Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 42 minutami, Vit napsal:

Ještě doporučuju doplnit oblekovky s bílým cifrem (nebo je to řešeno něčím ze zmiňované vintage kolekce?).

Upřímně - tuto reakci jsem trochu čekal 😉 Oblekovky zatím suplují Bel Canto. Ano, asi mi tam chybí světlý číselník - píšu naschvál světlý, protože mi začíná připadat, že bílé číselníky se mi nějak nelíbí. Které bych možná vzal na milost? UN Torpilleur v bílé a možná nějaké FC Manufacture. Ale ano, světlý číselník trochu chybí.

Víc mi ale chybí (tedy v relativně dostupné cenové kategorii) El Primero, Co-Axial, micro rotor, periferní rotor, moon phase a GMT 🤣

Kruci, to je 6 kousků 😲🙄

Upraveno uživatelem DarylVanHorne
  • Haha 1
Odesláno
před 6 hodinami, DarylVanHorne napsal:

Vintage kousky se mi vyndavat nechtělo, tak jen to, co se snažím točit. Tak zde má malá chudá sbírka.

Snad to moc neztrháte, ale jsem zvědav na nějakou reakci - tedy rady, tipy, kam dál atd.. 😇

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Jako pěkný to máš všechno, ale ty dvoje Wardy ti "závidím". Ty jsou pecka! 👌

• Díky 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Moje GMT rodinka….. přesně vím, co ještě chybí …. Snad se brzo ( rok-dva ) zadaří a přibudou další ….tříručky mám taky nějaké , ty vyfotím někdy příště …. 

• Like 4
  • Dát hlas 2
  • po 2 týdnech...
Odesláno
Před hodinou, Piplík napsal:

Dneska jsem potřeboval hrabat se v jedné z krabic s mixem vintage a současných.

Chronografy 🏎️ i diversky 🤿 pohromadě (-:

Ty diversky od Aquastaru a Zodiacu jsou top 👌🙂

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 14 minutami, Salamaster napsal:

Ty diversky od Aquastaru a Zodiacu jsou top 👌🙂

Dikes. Léta tvrdé dřiny starého vintážníka😂

Upraveno uživatelem Piplík
  • Like 1
Odesláno

Hledal jsem vhodné vlákno, tak sem to snad sedne...
Mám ve sbírce několik "bratranců" Seiko 5 a Orient Tri Star. Nositelný, dobře zpracovaný, s krásnými cifry a...s poněkud plechovými náramky. Možná i proto je nenosím nijak často. I usmyslel jsem si, že to změním a koupil jim nové obutí. Žádná divočina, držím tón 😄 Ale myslím, že jim to prospělo a na ruku se dostanou zas o něco častěji. Co na ně říkáte? 

Jo, a samozřejmě jsem Seiko opět proklel, protože musí tu rozteč nožek udělat 19mm, že... Takže tyhle řemínky mám exkluzivně jen pro tuhle rodinku. 

aW1nOi8vMjAyNi8wNy8wMS94dWtTS25FNUFJc3YyUlhraWZTdS83OTU1ZGI5My1jMGZhLTRlZmQtOTY5ZC1iZTE2M2EyZDcxNTQuanBn.jpgjim 

• Like 8
  • Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
V 12. 7. 2026 v 22:29, ivan_989 napsal:

Som momentálne spokojný 😎 Asi by som nieco z toho ale

aj mohol dať na remeň 🤔

Na remeň nič z toho nedávaj, kúp niečo nové na remeni😉, tak sa to má robit😀

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 21 minutami, Campino napsal:

kúp niečo nové na remeni😉, tak sa to má robit😀

Som sa trápil s výberom bikoloru skoro rok. A to som aspoň vedel že chcem bico. A dopadlo to skvele 🤩

Ale zadanie do vlákna že "poraďte nejaké hodinky na remeni" by asi bolo fakt debilne z mojej strany. Radsej si budem užívať ten pocit spokojnosti  :). Aspoň chvilu este ... :)

• Like 1
Odesláno (upraveno)
před 18 minutami, ivan_989 napsal:

Som sa trápil s výberom bikoloru skoro rok. A to som aspoň vedel že chcem bico. A dopadlo to skvele 🤩

Ale zadanie do vlákna že "poraďte nejaké hodinky na remeni" by asi bolo fakt debilne z mojej strany. Radsej si budem užívať ten pocit spokojnosti  :). Aspoň chvilu este ... :)

u teba to Rolex Cellini / 1908 vyrieši  ....

Upraveno uživatelem AKUC
Odesláno
před 20 minutami, ivan_989 napsal:

nemáš to veru jednoduché, nemáš😄😄ale zas kto z nás áno, všakže😉

Odesláno
před 53 minutami, AKUC napsal:

u teba to Rolex Cellini / 1908 vyrieši

A vies ze o nich som aj kedysi rozmýšľal? :) 1908 by sa dalo... :) keby boli iné ceny 🤪

• Like 1
  • Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...