Jiří Sedlák Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Jo ty jsou pěkný, takový hezky obyčejný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září V 9. 9. 2024 v 18:35, Jemi napsal: Pulsary v zeleném To je ta prvotní limitovaná edice? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jemi Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září před 15 hodinami, kork74 napsal: Kdepak, prostě normální zelené mám je moc rád 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Moje první Hamiltony: 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Ten béžový řemen tomu sedne, jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASTRA Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Před hodinou, Emiliano napsal: Moje první Hamiltony: Skvelé. Tieto strieborné fieldy sú velmi krásne Hamiltony. Gratulácia, A. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Díky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Ten světlej cifr mě baví. A navíc snesou snad každej řemínek. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Udělal jsem jeden testovací nákup a testování zřejmě nevyšlo. Jsou to 36 mm a musel jsem je prostě vyzkoušet, ale zase tak úplně drobné zápěstí asi nemám. Všechno nasvědčuje tomu, že půjdou dál, i když jsou krásné a ve výborném stavu, s ohledem na jejich stáří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září před 57 minutami, Zdenek1307 napsal: Udělal jsem jeden testovací nákup a testování zřejmě nevyšlo. Jsou to 36 mm a musel jsem je prostě vyzkoušet, ale zase tak úplně drobné zápěstí asi nemám. Všechno nasvědčuje tomu, že půjdou dál, i když jsou krásné a ve výborném stavu, s ohledem na jejich stáří. Ty jsou skvělý. Můžeš udělat i fotku z boku, jak jsou vysoký? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září před 4 minutami, Emiliano napsal: Ty jsou skvělý. Můžeš udělat i fotku z boku, jak jsou vysoký? Díky Pokud správně měřím nespravným měřidlem tak 12 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září před 2 minutami, Zdenek1307 napsal: Pokud správně měřím nespravným měřidlem tak 12 mm. Díky. Vypadají fakt super. Ještě poslední dotaz, co je to přesně za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září před 3 minutami, Emiliano napsal: Díky. Vypadají fakt super. Ještě poslední dotaz, co je to přesně za model? Tp bych taky rád věděl Je to už starší model s označením Chronograph 3830. Budu to zjišťovat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBart Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září před 1 hodinou, Zdenek1307 napsal: Tp bych taky rád věděl Je to už starší model s označením Chronograph 3830. Budu to zjišťovat. H66316113 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září před 41 minutami, LuBart napsal: H66316113 Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září Přechod outside inside Prostě takový pohodový Ham lume na lítačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Dnes na slušňáka... snažíme se spřátelit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 19 minutami, Zdenek1307 napsal: Dnes na slušňáka... snažíme se spřátelit. I když Hamilton není úplně moje značka, musím říct, že tento model se mi celkem líbí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Večerní bronzovky HKFM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon.hades Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Krásný ty kfm v bronzu. Taky bych je rád časem nosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se