostě moje "šnekovky"... Jirka by byl pyšný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 17. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 V zimě se na ruku moc nepodívají, tak aspoň dnešní zkouška chronografu, aby se to protočilo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Ten mesh k nim sedí fakt parádně. Peckovní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 23. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 před 54 minutami, Daemonultimate napsal: Ten mesh k nim sedí fakt parádně. Peckovní hodinky. Děkuju moc! Máš pravdu, jako celek jsou skvělé. Takový nadčasový retro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Zajímavý, že model bez chrona mě nechává v klidu, zatímco tyhle chrona mě fakt berou. Asi je to takovou komplexní službou, kterou jen mohou mechanické hodinky nabídnout. A ano, skvělá kombinace klasiky a moderních materiálů z nich dělají krásné nadčasové univerzálky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Super hodinky a klobuk dole za pociatocnu odvahu ist do ruzoveho zlata.. v tomto pripade je ta kombinacia velmi elegantna a vyvazena..Verim, ze si hodinky uzivas, navyse ked su s fajn pribehom.. Chcelo by to pridat nejake fotecky na jarnom slniecku Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 20. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 V 17. 3. 2022 v 11:44, farbakp napsal: Super hodinky a klobuk dole za pociatocnu odvahu ist do ruzoveho zlata.. v tomto pripade je ta kombinacia velmi elegantna a vyvazena.. Verim, ze si hodinky uzivas, navyse ked su s fajn pribehom.. Chcelo by to pridat nejake fotecky na jarnom slniecku Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Děkuju za pochvalu. Právě, že to růžové zlato definitivně rozhodlo o jejich koupi. Narovinu - jinou variantu SOH II bych asi nekoupil, ta trocha zlata jim dává neuvěřitelný šmrnc. Určitě nějaké fotky na slunci udělám a dám je sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Vzdy jsem tvrdil, ze hodinky se zlatem a chronografy nikdy nebudou pro me. Jak jsem se mylil. Respektive, jak clovek meni postupem casu nazor.. Jsou fakt moc hezky! A mas peknou vzpominku na kamarada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 20. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 před 40 minutami, Murphy97 napsal: Vzdy jsem tvrdil, ze hodinky se zlatem a chronografy nikdy nebudou pro me. Jak jsem se mylil. Respektive, jak clovek meni postupem casu nazor.. Jsou fakt moc hezky! A mas peknou vzpominku na kamarada! Děkuju moc Murphy . To víš Bondovky se zlatýma rafikama jsem nesehnal a po trošce zlata toužil, tak je z toho nakonec úplně něco jiného . Ono se to tenkrát nějak samo vyřešilo - Bondovky jsem nesehnal, pak zemřel kamarád a byla varianta SOH s růžovým zlatem, tak jsem je okouknul naživo a bylo jasno! Ale pro mě připadala v úvahu jen tato varianta - chronograf a to zlato. A na meshi . V nejbližší době zkusím udělat pár fotek na slunci a dám je sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se