Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

IMG_20230818_135958.jpg

Odesláno
[mention=12491]Kostra[/mention] najs, chybí ale chrono... takový jako trochu podnět ke zlepšení... 
PS: máš vůbec dost potápek??? :cheers: 

Díky ředitelu:-) No s chronem čekám, až mi někdy na sraz konečně vezmeš McQueenovky. Ale osobně mi spíš chybí bluesy nebo DJ v bicoloru;-) Chtělo by to trošku zlata ať je časem na zuby:-)
Odesláno
To je krásná rodinka, ty 54 bych rád zkusil. Začínám z nich být po delším čase trochu nervózní 

54 jsou boží. Mě zase lákají ty tvoje BB bicolory, můžeme dát někdy kafe;-)
Odesláno
před 4 hodinami, Kostra napsal:

Po nějakých redukcích a nákupech momentálně takto.

4c3907a9bfdc852888ebb9d1e14bf49c.jpg

Pestre to mas!!!!

Odesláno (upraveno)

Hodinky s pribehom:

Z lava: Rolex 5512 Submariner osobne prevzate od Ex-clena kanadskej Navy, ktory bol potapacom. Sluzili mu presne 61 rokov.

V strede: Rolex 116508 Daytona s dnom predaja, ktory sa zhoduje s dnom/mesiacom a rokom narodenia mojho syna.

Na pravo: Rolex 1655 Explorer II Mk I. Hodinky, po ktorych som tuzil 10 rokov. Raz som na ine hodinkove forum v roku 2013 napisal do sekcie “dream watch”, ze by som ich chcel raz vlastnit.

Rukami mi uz presli desiatky roznych hodiniek, vela som pomenil/predal, ale tie s pribehom vzdy zostanu a je jedno, ci to je Patek, Rolex alebo Seiko. PS: mam aj svoje prve “skutocne hodinky” Seiko SKX, ocove Citizeny a dedove Rakety.

IMG_1917.jpeg

IMG_1920.jpeg

Upraveno uživatelem Tommy_PP

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...