Campino Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna (upraveno) Po nejakých zmenách v hlavnej sekcii momentálne takto..myslím že to celkom ujde Upraveno 3. srpna uživatelem Campino 5 1
Salamaster Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna V 3. 8. 2025 v 12:02, AKUC napsal: asi tak ... Moc pěkná kolekce. Hraje krásně všemi barvami a jsi připraven na každou příležitost 3
pciza Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna Nemám bohužel tolik času abych to dotahnul. Tak zatím takhle můj Panerai pokoj 12 1 4
FantasticFabio Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna před 33 minutami, pciza napsal: Nemám bohužel tolik času abych to dotahnul. Tak zatím takhle můj Panerai pokoj Není to taktrochu posedlost? Jinak úžasné !
Flipik Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Ženská část, sice jen quartz, ale Bulova aspoň deklaruje, že diamanty v hodinkách jsou "conflict-free". 1
nizkotucnytvaroh Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Daily trio, mezi lidi, do práce, a na hory. 3
Vit Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna před 54 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Daily trio, mezi lidi, do práce, a na hory. Pěkné, ale co patří do které skupiny?
nizkotucnytvaroh Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna před 3 minutami, Vit napsal: Pěkné, ale co patří do které skupiny? Díky, pořadí zleva doprava přeci, Tudor mezi lid, Seiko do háku, ...
Vit Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna před 2 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Díky, pořadí zleva doprava přeci, Tudor mezi lid, Seiko do háku, ... Ok, díky za upřesnění.
Greenhornik Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září A není těch chronografů málo, Antone Pavloviči? 3 1
Zmrzlinar Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září (upraveno) Kromě letitého SNZH, které už vezmu na ruku jen vyjímečně, už jedu jen malé hodinky Upraveno 14. září uživatelem Zmrzlinar 2 2
DarylVanHorne Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září V 23. 5. 2025 v 19:25, Vortex-Tempus napsal: Takto pohromade som to nemal snad 3-4 roky. Ako tak na to pozeram, neviem ci sa mi to trochu nevymklo spod kontroly… To je brutus Jen bych Prim hodil k Roládám protože mají také vysokou hodnotu (citovou, ale to se musí počítat!) a budeš mít jednu krabici plnou Celkem ti ještě chybí 3 kusy, takže jsi evidentně ještě neskončil - přece to nenecháš prázdné PS: prosím, co je to za výrobce? Myslím ty pěkný pelíšky pro hodinky? Dál bys odkaz? Díky moc. 1
Vortex-Tempus Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září před 2 hodinami, DarylVanHorne napsal: To je brutus Jen bych Prim hodil k Roládám protože mají také vysokou hodnotu (citovou, ale to se musí počítat!) a budeš mít jednu krabici plnou Celkem ti ještě chybí 3 kusy, takže jsi evidentně ještě neskončil - přece to nenecháš prázdné PS: prosím, co je to za výrobce? Myslím ty pěkný pelíšky pro hodinky? Dál bys odkaz? Díky moc. Primky su po otcovi takze citova hodnota tam urcite je. Nenosim ich… jednak su mi male a kedze maju cez 60 rokov a tak su aj trochu krehke. Hodinkovnice su od Wolf 1834 . Tieto konkretne sa uz nepredavaju. Kupil som ich pred par rokmi vo vypredaji. 1
Arthur N. Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září V 6. 8. 2025 v 13:06, pciza napsal: Nemám bohužel tolik času abych to dotahnul. Tak zatím takhle můj Panerai pokoj To je jak muzeum Jary Cimrmana Mas to super.
Vortex-Tempus Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října před 23 minutami, pciza napsal: Hned mam menej vycitiek… Parada 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se