Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 790
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Šel jsem si pro první "opravdovější" hodinky do 10-15k. Před vstupem do obchodu jsem myslel, že budu vybírat pouze z PRX nebo Gentlemanů. Ve výloze jsem zahlédl tyhle Hamiltony a bylo jasno. Sice to jsou takové poloviční diversky a navíc s baterkou, ale zase si říkám, že Hamilton by snad špatné hodinky neudělal 🙂 Mám z nich radost. 

IMG_4819.jpeg

Odesláno

Dnes stejně jako posledních pár dní HAMILTON BelowZero. Jsou to kladiva s hmotností 192g na gumě a 265g na náramku. Na ruce o nich rozhodně vím a chvíli mi potrvá než se jich nabažím.

IMG_20230828_094524_8.jpg

Odesláno

Jo jo, nejsou nějak profláknuté a přitom zpracováním a vzhledem fakt super hodinky.

A samozřejmě nemůžu nezmínit ETU C07.611, která dělá v průměru krásných +0,7 s/den 👍 A Hamilton jí má ještě i celkem pěkně dekorovanou  

Odesláno

Přiznám se, že dokud jsem nezavítal sem na fórum, tak jsem značku Hamilton neznal. Ale nakoukáváním a načítáním informací si získala moje sympatie. Aktuálně se s mi s Cooperama trefila do vkusu, který se za ten cca rok, co se o hodinky zajímám dynamicky vyvíjí 😊

Popisovat a rozplývat se nad tímto modelem je asi nošení dříví do lesa 😀😀😀

IMG_1402.jpeg

Odesláno

Ještě jsem je nesundal a nejspíš jen tak nesundám a nějakou dobu ještě ponosím. I přes svoji velikost je to prudce nositelné železo. 

IMG_20230922_084453_6.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 8. 10. 2023 v 8:11, Spok napsal:

Hamilton 9721b 

Rozšířit  

Ten dizajn je fakt nadčasový, asi někdo může mít problém s datumovkou, ale pro mě je to důležitá komplikace.

Odesláno
  V 8. 10. 2023 v 8:20, Balthus napsal:

Ten dizajn je fakt nadčasový, asi někdo může mít problém s datumovkou, ale pro mě je to důležitá komplikace.

Rozšířit  

Jsou skoro dokonalý, jen ten tah, sice origo,  ale stale nevím...

20230629_132446.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...