Balthus Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2023 (upraveno) před 16 minutami, Spok napsal: Jsou skoro dokonalý, jen ten tah, sice origo, ale stale nevím... Ten řemen o fotku výše k nim vypadá určitě líp, ten tah si nejsem jist, působí s ním fádně? Ale to je možná dáno tím, že jsem je jako první viděl na tom řemenu, kde se mi opravdu líbí. Upraveno 8. října 2023 uživatelem Balthus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2023 Já zjistil, že bez day-date už žít nedokážu a je mi jedno, jestli to nějak hyzdí hodinky. Pro mě jsou zhyzděný bez něj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 Hodinky a nože... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 X-Windy jsou nejvíc, i po tolika letech je stále žeru 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 @DarylVanHorne keď pôjdu moje x-wind na servis, skúsim na ne dať AR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Bronzáky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 V 8. 10. 2023 v 10:43, Balthus napsal: Ten řemen o fotku výše k nim vypadá určitě líp, ten tah si nejsem jist, působí s ním fádně? Ale to je možná dáno tím, že jsem je jako první viděl na tom řemenu, kde se mi opravdu líbí. Tohle jsou jedny z mála, na které se, podle mého názoru, kovový náramek vůbec nehodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 V 24. 10. 2023 v 19:57, chief napsal: Bronzáky Sent from my iPhone using Tapatalk Je to opravdu bronz? Mám Hamilton X-wind s PVD povlakem v barvě bronzu. Nechytá patinu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 On 10/31/2023 at 1:37 PM, Ivan Lelák said: Je to opravdu bronz? Mám Hamilton X-wind s PVD povlakem v barvě bronzu. Nechytá patinu... Tyhle jsou fakt bronz, ne PVD. A dynko zespodu je titan. co takhle koukam na FB obcas lidem na fotky, tak jim to patinu chyta. Pozna se to i pri natahovani. porad jsem si rikal, proc se ten zvuk natahovani rozlejha mnohem vic nez u stejnych hodinek v ocelovym pouzdre. Pak mi to nekdo vysvetloval, proc se asi delali zvony z bronzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Hodil jsem tam kůži a hned to jsou jiné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmax Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Me pvní s ručnim nátahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Na ruce vydržely fakt dlouho, ale dnes naposledy. Na dovču si už vezmu něco jiného... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmax Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulm Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 (upraveno) před 16 hodinami, tmax napsal: úplně mi v hlavě svitlo takový to... pozor, lumi zhasne za 3, 2, 1 Upraveno 18. listopadu 2023 uživatelem Kulm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmax Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Je pravda ze ta vydrz by mohla byt lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulm Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 to jo. Inženýrům z Hamiltonu by menší školeníčko u Seika jen bodlo Jinak to jsou ale parádní hodinky, sám jsem jim taky neodolal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmax Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Za ty penize jsou super. Prekvapilo me jak jsou presne cca +3/24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se