Fajkus Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2020 Hej rana su tazke... otvorim watch box a prve co ma napadne je ze ved ja nemam co na seba... Ale som na odvykacke... este pred rokom toho bolo skoro 2 x tolko... Já ráno vstanu, podívám se do windru a říkám si "vždyť teď děláš doma" , zavřu ho, vezmu si tepláky, vyvenčím psy a jdu makat.
Radik Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2020 To já se ráno vzbudím s právě sloužícíma hodinkama na ruce, takže není co řešit
PEtrS Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2020 (upraveno) Já ráno vstanu, podívám se do windru a říkám si "vždyť teď děláš doma" , zavřu ho, vezmu si tepláky, vyvenčím psy a jdu makat. Já zas teď měním hodinky i několikrát za den. Trochu už mi z toho home office jebe. Fórum už mám přelouskané že všech stran, už mi zbývá jen vlákno s Čínou. Pak už si to hodím. Upraveno 6. dubna 2020 uživatelem PEtrS
Vortex-Tempus Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2020 (upraveno) Ja chodim kazdy den do prace... Normalne sa umyvam, holim a dnes som dokonca zohnal kadernicku co ma prisla domov ostrihat. Zamestnancov som poslal uz pred troma tyzdnami na home office a sam v kancelarii som v dokonalej izolacii. Doma by som sa zblaznil a utratil vsetko co mam za hodinky. Zacinam mat blby pocit ze peniaze mozno budem potrebovat na ine veci. Ak sa mi zajtra rano bude chciet menit remen tak vyvetram PAM a ked nie, tak Exp 1 tak ako dnes. Mentalne zdravie zatial drzi... Upraveno 6. dubna 2020 uživatelem Vortex-Tempus
Vladino125 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2020 Já ráno vstanu, podívám se do windru a říkám si "vždyť teď děláš doma" , zavřu ho, vezmu si tepláky, vyvenčím psy a jdu makat. Si to presne vystihol. Ja nakoniec vytiahnem smarwatch nakoľko mám zvonenia off a notifikácie sú super. Homeoffice likviduje.
Fajkus Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2020 Včera jsem si vzal na venčení psů Suby, aby se trochu dostaly na vzduch. Prošel jsem luka kolem vsi, nepotkal živáčka, odložil Suby, jen tepláky zůstaly. Nejvíce sledované hodinky v domácnosti jsou teď nástěnné hodiny Orlík, co visí v kuchyni
Murphy97 Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2020 Na kazdou prilezitost. Asi tam chybi svetly cifernik, ale ja jim obecne moc nefandim. I kdyz takove polarky...... hmm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nisco Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2020 Moja skromná zbierka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xbraj19 Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2020 (upraveno) Celá 7a28 rodina pohromadě Edit: ten náhled je nějaký rozostřený, přitom fotka je ostrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. dubna 2020 uživatelem xbraj19
xbraj19 Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2020 Děkuji, ještě by to chtělo Ripleyovky a jsem saturován
actionman1 Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Odesláno 2. května 2020 Rodina spolu, vsetky okrem Slaav, Casia a Levi´s nosim, ani jedny nesetrim ;D hodinky patria na ruku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Odesláno 3. května 2020 Toto je momentálně moje sestava, kterou nosím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Odesláno 3. května 2020 V 28. 4. 2020 v 22:47, xbraj19 napsal: Celá 7a28 rodina pohromadě Edit: ten náhled je nějaký rozostřený, přitom fotka je ostrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mooc pěkná rodinka !
Vladino125 Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Odesláno 3. května 2020 Kolegovia, keď sa dívam na Vaše rodinne foto, naozaj skoro všade tak vidím Seico skx 007 alebo 009. Musím si ich zriadiť, niečo na tom bude.
Radik Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Odesláno 3. května 2020 Zajímavý je, že byť jsem si to říkal taky, nikdy jsem se k SKXkám nedopracoval.
pciza Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Odesláno 3. května 2020 Tak je to klasika. Už jsem je měl čtyřikrát a pokaždé si řekl že už je nechci ani vidět. Ale dlouho to nikdy nevydrželo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se