LovecK Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 @Kostra fajn změny! já se letos věnoval pouze chronografům a pořídil Dajtonám nějaké bratříčky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Toto je sestava dle mého gusta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 [mention=12491]Kostra[/mention] fajn změny! já se letos věnoval pouze chronografům a pořídil Dajtonám nějaké bratříčky… Tak to je hodně silná čtverka ředitelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Letos jsem doplnil svatou trojiciAle ještě přemýšlím že přidám jedny Seika nebo TH Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Sice ne celá rodinka, ale co se mi zrovna válí doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Moje skromná rodinka ještě čekám Prim Sport Humberto a dám si chvíli pokoj s nákupy. Myslím, že mám hodinky na všechny příležitosti. Možná někdo namítne, že nemám klasický oblekovky, ale 5ky se dají použít na vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Ahoj, tady je moje rodinka. Něco od vody, aut, letadel. Ještě mám jedny oblekovky v Onyxu v servisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Letošek zakončím s touhle sestavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Letošek zakončím s touhle sestavou. Nádherná sestava, jen což je pravda. Asi nejvíc ti z ní závidím ta oranžová Monstra;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 (upraveno) Taky ty jediné můžu s čistým svědomím prohlásit za neprodejné stálice Mám je skoro 7 let, od zápůjčky putovních lamiczky. Upraveno 29. prosince 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 před 1 hodinou, Maxel napsal: Letošek zakončím s touhle sestavou. Slusnej pacient Krasna sestava ! Jak rikaji slovensti bratia "Z kazdeho rozka troska". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 (upraveno) Moje (aj zenine hodinky tam sú takze naše) finálne zostavy pre rok 2022 mechanika a čuduj sa svete tento rok aj quartz, čiže state of the collection už môžem vklude postnut. Veci čo sú na predaj a nejaké retro spomienkové veci ktoré prakticky nenosím tu nie sú. Ďakujem všetkým za podporu a držte sa a všetkým Chrononagom želám aby 2023 bol ešte úspešnejší ako 2022. Majte sa všetci najlepšie na svete Upraveno 30. prosince 2022 uživatelem actionman1 Chyba preklep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 @actionman1 líbí se mi, že taky nejsi hodinkový asketa… @Kostra @M3maniac díkec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 před 1 minutou, LovecK napsal: @actionman1 líbí se mi, že taky nejsi hodinkový asketa… @Kostra @M3maniac díkec! Obaja vieme, že hodinky musia robiť radosť a nie nás trápiť odkedy som toto pochopil už nie som hore do 4:00 rana a rozmýšľam čo by som kde čo najlepšie kúpil. A s trochou zdravého rozumu je toto hobby je aj veľmi veľmi bezpečne aby si na tom zhorel takze áno zdar a veľa vydarených dni v 2023 prajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 V 28. 12. 2022 v 12:45, spona napsal: Ahoj, tady je moje rodinka. Něco od vody, aut, letadel. Ještě mám jedny oblekovky v Onyxu v servisu Poprvé vidím nositelné Breitlingy. Ty potápky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 @actionman1 Topka, a pozeram ze sa ti to pekne rozrastlo od stretnutia co sme sa rozpravali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 před 3 hodinami, Vladino125 napsal: @actionman1 Topka, a pozeram ze sa ti to pekne rozrastlo od stretnutia co sme sa rozpravali. Ďakujem kamoš, tento rok bol zaujímavý u mna po všetkých stránkach a aj hodinkovo to bolo ako na hupacke ale som rad ako sa to nakoniec vykryštalizovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 vsechno 22mm/20mm, krom te jedne hnusne nove preklapecky co se mi tam vloudila 18mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 tak prispejem aj ja moja skromná trojica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 před 7 minutami, digiMonster napsal: tak prispejem aj ja moja skromná trojica Vyzerá to super každá príležitosť vyriešená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se