DarylVanHorne Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června (upraveno) před 42 minutami, Vit napsal: Ještě doporučuju doplnit oblekovky s bílým cifrem (nebo je to řešeno něčím ze zmiňované vintage kolekce?). Upřímně - tuto reakci jsem trochu čekal Oblekovky zatím suplují Bel Canto. Ano, asi mi tam chybí světlý číselník - píšu naschvál světlý, protože mi začíná připadat, že bílé číselníky se mi nějak nelíbí. Které bych možná vzal na milost? UN Torpilleur v bílé a možná nějaké FC Manufacture. Ale ano, světlý číselník trochu chybí. Víc mi ale chybí (tedy v relativně dostupné cenové kategorii) El Primero, Co-Axial, micro rotor, periferní rotor, moon phase a GMT Kruci, to je 6 kousků Upraveno 2. června uživatelem DarylVanHorne 1
Lukáš3 Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června před 6 hodinami, DarylVanHorne napsal: Vintage kousky se mi vyndavat nechtělo, tak jen to, co se snažím točit. Tak zde má malá chudá sbírka. Snad to moc neztrháte, ale jsem zvědav na nějakou reakci - tedy rady, tipy, kam dál atd.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jako pěkný to máš všechno, ale ty dvoje Wardy ti "závidím". Ty jsou pecka! 1
FantasticFabio Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Moje GMT rodinka….. přesně vím, co ještě chybí …. Snad se brzo ( rok-dva ) zadaří a přibudou další ….tříručky mám taky nějaké , ty vyfotím někdy příště …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Horhe Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Část mé skromné rodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
Slaco Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Minimální změna oproti předchozímu roku…. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
villain83 Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června před 7 hodinami, Horhe napsal: Část mé skromné rodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty Aquatimery jsou skvělý!
Horhe Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 20 hodinami, villain83 napsal: Ty Aquatimery jsou skvělý! Jj, jsou díky
Piplík Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června Dneska jsem potřeboval hrabat se v jedné z krabic s mixem vintage a současných. Chronografy i diversky pohromadě (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
Salamaster Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června Před hodinou, Piplík napsal: Dneska jsem potřeboval hrabat se v jedné z krabic s mixem vintage a současných. Chronografy i diversky pohromadě (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty diversky od Aquastaru a Zodiacu jsou top 1
Piplík Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června (upraveno) před 14 minutami, Salamaster napsal: Ty diversky od Aquastaru a Zodiacu jsou top Dikes. Léta tvrdé dřiny starého vintážníka Upraveno 28. června uživatelem Piplík 1
Cynique Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Hledal jsem vhodné vlákno, tak sem to snad sedne... Mám ve sbírce několik "bratranců" Seiko 5 a Orient Tri Star. Nositelný, dobře zpracovaný, s krásnými cifry a...s poněkud plechovými náramky. Možná i proto je nenosím nijak často. I usmyslel jsem si, že to změním a koupil jim nové obutí. Žádná divočina, držím tón Ale myslím, že jim to prospělo a na ruku se dostanou zas o něco častěji. Co na ně říkáte? Jo, a samozřejmě jsem Seiko opět proklel, protože musí tu rozteč nožek udělat 19mm, že... Takže tyhle řemínky mám exkluzivně jen pro tuhle rodinku. jim 8 1
honza71 Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července V 18. 6. 2026 v 14:13, Horhe napsal: Část mé skromné rodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tvoje rodinka uz davno neni skromna, ses vypracoval 2
Monolith Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Doslova rodinne foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2 1
ivan_989 Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Som momentálne spokojný Asi by som nieco z toho ale Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. aj mohol dať na remeň 6
kuncák7 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Nová rodinka se formuje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Campino Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července V 12. 7. 2026 v 22:29, ivan_989 napsal: Som momentálne spokojný Asi by som nieco z toho ale Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. aj mohol dať na remeň Na remeň nič z toho nedávaj, kúp niečo nové na remeni, tak sa to má robit 1 1
ivan_989 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července před 21 minutami, Campino napsal: kúp niečo nové na remeni, tak sa to má robit Som sa trápil s výberom bikoloru skoro rok. A to som aspoň vedel že chcem bico. A dopadlo to skvele Ale zadanie do vlákna že "poraďte nejaké hodinky na remeni" by asi bolo fakt debilne z mojej strany. Radsej si budem užívať ten pocit spokojnosti :). Aspoň chvilu este ... 1
AKUC Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července (upraveno) před 18 minutami, ivan_989 napsal: Som sa trápil s výberom bikoloru skoro rok. A to som aspoň vedel že chcem bico. A dopadlo to skvele Ale zadanie do vlákna že "poraďte nejaké hodinky na remeni" by asi bolo fakt debilne z mojej strany. Radsej si budem užívať ten pocit spokojnosti :). Aspoň chvilu este ... u teba to Rolex Cellini / 1908 vyrieši .... Upraveno 24. července uživatelem AKUC
Campino Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července před 20 minutami, ivan_989 napsal: Som sa trápil s výberom bikoloru skoro rok. A to som aspoň vedel že chcem bico. A dopadlo to skvele Ale zadanie do vlákna že "poraďte nejaké hodinky na remeni" by asi bolo fakt debilne z mojej strany. Radsej si budem užívať ten pocit spokojnosti :). Aspoň chvilu este ... nemáš to veru jednoduché, nemášale zas kto z nás áno, všakže
ivan_989 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července před 53 minutami, AKUC napsal: u teba to Rolex Cellini / 1908 vyrieši A vies ze o nich som aj kedysi rozmýšľal? 1908 by sa dalo... keby boli iné ceny 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se