StefanM Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Do prasiatka samozrejme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 ..jak vidi clovek hodinky bez remienka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 A Jo, len som myslel, ze to sa robi len s vintage kvôli priemeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Všechny je mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 utesena rodinka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Tyjo, máš to dobrý, Míro! Obzvlášť chválm ty Gylciny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Všechny je mám rád. pekné, ja chválim Squale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 S hodinkami som skončil, zbieram mince. IMG_3030.JPG tohle mi uniklo? Naramne trio!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 utesena rodinka:) Tyjo, máš to dobrý, Míro! Obzvlášť chválm ty Gylciny. pekné, ja chválim Squale Díky kucí.Já je fakt moc rád všechny.Squale mám nejdýl, mám je fakt moc rád a asi už nepustím.Za mě hodně podceňovaný hodinky z mnoha důvodů.Navíc je na cestě novej (nakonec origo) řemen.Ke Glycínkám jsem se vrátil a jsem za to moc rád. Obzvlášť jsem rád, že se ke mě dostaly zpět přímo ty "moje" čili stará, dobrá verze bez loga, která je za mě lepší. Jsou tak obyč až jsou úplně super, ale i zpracováním jsou na tom dobře. Tvar a malá výška pouzdra mi moc vyhovuje a i tah je fajn.Aerospacy mám chvilec, ale jsou tak dobrý, že si nějak už neumím představit, že by šly do světa.Hodinky, co tahají za oči a bezkonkurenčně vedou, co do pochval od okolního "civilního" světa.Výborný AR, co vykouzlí spoustu fajné podívané z různých úhlů. Lehounký jak pírko a maximálně pohodlný. Naprosto přesný a bezúdržbový. No taky toho mají dost, co nabídnout.A pětistovky, tak ty překvapivě asi nakonec tahají za nejkratší konec provazu, ale neplést si snad, že by to byly špatný hodinky. Naopak.Titan supr, klenutej safír supr. Keramická luneta s lumi je úplně boma a celkově mě vždycky dostane, jak se všechno rozsvítí, když přejdu ze slunka do stínu. To je fakt fajn podívaná a top eta pod průhledem je už jenom třešinkou na dortu.No.. a teď kde kua brát na další kousky, co bych rád zkusil ?Teď babo raď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Momentalny stav hodinkovnice je takyto. Damaska ale musim predat. A zacinam pomaly rozmyslat, co kupim vo februari 2018, ak budu premie ?. Poradte mi. Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 To octaviakk007: rodinka sa poriadne rozrastla odkedy sme mali lokalny meeting, ty a ja :-D (uz je tomu nejaky ten rok, dva, tri)Planujem sa zastavit doma v PP niekedy v maji, tak by sme mohli zopakovat, ak tam stale posobis. Do tej doby mam naplanovany nakup: Pelagos LHD a Speedmaster 1957 LE (2017). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 octaviakk -> moc pekna rodinka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 koupil bych nějaká chrona, to ti tam chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Uz ti tam chybaju len nejake R;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Ahoj. Myslim, ze su to aj viac ako 3 roky. Cas bezi rychlo ?. Priebezne sledujem aj tvoj posun od modovanych Seiko . Stale som v PP, urcite sa ozvi ked tu budes. Dame stretko. A naplanovane mas pekne kusky, potom dones ukazat. Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Kid,pebe,Harwey - dakujem chlapci. Pribudnu este bronzove Prim Sport II z pripravovanej limitky. Ale v plane na buduci rok nemam jasno. Citim, ze by to chcelo nejake trojrucky a vo vybere su Rolex OP 39mm, IWC Mark XVIII alebo Tudor Black Bay Steel. Na druhej strane zistujem, ze som zatazeny na chronografy. A nove Autavie resp. Tudor Black Bay Chronograph ma teda dost beru. No tazky vyber. A kto vie, co sa este objavi dovtedy... Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Tož menší aktualizace.Moc mi to ale nende, trochu rozumně vyfotit kua. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Sourozenci Seiko 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Fakt pěkný tyhle 5ky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Přesně tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se