Balthus Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Odesláno 9. února 2024 před 6 hodinami, Kamil.K napsal: ...ty jsou tak škaredé až jsou zajímavé...promiň taurus24 Jako jo, sám bych je určitě nechtěl, ale potkat je na někom, tak jim asi poklonu vyseknu
Kamil.K Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Odesláno 9. února 2024 No to já asi taky, ... že má větší koule než já ( a většina ostatních).
Kamil.K Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Odesláno 11. února 2024 (upraveno) …ať tu nevisí jen moje prndání - Khaki Fieldy automaty 38mm, aspoň takto vytažené z krabičky Upraveno 11. února 2024 uživatelem Kamil.K
taurus24 Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Odesláno 19. února 2024 V 9. 2. 2024 v 12:48, Kamil.K napsal: ...ty jsou tak škaredé až jsou zajímavé...promiň taurus24 Kecy! V reálu jsou to krásné oblekovky s úžasně vypouklým safírem, příjemných rozměrů.
Balthus Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 (upraveno) Edit: datum jsem si už opravil Upraveno 20. února 2024 uživatelem Balthus
Jiří Sedlák Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Odesláno 21. února 2024 (upraveno) Nevím proč, ale mě se tenhle styl daydate fakt nelíbí, navíc je to hrozně daleko od sebe. Ještě že máme Seiko, které první přišlo s daydate v jednom okně, třeba u Xwindů vlevo je naprosto cool. I když tohle slovo mladší generace nerad používám. Upraveno 21. února 2024 uživatelem Jiří Sedlák
lemon Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Odesláno 3. března 2024 Chcel som vymeniť remeň za oceľ a omylom som rozobral sponu. Samozrejme mojími gramblavými rukami som potom zlomil strunu. Vymedzil som priestor gumou a celkom to funguje. Návod pre tých, ktorým nevyhovuje na X- Windoch autoregulácia na spone.
chief Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Odesláno 6. března 2024 Navy Scuba ️ Sent from my iPhone using Tapatalk
Jiří Sedlák Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 Já si tě žádný Hamiltony na ruku chvíli nedám, poslal jsem je na kontrolu do Onyxu protože končí záruka a úplně se mi nelíbí zvuk, když s nima zahrkám a taky na regulaci a hlavně antireflex. Pak se pochlubím výsledkem.
Balthus Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Odesláno 7. března 2024 před 4 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Já si tě žádný Hamiltony na ruku chvíli nedám, poslal jsem je na kontrolu do Onyxu protože končí záruka a úplně se mi nelíbí zvuk, když s nima zahrkám a taky na regulaci a hlavně antireflex. Pak se pochlubím výsledkem. Bezva, na to jsem zvědav, aji na cenu, mám to v plánu taky
ladvach Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Odesláno 12. března 2024 Shodou okolností jsem si je včera objeddnal ale v bílé barvě. Trošku mrzí to min. sklíčko.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se